Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Gigabyte

Du vil her se vores nøje udvalgte sortiment af Gigabyte. Gigabyte tilbyder diverse komponenter til PCer, som fx SSD, gaming udstyr, grafikkort, skærme, og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Gigabyte

Netværksadapter PCIe (1733Mbps) Gigabyte
Netværksadapter PCIe (1733Mbps) Gigabyte

Inkluderet WLAN-antenne
802.11ac Wave 2, Bluetooth 5.0

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Gigabyte SSD Harddisk 2,5tm SATA (480GB)
2 Anmeldelser
Gigabyte SSD Harddisk 2,5tm SATA (480GB)
2 Anmeldelser

Høj ydelse og stor stabilitet
Understøtter TRIM og S.M.A.R.T

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 26. juli 2024

Gigabyte - Computerhardware i høj kvalitet

Gigabyte er en af verdens førende producenter indenfor motherboards, grafikkort og andre komponenter til stationære- og bærbare computere.

Gigabyte samarbejder meget med de store producenter af Chipsæts til både processor og grafikkort, som f.eks. Intel, AMD og Nvidia.

På den måde kan du være sikret at deres produkter er noget af det bedste på markedet du kan finde.

Gigabytes sortiment er ikke for den almene køber, men er direkte designet til at vægte performance og gaming højt, så du kan få det meste ud af din PC som muligt.

Så hvis du gerne vil have en PC med en masse kraft bag sig, så kan det være at du bør overveje komponenter fra Gigabyte.

5 kendte produkttyper fra Gigabyte

Gigabyte har et stort udvalg af forskellige produkter, så vi giver herunder et overblik over de typer af produkter du oftest kan finde som en del af gigabytes sortiment.

På den måde har du bedre mulighed for at kunne finde, hvilket produkt der passer bedst til dine behov indenfor computerkomponenter.

#1 - Gigabyte Motherboards

Gigabyte er blandt verdens førende producenter af motherboards til både Intel og AMD chipsæt.

Et motherboard udgør kernen af en moderne computer og uden et motherboard, så har du ikke nogen konkret computer.

Motherboardet sørger for at de forskellige komponenter kan tale og arbejde sammen, og er hvor alle de andre komponenter bliver koblet til.

Motherboards er generelt beregnet til at arbejde sammen med enten Intel eller AMD chipsæt, så vær opmærksom på, hvilken processor du vil koble til motherboardet, så du er sikker på at de passer sammen.

En af de vigtigste ting, når du bygger en computer er at undersøge, hvilke porte og typer af forbindelser som dit motherboard har, da du så er bundet til at købe andre komponenter (grafikkort, RAM, mm.) der er kompatible med disse forbindelser.

Hvis de ikke er kompatible, så duer de nemlig ikke sammen med motherboardet og det vil essentielt være et spildt køb.

#2 - Gigabyte Grafikkort

Grafikkortet er en af de vigtigste komponenter i en PC, især for gameren, da det er grafikkortet der bestemmer meget af, hvor godt dit spil ser ud.

Et godt grafikkort kan være godt, hvis du bruger meget tid på billed- og videoredigering, da det kan hjælpe med at gøre processen hurtigere.

Så hvis du arbejder meget med Adobe pakken, så kan det også være en god ide at have et stærkt grafikkort, så du formindsker ventetiden på dit arbejde.

Gigabyte arbejder også meget sammen med grafikkortsudviklerne Nvidia og AMD, så du kan være sikker på at få et grafikkort i god kvalitet.

Mange entusiaster vil enten være mest til Nvidia, mens andre læner dig op ad AMD, men det kommer i sidste ende meget an på, hvad man selv syntes, da begge typer af grafikkort konstant bliver udviklet på.

Det er dog vigtigt at undersøge om dit grafikkort passer sammen med dit motherboard, så du er sikker på ikke at begå et fejlkøb.

#3 - Gigabyte PC komponenter

Der findes mange forskellige PC komponenter der skal få en PC til at virke, så det er vigtigt at du overvejer hvilke komponenter du skal have, så du får det bedste ud af din nye PC.

Det første du nok kigger på, når du skal have en ny PC er et PC Tower/kabinet, da det kommer til at være sådan som PCen kommer til at se ud udvendigt.

Så hvis du gerne vil have en PC der ser flot og moderne ud, så er det her du starter.

Der findes mange forskellige typer af towers, med forskellige størrelser og funktioner.

Hvis du gerne vil have et tower der ikke er af helt almindeligt design, som f.eks. et Mini Tower, så er det en god ide at tjekke om motherboardet og de andre komponenter du skal bruge passer i, da de moderne grafikkort godt kan fylde godt, selv i almindelige towers..

Eksempler på typer af PC komponenter du kan finde hos Gigabyte:

Et andet vigtig komponent i din PC er strømforsyningen, og du skal her gerne undersøge, hvor meget strøm som din PC skal have, da det kan have indflydelse på din PCs performance.

Mange strømforsyninger er også mærket efter hvor effektive de levere strøm, hvor længe de holder, og hvor god kvalitet de er.

Strømforsyningen er ofte markeret i niveauerne Bronze, Sølv, Guld og Platin, hvor bronze er de mere billige modeller, mens platin er den bedste certificering som strømforsyningen kan få.

Når du køber nye PC komponenter, uanset om du er i gang med at bygge en ny PC eller opgraderer den gamle, så er det vigtigt at undersøge om dine komponenter er kompatible med motherboardet.

På den måde undgår du at begå fejlkøb og sikrer dig at alle dine dele passer sammen.

#4 - Gigabyte bærbare computere

Gigabyte tilbyder også fuldt udbygget bærbare computere designet til gameren, der gerne vil have mulighed for at kunne spille på farten.

Det kan også være at du bare gerne vil have en stærk bærbar, så du er sikker på at kunne bruge de mere krævende programmer som f.eks. Adobe pakken, så du kan arbejde mens du ikke er på kontoret.

Med en bærbar computer fra Gigabyte har du også mulighed for at få en bærbar med mange af de funktionaliteter som du er vant til på din store stationære computer.

Du kan bl.a. få modeller, hvor du har et mekanisk tastatur, hvilket kan være med til at give dig både en god skriveevne, samt øger behageligheden af at skrive og taste på bærbaren.

Derudover, så er Gigabytes gaming bærbare meget kraftige med nogle de nyeste processorer og grafikkort fra de store producenter som Intel, AMD og Nvidia.

På den måde er du sikker på at få en bærbar i høj kvalitet, der giver dig mulighed for at kunne game på farten uanset, hvor du befinder dig henne, men uden at miste kraften af en stationær computer.

Så hvis du bevæger dig meget rundt i hverdagen, så kan det være en god investering at overveje en bærbar computer fra Gigabyte.

#5 - Gigabyte Stationære computere

Hos Gigabyte har du også mulighed for at kunne få hele stationære computere, der er designet til dig der gerne vil have en masse kraft i din PC.

De er bygget med nogle af de nyeste teknologi indenfor grafikkort og processorer, så du er sikker på at kunne få så meget ud af din PC som muligt.

Da udviklingen af PC komponenter er konstant, så kan din PC hurtigt blive forældet, hvis du ikke investerer i en høj kvalitets PC.

Med en stationær PC fra Gigabyte kan du derfor også være godt fremtidssikret, så du ikke har behov for at opgraderer computeren indenfor de næste par år.

Hvis du dog ikke har brug for den helt store PC, så har du også mulighed for at købe Mini-PCer ved Gigabyte.

En Mini-PC er en meget kompakt model af en stationær PC, men som stadig kan leverer en del kraft bag sig.

Disse mindre stationære PCer kan være gode til enten at kunne have med dig rundt, eller på kontoret, hvor de ikke fylder nær så meget.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007