Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Svømmebriller & Dykkerbriller

Svømmebriller og dykkerbriller gør oplevelsen i vandet fuldent, da de giver dig et perfekt syn under vandet. Slip for sløret syn og irritable øjne med et par smarte svømmebriller.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Svømmebriller & Dykkerbriller

Dykkerbriller og Svømmebriller - Forstærk din undervandsoplevelser

Kan du godt lide at bade, men bryder du dig ikke om at få vand i øjnene, så kan et sæt dykkerbriller eller svømmebriller være et godt køb for dig.

Er du på stranden, så kan saltvandet fra havet hurtigt blive irriterende for øjnene samtidigt med at det potentielt grumsede havvand kan gøre det rigtig svært at kunne se under vandet.

I svømmehallen kan det høje klorindhold i vandet også irritere øjnene, hvilket gør det sværere for dig at kunne fokusere på din svømning.

Her kan et sæt dykkerbriller eller svømmebriller hjælpe dig meget, da de hjælper med at holde vandet ude af øjnene, så du bedre kan se under vandet og du ikke få en masse skidt i øjnene mens du svømmer.

Så har du større mulighed for at kunne opleve verdenen under havet, da du nu bedre kan se fiske- og plantelivet under vandet, og få en mere unik oplevelse ud af det.

Der findes flere forskellige typer af dykker- og svømmebriller, så du kan finde lige den type der passer til dine svømmebehov.

Vi har også utallige andet tilbehør til poolen og badning generelt, som fx badevinger, strandstol, luftmadras til pool og meget mere.

5 ting du bør overveje når du køber dykkerbriller og svømmebriller

Hvis du gerne vil kunne forbedre din undervandsoplevelse, så bør du gøre dig nogle overvejelser omkring dine briller, så du er sikker på at få dem der passer til dig.

Du får derfor herunder et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig, så du kan finde de dykker- og svømmebriller der opfylder dine behov.

#1 - Formålet med dine dykker- og svømmebriller

Det første du bør overveje når du skal have en dykker- eller svømmebrille er, hvad du gerne vil bruge dem til, da det har stor betydning for hvilken type briller der er bedst til den opgave.

Hvis du primært svømmer i svømmehallen til f.eks. konkurrence eller motionssvømning, så kan et sæt almindelige svømmebriller være en fin investering.

De holder tæt fast på ansigtet og gør at dine øjne ikke bliver irriteret af vandet.

Det gør at du lettere kan fokusere på træningen, og ikke bliver konstant forstyrret af røde øjne pga. kloret i svømmehallen.

Dykkerbriller er meget lig svømmebriller, men de er lidt større, hvilket giver dig et bredere syn under vandet.

Dykkerbriller vil være fine i langt de fleste tilfælde, om du så skal på stranden, i svømmehallen eller nyde aftenen i jeres badebassin.

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne dykke med dine briller ud over et par få meget, så skal du have fat i en dykkermaske, som ligner et par normale dykkerbriller, men næsen er også dækket til.

Det gør at du kan udligne trykket i masken i takt med at du dykker længere ned, hvilket gør at du kan komme længere ned end hvis du brugte svømme- eller dykkerbriller.

Det er derfor en god ide at du overvejer hvilken type svømning du gerne vil dyrke, så du kan få de rette dykker- eller svømmebriller til formålet.

#2 - Typer af dykkerbriller og svømmebriller

Du kan finde en række forskellige typer af dykkerbriller, svømmebriller og dykkermasker på markedet, og vi beskriver her forskellen på dem, så du bedre kan vælge den rette til dine svømmeoplevelser.

Almindelige svømmebriller er små og kompakte med en oval eller rund form, og passer godt til brug i svømmehallen eller på åbent vand, hvis du gerne vil svømmetræne.

De sidder mere tæt på øjnene end f.eks. en dykkerbrille, og indkapsler kun selve øjnene og ikke næsen som en dykkermaske gør.

Ulempen ved svømmebriller er at de ikke er gode til at dykke med, da du ikke kan udligne trykket i dem, hvilket får dem til at trykke hårdere mod ansigtet jo dybere ned du kommer og kan hurtigt blive ubehageligt.

Typer af dykkerbriller:

  • Almen dykkerbriller
  • Svømmebriller
  • Dykkermasker
  • Full-Face Dykkermasker

Dykkerbriller er meget lig svømmebriller, men de giver et bredere udsyn til dig, så du bedre kan se hvad der sker omkring dig.

Dykkerbriller er generelt en god type brille der kan bruges i langt de fleste tilfælde, hvor du har brug for et sæt briller.

Hvis du gerne vil dykke længere ned end et par meter, hvor dykker- og svømmebriller begynder at blive ubehagelige at have på, så er det en dykkermaske du skal kigge på, da du her har mulighed for at kunne udligne trykket i masken.

Det gør at trykket fra vandet ikke bliver nær så slemt, så du beholder komforten af dykkermasken.

Dykkermasker bliver primært brugt når du skal dykke langt ned i havet med iltflaske, eller hvis du snorkeldykker fra vandoverfladen.

Du kan også få full-face dykkermasker der dækker hele ansigtet og gør det muligt for dig at kunne snakke samtidig med at du dykker, hvis du har indbygget en radio i dykkermasken.

Det kan på den måde øge din komfort og du sikrer dig at der ikke kommer vand ind i masken, som kan være svært at få ud igen efterfølgende.

#3 - Type af glas i dykkerbrillerne

Det kan også være vigtigt for dig at overveje hvilken type glas du gerne vil have i dine dykkerbriller, da det gerne skal passe med de omgivelser som du skal svømme i.

Typer af glas til dykkerbriller:

  • Klart glas, Lukker meget lys ind og er primært beregnet til indendørs brug f.eks. til konkurrence- og fritidssvømning.
  • Smoke glas, Reducerer den mængde af lys der kommer ind og er velegnet til brug, hvis du tager sydpå for at svømme i poolen eller åbent hav, hvor der er meget sol.
  • Blåt glas, En fin all-round glastype der er mellemvejen mellem det klare og smoke glas.
  • Spejlglas, Bliver primært brugt i omgivelser med skarpt lys, hvor de reflektere lyset væk fra dine øjne. Foretrækkes af motionister i Triathlon.

Det kan derfor være en god ide at overveje hvilket glas dine dykkerbriller skal have, så du er bedre stillet til dine svømmeoplevelser.

#4 - Dykkerbriller med styrke

Hvis du bruger briller, så kan det være rigtig irriterende at skulle bruge dykkerbriller, da der ikke er plads til at du kan beholde dine egne briller på, så du får betydeligt svære at se under vandet.

Du kan dog få dykkerbriller med styrke, hvilket kan hjælpe dig med at kunne få den samme undervandsoplevelser som mange andre.

Det gør at du ikke behøver at skulle kæmpe for at se hvad der sker omkring dig mens du dykker eller svømmer dig en tur.

Du vil nok opleve at du ikke kan få præcis den styrke i glasset som du normalt bruger, men de styrker der er mulighed for at købe vil være gode nok til at give dig en del af dit almindelige syn.

Hvis du har briller, så kan det være en god ide at overveje at få et sæt dykkerbriller med styrke, så du bedre kan se hvad du laver mens du dyrker motion.

#5 - Tilbehør til dykkerbriller og svømmebriller

Du har også mulighed for at kunne finde en række tilbehør der passer til dine dykker- og svømmebriller, så du kan forbedre din oplevelse af brillerne.

Du kan f.eks få anti-dug brillerens der kan hjælpe dig med at holde brillerne fri for dug, når du bruger dem.

Det gør at du lettere kan se, specielt når der kan være en temperaturforskel mellem vandet og luften i brillerne.

Hvis du skulle komme til at ødelægge en strop der holder dykkerbrillerne fast om hovedet på dig, så kan du også få ekstra elastiske stropper.

Så kan du have et par liggende i reserve, så du hurtigt kan skifte dem ud, hvis stroppen nu skulle knække mens du er ude at svømme i havet.

Vil du gerne være sikker på at dine svømmebriller er beskyttet, så kan du få en hård plastiketui, som du kan lægge brillerne i når du ikke bruger dem.

Så er de godt beskyttet mod potentielle slag og stød, hvis du f.eks. kommer til at tabe dem på gulvet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007