Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Gerlach

Gerlach er et tysk brand som i mange år har leveret kvalitets køkkenenheder til private boliger og arbejdspladser. Se et stort udvalg af deres smarte produkter lige her på siden.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Gerlach

Gerlach Granitex Stål Elkedel 2,8 liter
Gerlach Granitex Stål Elkedel 2,8 liter

Egnet til komfurer
Med fløjte indikator

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Gerlach Smart Silikonekageform (22cm)
Gerlach Smart Silikonekageform (22cm)

Med praktiske håndtag
Tåler både opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Gerlach Skrællekniv
Gerlach Skrællekniv

Rustfrit stål
Ergonomisk design

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Eksempler på udvalget fra Gerlach

Gerlach hører til en af de store tyske brands med en del historie bag sig.

De har gennem årene opbygget sig et omfattende sortiment der inkluderer en masse forskellige køkkenmaskiner som fx brødristere, kaffemaskiner og andre nyttige produkter til husbrug som fx terrassevarmere og varmeblæsere.

Står du og mangler fx en ny kaffemaskine, hvis din gamle model er gået i stykker eller tænker du på at anskaffe dig en ny røremaskine, så har du en spændende mulighed for at finde en eller flere produkter fra Gerlach på vores side, da vi har et stort udvalg af dem.

Gerlach har et stort udvalg af produkter som fx dem her:

5 typer produkter som Gerlach er kendte for

Gerlach har gjort sig meget førende inden for markedet af køkkenmaskiner.

Vi kommer herunder ind på de produkter der hører til blandt de mest eftertragtede fra deres kollektion.

#1 - Gerlach røremaskiner

En røremaskine der også er kendt som en køkkenmaskine der er udstyret med roterende blade.

Med brug af en røremaskine kan du enten piske eller sammenblande fødevarer i forbindelse med madlavningen i dit køkken.

Gerlach har lavet mange forskellige røremaskiner, og mange af dem findes i stilfulde designs.

De er lavet af rustfrit stål og er med en tilhørende skål der også er lavet af det selvsamme materiale, og den kan derfor tåle at blive vasket i en opvaskemaskine.

Andet tilbehør der findes til en Gerlach røremaskine er fx et stort piskeris, en spatel, en dejælter og en pisker, og de er alle sammen nemme at vaske.

En Gerlach røremaskine findes i flere serier, så derfor er der meget forskel på deres strømforbrug og især på kapaciteten på deres motor, hvilket er værd at have med dine tanker, hvis du er på udkig efter en røremaskine fra det tyske brand.

Får du brug for at kunne indstille på hastigheder, hvis du fx vil hurtigt lave dej til en kage til din familie, så har du mulighed for det med en Gerlach røremaskine der fås med flere hastighedsindstillinger.

En Gerlach røremaskine er i øvrigt også udstyret med en nyttig transparent anti-stænkplade der sidder på toppen af den.

Pladen er med til at du undgår spild omkring røremaskinen, selv hvis du har den kørende på en meget høj hastighed.

Du kan tilmed stadig have mulighed for at holde øje med dejen, uden at du behøver at løfte låget af.

#2 - Gerlach kaffemaskiner

Gerlach har en flot kollektion af kaffemaskiner i mange serier der matcher med forbrugernes mange krav i dag om at få lavet kaffe på en hurtig måde uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange Gerlach kaffemaskiner er med mange smarte funktioner der alt sammen kan blive styret fra en stor LCD skærm, der gør processen i at lave kaffe meget ligetil og overskueligt.

En Gerlach kaffemaskine har fx en anti-dryp funktion, der betyder at når du fjerner kanden fra den, så stopper nedløbet sig selv helt automatisk, og dermed undgår du spild af kaffe.

Du skal heller ikke tænke på at slukke en Gerlach kaffemaskine, hvis du skulle komme til at glemme at gøre det ved et tilfælde, da den kan slukke sig selv efter en halv time.

Med brug af en Gerlach kaffemaskine kan du fx lave op til 12 kopper af kaffe, hvilket kan være helt perfekt hvis du har den store familie på besøg hos dig.

Du kan læse meget mere om Gerlach kaffemaskiner på produkterne du finder på siden her, og blive klogere på deres specifikationer.

#3 - Gerlach brødristere

En Gerlach brødrister ligner den klassiske brødrister-model med det afrundede design som man kender dem fra de gamle dage.

Men til gengæld har en Gerlach brødrister nogle smarte funktioner der matcher med nutidens krav.

Foran på mange af brødristerne fra Gerlach er der et LCD display der fx gør dig i stand til at indstille på bruningsniveauerne, så du kan tilpasse ristningen af brødskiverne med en drejeknap.

De to rum i en Gerlach brødrister er bygget op med en automatisk centreringsfunktion der passer til brødets tykkelse.

Til mange af Gerlachs brødristere følger der et tilhørende brødstativ med som du kan sætte på brødristeren, og så kan den bruges til fx boller eller croissanter.

En Gerlach brødrister er med en varmeisoleret skal og er også med overophedningsbeskyttelse, der er med til at sikre at den ikke bliver alt for varm.

På Gerlach brødristeren er der en aftagelig krummebakke og noget opbevaring til dens kabel der gør nemmere at overskue rengøring og opbevaring.

Er du interesseret i en Gerlach brødrister, kan du læse mere om deres specifikationer ved at besøge de individuelle brødristere her på siden.

#4 - Gerlach bordventilatorer

Arbejder du indendørs på fx en meget varm sommerdag, så kan det være rart at have muligheden for at få frisk luft til sit hjemmekontor med brug af en bordventilator.

En af de populære produkter fra Gerlach er deres bordventilatorer hvor du fx kan lave indstillinger med hastigheder og justere vinklen på den efter dit behov.

Mange af Gerlach bordventilatorer er med en oscillering funktion der gør det muligt at sprede luften fra den på en mere effektiv måde.

En Gerlach bordventilator har et lavt støjniveau, så mens den gør sit arbejde, laver den ikke ret meget støj der kan forstyrre dit arbejde.

Lyder en Gerlach bordventilator som en løsning til sommervarmen, så overvej at få en udgave af den til dit hjem.

#5 - Gerlach køkkenvægte

En køkkenvægt der også bliver kaldt for en husholdningsvægt, kan bruges til to ting.

Det kan enten være for at finde ud af hvor meget den mad du vil spise, vejer eller til vejning af de ingredienser, du vil bruge til madlavning eller bagning.

Gerlach laver også køkkenvægte der ofte er i et slankt design har fx en maksimal belastningsvægt på 10 kg.

En Gerlach køkkenvægt har fx en tara funktion der gør det muligt for dig at nulstille vægten, selv hvis du har en skål stående på den.

Den har skridsikre gummifødder, så den kan stå meget stabilt på dit køkkenbord.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007