Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Rommelsbacher

Rommelsbacher har et hav af smarte enheder til især køkkenet eller campingturen. Find smarte enheder som fx temaskiner, yoghurtmaskiner og meget mere fra Rommelsbacher lige her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Rommelsbacher

Rommelsbacher - Forbrugerelektronik til moderne hjem

Rommelsbacher er en tysk virksomhed, der i mere end 90 år har produceret forbrugerelektronik fra fabrikken i Stuttgart.

Virksomheden er kendt for sine holdbare produkter i klassiske designs, som er robuste og tjener en række formål i hverdagen.

Rommelsbacher producerer blandt andet elektronik til:

  • Madlavning
  • Bagning
  • Grill
  • Kaffe
  • Opbevaring
  • Camping

Produkterne fra Rommelsbacher er først i skrivende stund ved at indfinde sig på det danske marked, men har været på markedet i Tyskland i årtier, hvor det er kendt for en rigtig god kvalitet til prisen.

Du kan uden bekymringer investere i de elektriske produkter fra Rommelsbacher, for her finder du billige produkter der kan stå distancen i hverdagen mange år frem.

5 produkter Rommelsbacher især er kendt for

Rommelsbacher er kendt for mange forskellige produkter til husholdningen, især i hjemlandet Tyskland.

I Danmark er der dog mange som ikke kender mærket så godt, og derfor kan du herunder finde nogle af de produkter, som Rommelsbacher især er kendt for.

#1 - Temaskine fra Rommelsbacher

Temaskinen fra Rommelsbacher ligner næsten en kaffemaskine, og den har et elegant korpus i miljøvenlig plast, og den kan hjælpe dig til at brygge din te ved den helt rigtige temperatur.

Temaskinen er fuldautomatisk, hvilket betyder at du blot skal taste bryggetemperaturen og trækketiden ind, så klarer maskinen resten.

Maskinen kan holde din te varm i op til 30 minutter, hvorefter den automatisk slukker, for at undgå tørkogning.

Filterkanden i glas er dekorativ og kan indeholde op til 1 ltr. te, og vil du ikke stå og taste bryggetemperatur ind hver gang du skal have en kop te, så har maskinen også forudprogrammerede programmer til brygning.

Maskinen er særdeles holdbar og er fremstillet i kvalitetsmaterialer, samt udført i et lækkert og stilrent design, der vil pynte i mange hjem.

#2 - Yoghurtmaskine fra Rommelsbacher

Yoghurtmaskinen fra Rommelsbacher tillader dig at lave frisk yoghurt helt fra bunden, så du er i total kontrol over, hvad der kommer i din yoghurt.

Yoghurten kan laves fra helt almindelig mælk i denne maskine og herefter kan den opbevares på køl i de praktiske glasbeholdere, klar til at tage med på arbejde eller i skole.

Selve maskinen er designet i rustfrit stål og sort miljøvenlig plast, hvilket gør det let at vedligeholde og rengøre maskinen.

Yoghurtmaskinen fra Rommelsbacher er brugervenlig og let at betjene, og du kan let lave op til 1200 g. naturel yoghurt, fordelt i 8 portioner.

Maskinen har den fordel at den har en elektronisk styret temperaturkontrol, så temperaturen altid holdes på det ønskede område.

#3 - Rommelsbacher Brødmaskine

Rommelsbacher brødmaskine gør det let at lave et lækkert hjemmebagt brød, også af den glutenfri slags, du bestemmer nemlig selv ingredienserne.

Maskinen giver dig mulighed for at stå op til duften af nybagt brød, perfekt afbagt i nøjagtig den brune farve du elsker.

Du kan nemlig programmere maskinen til at starte bagningen så det passer med at den er færdig, når du skal op om morgenen.

Rengøringen går som en leg, da maskinen kan skilles ad, så både bagekurv og elementer kan tages ud og rengøres.

Samtidig har maskinen 12 programmer for æltning, røring og bagning, så der er næsten ingen grænser for hvad du kan bage i brødmaskinen fra Rommelsbacher.

#4 - Rommelsbacher Pandekagemaskine

Når du er kommet sent hjem og ungerne plager om pandekager, må det gerne gå lidt stærkt, og her er pandekagemaskinen fra Rommelsbacher løsningen du har ledt efter.

Pandekagemaskinen har 4 bageplader med non-stick belægning, som både forhindre dejen i at sidde fast på pladen, men også gør rengøringen let og hurtig.

Pandekagemaskinen kan måske lyde til at fylde en del når den skal opbevares, men den kan opbevares på højkant og har et praktisk ledningsoprul, som gør den let at opbevare i en skuffe eller et skab i køkkenet.

Maskinen opvarmer til den korrekte temperatur meget hurtigt og er klar til brug, når dejen er lagt på pladerne kan du stille timeren eller vælge et forudprogrammeret program, for perfekt bagte og brune pandekager.

Uanset om du skal lave Crepes, dessert pandekager eller madpandekager, er pandekagemaskinen fra Rommelsbacher hurtig og effektiv, så du slipper for at stå ved komfuret i flere timer, for at lave nok pandekager til hele familien.

#5 - Rommelsbacher Omeletmaskine

Hvis du nogensinde har haft udfordringer med at lave en perfekt tilberedt omelet, så er du ikke den eneste, og derfor har Rommelsbacher gjort det let for dig, med omeletmaskinen.

Med en omeletmaskine kan du let og hurtigt lave 2 saftige omeletter hurtigt og nemt, uanset om det er til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Der er varmelegemer i både top og bund, og den dybe form, gør det også muligt at bage andet mad, som eksempelvis tærter eller brownies.

Med en timer er det let at holde styr på bagetiden og du kan let styre temperaturen, ved hjælp af LCD displayet.

Maskinen giver dig besked, når tiden er gået, så du let kan lave andre gøremål, mens omeletten tilberedes, og du behøver ikke tænke på at skulle vende omeletten, da den får en jævn varme i både top og bund.

Non-stick belægning i formen gør maskinen let at rengøre og forhindre at maden sidder fast under tilberedningen, og belægningen er meget holdbar.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007