Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Hohem

Hohem er et brand som er kendte for deres smarte holdere/gimbals til smartphones. Deres produkter kan hjælpe med at holde din smartphone helt stabil, så du kan tage flotte billeder og optage videoer uden rystelser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Hohem

Hohem - Lav effektive optagelser uden forstyrrelser

Hohem er et succesfuldt brand fra Kina der blev grundlagt tilbage i 2014, og de har forskellige afdelinger rundt omkring i verden.

Fundamentet på deres succes bygger på udvikling og produktion af smarte gimbals der kan bruges til både kameraer og smartphones.

Er du eksempelvis ejer af et actionkamera og har store planer om at lave spændende optagelser uden nogen former for rystelser, så er det med at overveje en af de smarte produkter fra Hohem.

Med en af deres gode løsninger til rådighed har du en god chance for at lave stille og rolige optagelser, selv mens du er i bevægelse og filmer løs.

Vi har mange produkter fra Hohem på vores side, så det er bare med at finde det du kan bruge, så du kan komme i gang med at lave stabile optagelser uden besvær.

4 typer produkter som Hohem er kendte for

Hohem er i stor grad kendt for at lave forskellige gimbals til smartphones og kameraer, og de er alle sammen opdelt i hovedgrupper som fx; smartphones gimbals, actionkamera gimbals og kamera gimbals.

Generelt fremstiller Hohem deres produkter i stærke og holdbare materialer der kan tåle lidt og hvert, hvis du ønsker at lave vilde optagelser i byen eller ude i naturen.

Fælles for alle Hohem produkter er, at de kan bruge brandets egne apps der er skabt til hver af deres produkttyper.

Vi kommer herunder ind på de produkter der har været med til at forme Hohem som et succesfuldt brand de er i dag.

#1 - Hohem smartphone gimbals

Vil du lave stabile optagelser og selfies med din smartphone, så kan det gøres med en smartphone gimbal der også er kendt som en smartphone stabilisator.

Hohem laver mange forskellige smartphone gimbals i forskellige serier.

Uanset hvilken model af en smartphone du måtte eje, så kan du sagtens bruge en Hohem smartphone gimbal til din smartphone, da deres smartphone gimbals er skabt til at passe til alle tænkelige smartphone-modeller.

Du kan enten bruge en Hohem smartphone gimbal som en håndholdt selfie stang, eller du kan lave den om til at den kan på en tripod-fod.

Du kan få meget fleksibilitet med en Hohem smartphone gimbal, da du kan rotere den i flere grader.

En Hohem smartphone gimbal benytter sig af Bluetooth-teknologi, og det fungerer i samspil med en tilhørende fjernbetjening, hvilket giver dig muligheden for at betjene smartphone gimbalen fra en vis afstand med en trådløs rækkevidde op til fx 10 meter.

Du kan med knapperne på fjernbetjeningen både tage billeder, filme og zoome.

Den har en multifunktionsknap der gør det muligt for dig at skifte fra vertikal til horisontal optagelse på et splitsekund.

Det kan være nyttigt at bruge fjernbetjeningen med smartphone gimbalen, så du fx kan tage et stort gruppebillede med dig selv og dine venner.

De fleste Hohem smartphone gimbals er med et indbygget genopladeligt batteri der har en driftstid op til fx 10 timer, hvorefter du kan lade den op med det medfølgende opladerkabel.

#2 - Hohem actionkamera gimbals

Har du et actionkamera men mangler en actionkamera gimbal, så kunne det være en god idé at se på en af dem fra Hohem.

Vi kan anbefale at du kigger efter om det actionkamera du måtte eje, er kompatibelt med nogle af de mange Hohem actionkamera gimbals, så du kan være sikker på at få en model der matcher til dit actionkamera.

De fleste Hohem actionkamera gimbals er med 3-akset motorer og er nemme at bruge med deres simple knapdesign.

Alle panorerings-, rulle- og vippeakser på en Hohem actionkamera gimbal er kontrolbare, så du kan blot trykke på knappen for at ændre arbejdstilstanden, og kameraet viser med det samme den aktuelle tilstand.

Mange af Hohem actionkamera gimbals er med den nyttige anti-shake funktion, hvilket vil sige at du kan lave gode optagelser selv under dynamiske bevægelser.

Hohem actionkamera gimbals er modstandsdygtige i alt slags vejr, så du kan lave udendørsoptagelser uden begrænsninger.

Det er nemt at montere dit actionkamera på en Hohem actionkamera gimbal, da den har en quicklås-klemme med fjederspænde.

#3 - Hohem kamera gimbals

Har du et almindeligt digitalkamera som du ønsker at kunne lave stabile billeder og optagelser med, så overvej at få fat i en Hohem kamera gimbal.

Ligesom actionkameraer, så er det med at være sikker på at få fat i en Hohem kamera gimbal der passer sammen til den model af et digitalkamera du måtte eje.

Med en Hohem kamera gimbal følger ofte noget tilbehør med som fx en opbevaringstaske, noget monteringsudstyr og USB kabler heriblandt et opladningskabel.

En Hohem kamera gimbal fungerer efter samme princip som de gimbals der egner sig til actionkameraer.

På en Hohem kamera gimbal er der en central multifunktionsknap der gør det at betjene dit kamera til en leg.

#4 - Hohem tilbehør

Hohem laver forskelligt tilbehør til deres produkter, så har du først købt en af dem, så har du muligheden for at få fat i det rigtige tilbehør der passer til det produkt du ejer.

Her er eksempler på det tilbehør der findes fra Hohem:

  • Trådløs mikrofon
  • Smartphone holder
  • Bluetooth-fjernbetjening
  • Tripod-fod
  • Opladningskabler
  • Opbevaringstaske
Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007