Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Kodak

Her kan du købe ud fra vores udvalg af blandt andetKodak Batterier. Du kan købe både fotopapir, batterier i forskellige størrelser, men også en lampe fra kodak. Se hele udvalget vi har online lige nu.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kodak

AA batterier (Alkaline) Kodak MAX - 12-Pack
AA batterier (Alkaline) Kodak MAX - 12-Pack
AA batterier (Alkaline) Kodak MAX - 12-Pack

Anbefales til enheder der bruger jævn strøm over længere tid
Max Super Alkaline

Læs mere Varen er på lager

Kodak Fotopapir & Batterier

Som du også kan læse om dette varemærke, i vores tekst øverst. Kan vi gentage os selv igen.

Siden her viser et udvalg af produkter fra Kodak batterier. Kodak batterier er kendt for at lave produkter i høj holdbarhed ifht. Prisen.

Vil du gerne have mere at vide angående, disse varer? Eller har du nogle spørgsmål omkring så skal du blot tage fat på avXpertens produktrådigvere på 86 32 71 71 eller info@avXperten.dk. Du står ved listen, med produkter lavet af Kodak batterier.

Ude til venstre i filteret, er det muligt at reducere udvalget ved at bruge vores filter, denne funktion er ikke vist på alle kategorier, det kommer an på udvalgets størrelse.

Lidt Kodak Historie

Kodak var faktisk en af verdens førende kamera-brands i over 100 år. Kodak blev stiftet i 1880 og fik få år efter patent på film-ruller, altså kamera-ruller- og i cirka 1897 fik Kodak også et patent på "pocketable camera" altså nogle af de første til at opfinde et lille lommekamera.

I over 100 år var Kodak alt-dominerende i kamera industrien, men selv om de faktisk også var med til at udvikle verdens første digitale spejl-refleks kamera, var økonomien i virksomheden ikke gearet til at klare Canon og Nikons indtog på dét markede.

I dag lever Kodak dog stadigvæk, men kun som en lille fragment af en tidligere gigant i historien.

Køb Kodak hos avXperten

Når at du tager beslutningen at bestille produkter fra leverandøren i vores butik, garanterer vi at vi skal gøre alt for at forsende mega hurtigt.

Vores team skal rigtig gerne være til hjælp for dig, Så du kan vælge de rette produkter når du køber, men også specifikt angående brandet.

Kodak

Type
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Farve
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007