Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen er en af de absolut største producenter er tilbehør til el-installationer, og findes i utallige hjem i Danmark og verden over. Her på siden finder du vores samlede udvalg af enheder udviklet af LK.

Læs mere om Lauritz Knudsen

3 smarte enheder fra Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen er en gigant inden for el-installationsmaterialer, og har derfor et kæmpe udvalg af forskellige produkter og løsninger til dig.

Derfor når du kigger gennem deres sortiment, kan det ofte virke overvældende, og du kan opleve ikke at vide hvor du skal starte og hvad du skal starte med.

Du kan derfor finde en liste over de 3 mest populære produkter fra Lauritz Knudsen herunder, og få en idé om hvad du kan forvente af det ikoniske firma.

#1 - LK smart produkter

Lauritz Knudsen har bevæget sig ind på Smart Home-markedet med deres LK Wiser-serie; LK Wiser er baseret på LK Fuga-serien, og de har et stort udvalg af produkter og automatiserede løsninger til dit hjem, som er nemt både at installere og anvende.

LK Wiser tilbyder dig at kunne styre produkterne via en app, hvilket gælder alt fra pærer og belysning til brandalarmer og stikkontakter.

Fordelen ved LK Wiser er at du kontinuerligt kan fortsætte med at tilføje nye enheder, som serien også udvikler sig, og derfor behøver du ikke at anskaffe dig et nyt system hver gang du vil udvide dit system.

LK Wiser tilbyder flere forskellige enheder, såsom bevægelsessensorer der tænder og slukker lyset efter behov, meget lig hvad du kan se på kontorer og offentlige steder, hvor lyset tændes automatisk, når du træder ind i et rum.

Bevægelsessensorer kan være med til at hjælpe dig med at spare på strømmen, da lyset automatisk slukker, når der ikke er bevægelse i lokalet efter et stykke tid.

Du kan også få dør- og vinduessensorer, der sættes på døre, vinduer og dertilhørende karme, og registrerer dermed når en dør eller et vindue åbnes og lukkes.

Med denne type sensor har du muligheden for at kunne få besked via din smart app, når en dør eller et vindue åbnes, hvilket kan skabe en tryghed for dig, da du øjeblikket får at vide når der er ubudne gæster, eksempelvis.

Der findes altså flere forskellige smart enheder, og du kan derfor nyde godt af et smart hus, som du kan styre ved blot et klik på din app.

#2 - LK samledåser

Som producent af el-installationsmateriale, sørger Lauritz Knudsen også for at du nemt og hurtigt kan samle alle ledningerne og kablerne der hurtigt kan sprede sig, og få samlet dem i et pænt resultat, en samledåse.

LK samledåserne er oftest udført i hård plast, og har ofte også små markeringer, hvor du kan lave et hul og dermed føre dine ledninger ind i samledåsen.

Det er i bund og grund en nem og pæn måde at skjule en samling af ledninger på, så du både får et pænere resultat og samtidigt også en bedre oversigt over dem en hvis samlingerne blot lå til frit skue.

Samledåserne tjener derfor i høj grad et æstetisk formål, da de primært skal sørge for at ledninger og samlemuffer ikke hænger og ligger frit; samtidigt hjælper de dog også med at undgå at ledningerne bliver trådt på, eller kørt over med kontorstolen, eller på anden måde ødelægges.

Ledningerne føres derfor ind i LK samledåserne og samles ved hjælp af muffer eller kronmuffer, og herefter kan du nemt sætte låget på samledåsen, hvilket giver dig et pænt finish på din elinstallation.

LK samledåserne kommer i mange forskellige farver, så hvis du eksempelvis har en samledåse som skal sidde forholdsvis synligt, såsom på loftet, skrivebordet eller væggen, kan du få dine samledåser i en bestemt farve, som kan matche omgivelserne.

#3 - LK Opus

LK Opus-serierne er en af Lauritz Knudsens mest populære serier, både til privat- og specialbrug; Opus 66 bruges typisk til privatbrug, og Opus 74 bruges typisk til specialbrug, da den fokuserer mere på robust funktionalitet til udendørs brug.

Opus 74s sortiment dækker over alle elinstallationer, hvor du typisk vil få brug for en robust og solid løsning, såsom til udendørs brug, værksteder, eller i lagerbygninger, hvor der typisk vil være varierende temperaturer og fugtige omgivelser.

Du kan nemt montere komponenterne i serien, både udvendigt på væggen eller planforsænket, så den flugter med væggen, og dermed ikke er i vejen.

Komponenterne fås typisk i tre forskellige nuancer af en klassisk grå, hvilket sørger for at det smuds og snavs, der naturligt opstår i industrielle omgivelser, bliver mindre synligt, samt at de passer til størstedelen af alle deres omgivelser.

Hvis du derimod søger et indendørs alternativ, er Opus 66 serien ideel til dette, da de netop fokuserer på elegante og tidsløse designs.

Opus 66-serien er opbygget af moduler, hvor de mange varierende former for komponenter netop samles i et tidsløst og minimalistisk design.

Både Opus 74 og Opus 66 er modstandsdygtige over for slid, hvilket betyder at det tager meget længere tid for brugsridserne at dukke op; samtidigt er de også nemmere at gøre rent, hvilket kan være ret både i indrustrielle og private sammenhæng.

Gode grunde til at vælge Lauritz Knudsen

Da Lauritz Knudsens produkter indgår i Schneider Electrics produktsortiment, betyder det at alle Lauritz Knudsen produkterne følger Schneider Electrics miljøstandarder, hvilket er en stor mærkesag for Schneider Electric.

Bæredygtighed i fokus

Schneider Electrics og Lauritz Knudsens mission er at være din partner inden for bæredygtighed og effektivitet, og de to virksomheder er engageret i at fremme de uendelige muligheder for et åbent, globalt, og innovativt fællesskab.

Virksomhederne lancerede en plan, kaldet Schneider Sustainability Impact (SSI), i Januar 2021, hvor de blev anerkendt som værende en af verdens mest bæredygtige virksomheder.

Den plan og de forpligtelser som både Lauritz Knudsen og Schneider Electric har sat sig for at opnå i løbet af de 6 år, er:

  • 80% grønne indtægter
  • 800 millioner tons CO2-udledning sparet og undgået for kunderne
  • 50% reduktion af CO2-udledningen fra de 1000 største leverandørers drift.

SSI-planen blev designet til at booste de to virksomheders del i kampen mod klimaforandringer gennem 11 globale transformationer; gennem 2021 blev transformative planer sat i gang i håb om at hjælpe virksomheden med at nå sit mål i 2025.

Som to virksomheder, der har sat sit mærke på elektronikindustrien, mener Schneider Electric og Lauritz Knudsen at de bør sætte et eksempel og gøre en forskel med deres 2025 bæredygtighedsmål.

Teams fra datter- og søsterselskaber over hele verdenen har alle sagt ja til at nå disse mål, og introducere bæredygtighed på alle fronter indenfor virksomheden.

Schneider Electric og Lauritz Knudsen tror at nem adgang til energi og den digitale verden er en menneskeret, og mener også at elektricitet er den mest effektive måde at udfase brugen af kulstof.

Lauritz Knudsen har fået den sjældne mulighed, som en lille virksomhed fra Danmark, at forene fremskridt for alle og en bæredygtig fremtid for planeten.

I overensstemmelse med virksomhedens mål om at bygge bro mellem fremskridt og bæredygtighed, støtter Schneider Electrics bæredygtighedsinitiativer også FNs 17 mål for bæredygtig udvikling.

Virksomhederne sørger også for at have viden om bæredygtighed let tilgængeligt på deres hjemmeside, så, hvis du er interesseret, du nemt kan finde ud af hvordan du bedst kan bidrage til deres mission om at forene fremskridt og bæredygtighed, uden at gå på kompromis med nogle af dem.

Alle bæredygtighedsrapporterne kan også nemt findes inde på deres hjemmeside, hvilket hjælper med at gøre virksomheden transparent for deres kunder.

Virksomheden lover også fremtidige generationer, at de vil være en del af løsningen, og gøre hvad de kan for at være med til at skabe en bedre fremtid for alle, hvor end de er; en fremtid hvor adgang til energi og digitalitet er almene menneskerettigheder.

Mange års erfaring

Da Lauritz Knudsen har eksisteret i mange år, siden 1893, kan du regne med at virksomheden har utrolig meget erfaring indenfor hvad der vil være det bedste el-installationsmateriel til dig.

Men med den erfaring følger også både ansvar og kvalitetsgaranti, og du kan derfor roligt regne med at Lauritz Knudsen skaber deres produkter under de bedste sikkerhedsprotokoller, og at sikkerheden også er garanteret, når du bruger produktet.

Med så mange giganter på elektronikmarkedet, kan det være nemt at se hvorfor Lauritz Knudsen stadig er så relevant i dag, som da de startede.

Virksomheden lever op til deres kunders forventninger, hvilket også er med til at garantere at de kan holde deres position som en af de bedste indenfor deres område.

Det er også derfor at du kan finde Lauritz Knudsen i de fleste private hjem, på arbejdspladser og andre former for institutioner.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007