Technaxx

Her finder du vores store udvalg af Technaxx produkter. Technaxx producerer b.la. pladespillere, overvågningskameraer, luftrensere, billadere og meget, meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Technaxx

Technaxx USB-A Video Grabber (30fps)
1 Anmeldelser
Technaxx USB-A Video Grabber (30fps)
1 Anmeldelser

kompakt design der kan komme med på farten
Bevar minderne

Læs mere På lager
Overvågningskamera HD (udendørs) Technaxx TX-106
Overvågningskamera HD (udendørs) Technaxx TX-106

Udendørs/Indendørs: 92 graders synsvinkel
Features: Stand alone enhed drevet af batterier

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024

Eksempler på udvalget fra Technaxx

Technaxx er et tysk brand der siden deres begyndelse i 2002 har produceret en lang række af forskellige elektroniske produkter med fuld fokus på kvalitet.

De har sans for innovation og har en god forståelse for hvad kunderne vil have, hvilket har været med til at gøre dem til et populært brand gennem tiden.

Du kan som forbruger regne med at få tysk kvalitet i særklasse fra de mange produkter fra Technaxx.

Mangler du fx en ny pladespiller så du kan høre dine gamle plader igen eller en ny massagepistol til din ømme nakke, så har du en gylden mulighed for at få fat i dens slags produkter fra Technaxx på vores side til fornuftige prisklasser.

Technaxx har en lang række produkter, som eksempelvis:

  • Pladespillere
  • Dab+ radioer
  • Overvågningskameraer
  • Luftrensere
  • Massageapparater
  • Billadere
  • Og meget mere

5 typer produkter som Technaxx er kendte for

Technaxx er et omfattende brand indenfor alverdens elektronik, og de har deres mange produkter inddelt i konkrete produktgrupper som fx video og lyd, biltilbehør, udendørs brug og meget mere.

Vi kommer herunder ind på de produkter der hører blandt de mest efterspurgte i deres store sortiment.

#1 - Technaxx pladespillere

Mange troede at pladespillere hørte fortiden til, men selv i de her digitale tider har de gjort sig et stort comeback på markedet, da der er mange musikglade forbrugere der dyrker deres gamle vinyl-plader.

Nu om dage bliver der produceret moderne pladespillere udstyret med mange funktioner, og blandt de producenter der gør meget i det, er Technaxx.

Blandt en af deres smarte pladespillere er fx en retro-lignende enhed der giver dig mulighed for at afspille både gamle plader og kassettebånd.

Det er også muligt med en Technaxx pladespiller af denne her type at få digitaliseret dine plader og kassettebånd fra din musiksamling over til et USB-stik eller et SD-kort.

Selve processen med digitaliseringen foregår i selve pladespilleren, så der er ikke behov for at knytte din computer til den.

Har du både plader, kassettebånd og cdér, så kunne det være oplagt for dig at gå efter en enhed fra Technaxx der afspiller alle de nævnte medier.

Er du forbruger af musik i fysiske medier, så kan det være værd for dig at efter en Technaxx pladespiller.

#2 - Technaxx overvågningskameraer

Det er som forbruger altid rart at følge tryg og sikker i sit eget hjem, og en af de tiltag du kan gøre for at sikre dette, er fx at anskaffe dig et overvågningskamera.

Technaxx gør sig i at udvikle og producere overvågningskameraer som fx er komplet med en LED lampe og PIR bevægelsesdetektering.

Technaxx laver overvågningskameraer der kan bruges til både indendørs- og udendørs områder.

Går du efter et Technaxx overvågningskamera til at have det udenfor dit hus, kan du montere på en væg eller montere det ude i din have med brug af jordankre.

Et Technaxx overvågningskamera er med IP klassen IP65, hvilket betyder at den kan modstå vand og støv.

Der kan være forskelle på video-opløsningen på de forskellige udgaver af overvågningskameraer fra Technaxx, så hvis du vil være sikker på at have klare optagelser, så gå efter det Technaxx overvågningskamera med det højeste video-opløsning.

#3 - Technaxx massagepistol

En massagepistol er et batteridrevet redskab der med sin stødende arm, bliver brugt til at massere de ømme muskler og led i din krop.

Technaxx gør også sig gældende på den front med deres udgave af en massagepistol.

Fx har deres massagepistol 6 forskellige hastigheder, som du kan vælge imellem og hele 5 diverse massagehoveder, som er nemme at tage af og sætte på uden besvær.

Som strømforsyning bruger en Technaxx massagepistol et indbygget genopladeligt batteri, som du kan lade op med det tilhørende opladerkabel.

Det kan fx tage op til 2 timer med at få ladet en Technaxx massagepistol op, så har den en brugstid på 3 timer.

Er du en aktiv motionist, så kunne det være sagen for dig at gå efter en massagepistol fra Technaxx.

#4 - Technaxx mikroskop

Er du meget interesseret i videnskab, så kunne det være sagen for dig med et smart mikroskop fra Technaxx.

Det særlige smarte ved et Technaxx mikroskop er, at du kan forbinde den trådløst via Wi-Fi til dine enheder og overføre eller tage billeder og videoer.

Du kan også bruge det tilhørende USB-kabel til at forbinde din computer til Technaxx mikroskopet.

USB-kablet kan også bruges til at oplade Technaxx mikroskopet.

Nogle af mikroskoperne fra Technaxx har en batterikapacitet på 800 mAh, hvilket kan give det en trådløs driftstid på cirka 90 minutter.

#5 - Technaxx luftrensere

Det kan være sundt for dine hjemlige omgivelser at få renset luften for både pollen, støv og dårlig lugt, og det kan gøre nemt og effektivt med en luftrenser.

Technaxx laver luftrensere der kan fås i kompakte størrelser, og de er ofte i et simpelt design der gør at de passer ind i ethvert hjem.

En Technaxx luftrenser har en stor tænd/sluk knap på toppen og har med 2 rense hastigheder, som du kan justere efter dit behov.

En Technaxx luftrenser har et arbejdsområde på cirka 3 meter, og den er meget stille når den udfører sit arbejde, da den er meget støjsvag.

En luftrenser fra Technaxx er udstyret med et udskifteligt HEPA og aktivt kulfilter, og vi anbefaler dig at du udskifter filteret på den i cirka hver 6 måned, men det kommer naturligvis an på dit forbrug af den.

Du kan oplade en Technaxx luftrenser med et tilhørende USB-kabel, som du tilslutter til en USB-oplader.

Vil du have muligheden for et sundt indeklima, så overvej en luftrenser fra Technaxx.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007