Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

RAVPower

Her finder du et stort udvalg af opladningsløsninger fra RAVPower. RAVPower udvikler og designer en lang række powerbanks, opladnignskabler, QI-opladere og mange andre løsninger til at oplade enheder til mange formål.

Filtrér
Sortering

Læs mere om RAVPower

RAVPower - Kendt for effektive opladere

RAVPower producerer og udvikler effektive opladere i høj kvalitet, og det har gjort virksomheden til en af de største og hurtigst voksende brands på markedet for mobil opladning.

Virksomheden arbejder for at tilbyde mobile opladnings løsninger i højeste kvalitet og benytter sig blandt andet af nye teknologier som for eksempel Qualcomm Quick Charge, USB-C PD og iSmart.

RAVPower tilbyder opladnings løsninger der er hurtige og effektive, uanset om du har en Android eller en iPhone enhed.

Selvom RAVPower er bedst kendt for de mange forskellige modeller af opladere til både telefoner, laptops og powerbanks, så producerer virksomheden også andre ting, som for eksempel:

RAVPowers kerneprodukt er dog virksomhedens opladnings løsninger og her udmærker RAVPower sig, i forhold til konkurrenterne, ved at have samarbejde med mange forskellige virksomheder i forhold til udvikling af deres løsninger.

Disse samarbejder betyder at produkterne er så kompatible som overhovedet muligt, med mange forskellige andre brands og enheder.

Produkterne er ikke bare effektive, de er også lavet i en meget høj kvalitet, et simpelt design  og med et navn, der passer rigtig godt som koncept for produkterne; “Rå kraft”.

RAWPower gennemtester produkterne inden de sendes på markedet og du kan derfor være sikker på, at selv om du køber et produkt med den nyeste teknologi, så er det gennemtestet og afprøvet i mange forskellige situationer.

5 produkter RAVPower er særlig kendt for

RAVPower er kendt for produkter til mobil opladning i meget høj kvalitet, som er særdeles robuste og som ofte tilbyder lidt ekstra egenskaber i forhold til konkurrenterne.

Herunder har vi samlet nogle af de produkter som RAVPower er særlig kendt for.

#1 - RAVPower Powerbanks

Powerbanks fra RAVPower fås i tre forskellige klasser:

  • Høj Kapacitet
  • Kompakt størrelse
  • PD Pioneer

De tre forskellige klasser tilbyder noget forskelligt, men fælles for dem alle er at det er meget potente powerbanks, uanset hvilken model du vælger.

Høj kapacitet

Her får du en powerbank, der virkelig kan holde længe, der er en meget stor kapacitet i powerbanken, hvilket betyder at den kan holde på rigtig meget strøm.

De forskellige modeller i denne klasse har en kapacitet på mellem 15.000 mAh og 30.000 mAh, hvilket betyder at den største model kan lade din iPhone 12 fuldt op, ikke mindre end 6,3 gange, eller en Macbook 1 gang.

Samtidig tillader disse powerbanks en genopladningstid på kun 2,5 timer, hvis du vel at mærke bruger en 60W USB-C væglader.

Kompakt størrelse

Powerbanks i kompakte størrelser fra RAVPower er, udover at være kompakte, stærke powerbanks med masser af kraft i sig.

Kapaciteten på disse powerbanks ligger fra ca. 5.000 mAh til 15.000 mAh, og her får du stadig en hurtig genopladningstid, samt en hurtig opladning af din enhed.

Nogle af disse powerbanks egner sig kun til et enkelt mærke som for eksempel iPhone eller Samsung, og du bør derfor holde øje med dette, hvis du anskaffer dig en kompakt powerbank, med det sagt, så får du med de specialiserede powerbanks en hurtigere og mere effektiv opladning end du tidligere måtte have prøvet.

PD Pioneer

PD Pioneer Powerbanks fra RAVPower er ekstremt effektive til at oplade større enheder, som for eksempel en laptop.

PD står for “Power Delivery”, og er en teknologi, der tillader en meget høj levering af strøm til din enhed, hvilket betyder at din laptop eller Macbook, alt efter powerbank model, kan oplade fra 0-50% på bare 40 minutter.

Også disse typer af powerbanks har en meget kort genopladningstid og har også ofte mulighed for at oplade flere enheder på en gang, uden at opladningen går langsommere af den grund.

#2 - RAVPower Qi Oplader

QI opladere fra RAVPower er i stand til at lade effektivt, via trådløs teknologi, med op til 10 Watt, hvor konkurrerende produkter ofte kun lader med op til 5 W.

Hvis du ønsker at bruge en QI oplader, kræver det at din enhed understøtter opladning via Qi trådløs teknologi.

Disse opladere er robuste og stilrene, og alt det kræver er at du lægger din telefon på Qi delen, så starter opladningen, uden at der skal kabel i din telefon.

RAVPower Qi opladere er kendetegnet ved at de levere en meget høj effekt og de fleste af modellerne understøtter alle smartphones, som vel at mærke kan oplades trådløst.

Samtidig kan Qi opladning være mere skånsomt for batteriet i din smartphone, da det bliver lettere at oplade enheden løbende, så den ikke går tør for strøm, og det kan øge batteriets levetid og ydelse.

#3 - RAVPower Ladekabler

RAVPower producerer og udvikler stærke og effektive ladekabler i forskellige typer og med forskellige stiktyper.

Kablerne er kendetegnet ved at være meget holdbare og i stand til at kunne klare en rigtig stor data eller strømmængde.

Så hvis du har prøvet at dine kabler til din smartphone ofte går i stykker, især omkring stikket, så kan du med fordel overveje at prøve et ladekabel fra RAVPower.

RAVPowers ladekabler er især gode hvis du ofte har kablet liggende i en taske, hvor det kan blive snoet og viklet ind, her kan RAVPower ladekabler klare mosten i meget lang tid.

Dermed kan du opleve at kablet holder længere og samtidig at din enhed kan blive opladet hurtigere, end med et almindeligt kabel.

Har du for eksempel investeret i en ekstra kraftig powerbank fra RAVPower, som kan levere en meget høj effekt, så er det ikke sikkert at det kabel der fulgte med din enhed er beregnet til denne ekstra høje effekt.

Derfor kan det være fornuftigt at finde et godt og solidt ladekabel, som kan holde til en høj effekt, så du har mulighed for at få det optimale ud af din nye powerbank.

#4 - RAVPower Powerstation

RAVPower tilbyder også såkaldte Powerstations, og det er i bund og grund en forvokset powerbank.

Disse powerstations har en meget høj kapacitet og kan både drives af strøm fra stikkontakten, oplades hjemmefra eller drives af solceller.

Powerstations fra RAVPower er bærbare og giver dig mulighed for at kunne lade flere enheder på en gang, og samtidig tilbyder nogle af modellerne en indbygget højttaler, så du kan høre musik samtidig med du lader enheden op.

Powerstationen er ikke lige til at putte i lommen, men den er stadig ikke større end at du sagtens kan have den med på campingturen eller på cykelturen.

#5 - RAVPower USB oplader

RAVPower USB opladere og billadere fungerer ikke anderledes end mange andre af disse, men forskellen er at RAVPower USB opladere ofte tilbyder dig mange flere tilslutninger til opladeren.

Mange af modellerne kan lade helt op til 6 enheder på samme tid, når du bruger en USB oplader til væggen, og bruger du en oplader til bilens strømudtag, har du ofte mulighed for at kunne tilslutte 2 eller 3 enheder.

Derudover tilbyder USB opladere fra RAVPower i mange modeller at du kan forbinde enheden ikke bare via et USB-A stik, men også for eksempel USB-C eller Micro USB.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007