Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

TomTom

Her finder du et udvalg af smarte GPS løsninger fra TomTom. TomTom har siden 1991 udviklet GPS systemer i topkvalitet, som passer perfekt til bilen. Derudover har de også været med til at udvikle GPS software til mobiltelefoner, computere m.m.

Filtrér
Sortering

Læs mere om TomTom

Kort om TomToms historie

I 1991 startede fire entreprenører TomTom i Amsterdam, og da 2004 ankom, blev deres drøm om bærbar navigation en realitet for millioner af chauffører rundt om i verdenen.

Den første TomTom GPS navigation blev en af de bedstsælgende forbruger-teknologiske enheder i historien, hvilket var med til at gøre TomToms navn synonym for navigation.

I dag er TomTom en af de førende selvstændige specialister indenfor geolokationsteknologi.

Deres mange årtiers erfaring med kørsel-indsigt er med i alt de producerer - lige fra kort til automatiseret kørsel, navigationssoftware til bilmærker, kort APIs til tech-firmaer, og trafikdata.

Der har været mange store milepæle i TomToms historie:

  • 1996 - Opfandt verdens første software til ruteplanlægning til mobiltelefoner.
  • 2002 - TomTom introducerer verdens første kort på gadeniveau til PDA.
  • 2004 - TomTom GO blev lanceret, og var verdens første all-in-one satellit navigationsenhed. 
  • 2005 - TomTom lancerer rejsetid til deres ruteplanlægning.
  • 2007 - TomTom bevæger sig ind i bilindustrien.
  • 2008 - TomTom erhverver TeleAtlas, og bliver dermed en del af kortindustrien.
  • 2015 - TomTom lancerer HD-maps til automatiseret kørsel.
  • 2018 - TomTom lancerer en række kort APIs (application programming interface) til udviklere.
  • 2019 - TomToms første selvkørende bil bliver testet.
  • 2021 - TomTom lancerer TomTom IndiGO - en software platform, der skal være med til at ændre fremtiden for digitale cockpits.

Virksomheden er i konstant udvikling, og sørger for at udvikle sig i takt med teknologien omkring dem, og hvad deres kunder ønsker og forventer af dem.

TomToms ikoniske GPS-systemer

TomTom er hovedsageligt kendt for deres GPS systemer, både GPS til cykel, bil m.m. og softwaren, der hører til, og de er nogle af de bedste på markedet.

Sandsynligheden for at TomTom eksempelvis har været med til at designe den software du kan finde i din moderne bil, er rigtig stor; virksomheden har nemlig været med til at udvikle software til næsten alle større bilmærker, og du kan derfor nemt have glæden af deres kyndige software i dit display.

Derudover har TomTom også en række håndholdte GPS enheder, som du kan montere i din bils forrude eller lignende, og dermed nemt og sikkert blive guidet gennem trafikken og hen til din destination.

GPS-systemer er hvad TomTom er mest kendt for, og det er derfor også primært hvad deres sortiment indeholder.

Deres GPS-systemer hjælper dig med at komme sikkert frem til din destination, ved at give dig advarsler i realtid, finde alternative vejen uden om trafikken, og give dig ruter der er skræddersyet til større køretøjer, og sørger derfor også for at du altid kender vejen forude.

Deres skærme er behagelige, og kan findes i hvad end størrelse du finder mest komfortabel; du kan her se ruten på HD-skærmen med den højeste opløsning du kan finde på markedet.

Du går derfor aldrig glip af en vigtig detalje på vejen, og kan roligt læne dig godt tilbage i sædet og nyde køreturen, uanset om du er chauffør eller passager.

Med den tydeligt udtalte vejledning fra en kraftig højttaler kan du også nemt følge med i trafikken, samtidigt med at du får instrukser fortalt.

TomTom sørger også for at alle deres nyere GPS-systemer kontinuerligt bliver opdateret med de oplysninger, der er behov for, og touchskærmen er fuld af ekstra processorkraft, som er med til at gøre din GPS til en af de hurtigste på markedet.

Der er derfor ingen tvivl om at TomToms navigationssystemer og -software er en af de bedste, og der er mange gode grunde til hvorfor du skal overveje TomTom næste gang du skal kigge på GPS-enheder.

3 grunde til at vælge TomTom

TomTom er guidet af deres ønske om at være med til at skabe en bedre verden, og det kan ses i deres værdier og vision, og passionen og innovativiteten reflekteres i deres produkter.

Der er mange gode grunde til hvorfor du bør overveje TomTom, og det at du får gode kvalitetsprodukter til fornuftige priser er blot én af mange gode grunde.

#1 - Vejsikkerhed

TomTom skaber teknologi, der er med til at sikre at du føler dig sikker på vejen, både som chauffør og passager.

Derfor skal sikkerhed, ifølge TomTom, være en af de største fordele ved at bruge navigation, og som kontrollen skifter fra menneske til maskine, vil TomTom kort til automatiseret kørsel sørge for at give bedre sikkerhed og komfort til hver køretur.

De mange års erfaring indenfor rutenavigation og kørsel, samt at TomTom har været med til at revolutionere markedet indenfor disse, betyder at virksomheden også besidder stor viden indenfor emnerne.

TomTom er bevidst om at med erfaring og viden følger der også et stort ansvar, og du kan derfor også stole på at produkterne og softwaren er skabt med højde for de nyeste former for teknologi indenfor navigation og kørsel.

Dette betyder selvfølgelig også at de nyeste sikkerhedsprotokoller også er i check, og at sikkerheden ved at bruge produktet er garanteret.

#2 - Bæredygtighed og klimavenligt

Ved at bruge deres indsigt i trafikken, hjælper TomTom folk, byer, regering og erhvervsliv med at bevæge sig mere frit, og dermed forhåbentligt også med at reducere CO²-udslip.

Virksomheden sørger for at kontinuerligt lede efter nye måder hvorpå de selv kan minimere de spor som de sætter på miljøet.

TomTom sørger også for at have viden om bæredygtighed let tilgængeligt på deres hjemmeside, så du kan opsøge informationen, og dermed nemt finde ud af hvordan du kan hjælpe virksomheden med at forene både fremskridt og bæredygtighed, uden at du skal gå på kompromis med nogle af dem.

Virksomheden er med til at hjælpe fremtidige generationer med at skabe en bedre fremtid.

#3 - Kunden først

TomTom ville muligvis ikke være nået så langt, hvis ikke de havde deres trofaste kundebase, og det er virksomheden også bevidst omkring.

Kunderne har haft en stor betydning for TomToms success, og det betyder også at virksomheden gør sit bedste for kontinuerligt at kunne leve op til de forventninger, der er sat for dem.

TomTom har derfor også dedikeret en blog til at kunne skrive artikler om hvad end der er relevant for deres kunder, hvor du nemt kan gå ind og finde tips, tricks, nødvendig viden, og anden form for brugbar information.

Hvis uheldet er ude, og du derimod ikke kan finde svar på de spørgsmål du nu skulle have om produkterne, sørger TomTom også for at du nemt og hurtigt kan kontakte dem, og få den bedst mulige hjælp deres kundeservice kan give dig.

Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007