Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Smartphone Gimbal & Motions Trackers

Smartphone stabilisator til smartphones (iOS og Android). Smarte gimbals der stabiliserer billedet, så du kan tage professionelle videoer uden rystelser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Smartphone Gimbal & Motions Trackers

Zhiyun Smooth 5 Smart Phone stabilisator
1129 DKK
Læg i kurv
Zhiyun Smooth 5 Smart Phone stabilisator

Med genopladeligt Lithium batteri
3-akset stabilisator

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Spigen S610W Gimbal Trådløs Selfie Stick
Spigen S610W Gimbal Trådløs Selfie Stick

Justerbar længde
Opbevaringstaske medfølger

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Smartphone gimbal - Smart mulighed for at lave professionelle videoer på en stabil måde

En smartphone gimbal kan være et stykke godt tilbehør at have til din smartphone, hvis du vil lave optagelser i forbindelse med fx dit arbejde som influencer.

For en smartphone gimbal er med til at sikre at kameraet i din smartphone ikke bliver rystet under optagelserne, så du kan være sikker på at lave videoer som kan blive flotte at se på, uden af dine følgere på fx Facebook og YouTube bliver søsyge.

En smartphone gimbal er også kendt som en smartphone stabilisator, og den kan bruges til smartphones med både iOS og Android.

Lyder det som noget du akut mangler til din smartphone, så kast et blik på vores store udvalg af smartphone gimbals, så du kan lave gode videoer med en stabil billedside.

5 ting du bør overveje inden du køber en smartphone gimbal

Er det først nu at du har fået interesse for at lave videooptagelser med din smartphone og ved derfor intet om smartphone gimbals, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Vi har indsamlet en række nyttige oplysninger herunder som du kan bruge som en guide, så du kan være sikker på at købe den helt rigtige smartphone gimbal til dine billeder og optagelser.

Vi gør dig klogere på de forskellige typer af smartphone gimbals der findes ude på markedet, og vi kommer ind på deres gode egenskaber.

Du får også viden om strømforbrug på smartphone gimbals og om den smarte styreform i deres tilhørende apps.

#1 - Typer af smartphone gimbals og deres egenskaber

Der er med tiden kommet flere udgaver af smartphone gimbals ude på markedet.

De kan alle sammen bruges til at stabilisere din smartphone, mens du laver optagelser med den, men de gør det på hver deres egen måde.

Er du fx den type af influencer der laver videoer om ekstremsport, så vil det være smart at gå en smartphone gimbal der kan bruges til netop det, så der er garanti for at skabe holdbare optagelser.

Der findes også de typer af smartphone gimbals der læner sig meget tæt opad selfiestænger, idet de også kan være foldbare.

Netop de varianter af smartphone gimbals kan også fx laves om, så de kan stå på en tripod-fod.

Det er med at overveje hvilke slags videoer du vil lave, når du skal foretage dig et valg af en kommende udgave af en smartphone gimbal.

Her er eksempler på de spændende egenskaber du kan finde i de diverse smartphone gimbals:

 • App-styring. Mange smartphone gimbals har tilhørende app til dem, så du har mulighed for at styre din kommende smartphone gimbal med brug af appen, som du kan downloade til din smartphone.
 • 1 eller 3-akset. Der er forskelle på de forskellige smartphone gimbals på baggrund om de er 1 eller 3-akset. Det har noget at gøre med montering af din smartphone. Det kan fx være nyttigt at have en smartphone gimbal der er 3-akset, da det kan give dig nogle fleksible muligheder med setups af dine optagelser.
 • Ansigtssporing. Det er en funktion der fungerer i samspil med en smartphone gimbals app og er med til at spore ansigtet på den person, du måtte filme med din smartphone.
 • Anti-shake. De fleste smartphone gimbals er med anti-shake funktion, som er med til at registrere mulige rystelser der kan forekomme undervejs og håndtere dem med det samme, så dine videoer ikke bærer præg af forstyrrelser.
 • Bluetooth. Der er de smartphone gimbals der giver dig at skabe forbindelse takket være Bluetooth. På den måde kan du få direkte kontakt med kameraet på din smartphone.
 • Kontrolpanel. Der er et kontrolpanel på rigtige mange smartphone gimbals, så du kan betjene din mulige smartphone gimbal på en nem måde. Via kontrolpanelet kan du både zoome, tage billeder og lave videoer.
 • Drejbar. En smartphone gimbal der er drejbar, giver dig en spændende muligheder for at lave fede panorama-billeder.

Vi anbefaler dig at du bruger god tid på at kigge vores udvalg af smartphone gimbals, så du med sikkerhed få købt dig den helt rigtige smartphone gimbal til din smartphone.

#2 - Strømforbrug i smartphone gimbals

Mange smartphone gimbals er batteridrevne, og de har hver især et indbygget genopladeligt batteri som der kan lades op.

Der er et medfølgende USB-C kabel med dem som der kan bruges til opladning.

Der er forskel på driftstid på de diverse smartphone gimbals, når de først er blevet genopladt.

Det er noget der er værd at tage højde i tilfælde af, hvis du vil bruge meget tid på at lave optagelser med din kommende smartphone gimbal.

På hver af vores Gimbals, kan du læse mere om deres driftstid.

#3 - Styreform i smartphone gimbals

Mange producenter bag de forskellige smartphone gimbals har lavet apps som bliver brugt til at styre dem.

I forbindelse med en smartphone gimbal finder du app´en til den enten via Google Play eller App Store alt afhængig af, om du ejer en smartphone eller en iPhone.

En app til en smartphone gimbal giver dig en masse spændende funktioner, som kan være med til at forbedre dine optagelser.

Du kan også via en smartphone gimbals app redigere i dine billeder og tilmed lave dine egne film.

#4 - Valg af farve til en smartphone gimbal

Du kan købe dig en smartphone gimbal i den farve, du vil have at den skal være i.

Det spiller ingen rolle med en smartphone gimbals egenskaber, når det handler om farver.

Det kan fx være en fordel at gå efter en smartphone gimbal der har en klar farve som fx hvid eller grå, så du kan have det nemmere ved at spotte den i dit hjem, når det er tiden at du vil bruge den.

Her er de farver du kan få en smartphone gimbal i:

 • Sort
 • Hvid
 • Grå
 • Multifarvet
 • Rød
 • Gul
 • Blå

#5 - Tilbehør til smartphone gimbal

Du har måske lige købt dig en smartphone gimbal eller havde en udgave af en i forvejen, og du kan komme ud for en dag at mangle nyt tilbehør til den.

Du står fx måske og mangler et nyt LED-lys til din smartphone gimbal eller en ny taske til at have den opbevaret på den bedst tænkelige måde.

Her er eksempler på det tilbehør der findes til smartphone gimbals:

 • LED-lys
 • Opbevaringstaske
 • Tripod
 • Solskærm
 • Fastgørelsesspænde
 • Håndarmbånd
 • Forlængelsesstang

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007