Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Kamera Gimbals & Motions Trackers

Kamera Gimbals og motion trackers til effektive billeder eller videooptagelser med dit kamera. Vi har gimbals som sikrer stabilitet og som giver en mere komfortabel måde at bruge dit kamera på.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kamera Gimbals & Motions Trackers

Kamera Gimbals og Motion Trackers - Undgå slørede billeder og video

Her på siden finder du vores udvalg af kamera gimbals og motion trackers, som giver dig mulighed for at skyde videoer uden rystelser, selv når du filmer mens du bevæger dig.

Både gimbals og motion trackers er værktøjer der giver dig mulighed for at skyde video i en meget højere kvalitet, end du ellers er vant til.

Begge dele sørger nemlig for at gøre det lettere for dig at opnå et mere professionelt look på dine videoer og billeder.

Men en gimbal og en motion tracker er ikke det samme, selv om de to dele godt kan være bygget sammen i samme enhed, og arbejde sammen for at give dig en enestående effekt og kvalitet i dine videoer.

Så hvad er forskellen på en Gimbal og en Motion tracker, og har du overhovedet brug for nogle af dem, når du blot optager video en gang imellem?

Svaret på om du har brug for dem vil næsten altid være ja, fordi enhederne giver dig et meget mere rent og roligt billede, samtidig med at du får nogle funktioner, der gør det let for dig at filme dig selv.

Læs med herunder og bliv klogere på hvad en kamera gimbal og en motion tracker er, og hvad du skal kigge efter, når du skal vælge en eller begge dele til dit kamera.

Godt at vide om kamera gimbals og motion trackers inden du køber

Når du nu har indset at det kan være svært at undvære en kamera gimbal og motion tracker, så kommer det næste skridt, at finde ud af hvilken model der passer til dig.

Der findes efterhånden rigtig mange modeller at vælge imellem, og det kan godt være en udfordring at finde ud af hvilken model man skal vælge.

  • Behageligt greb - Kig efter om den nye holder har et behageligt greb, evt. med polstring, hvis du ved du skal filme i længere tid ad gangen.
  • Funktioner - overvej hvor mange funktioner du gerne vil have mulighed for at betjene på dit kamera via din gimbal eller motion tracker.
  • Den rigtige enhed - Nogle kamera gimbals og motion trackers er bedst egnet til enten mobiltelefoner eller til kameraer, som eksempelvis DSLR kameraer, så sørg for at vælge en kamera gimbal til den enhed du ønsker at bruge.
  • Strømforbrug til kamera gimbal - Mange modeller af kamera gimbals bruger strøm til motoren, så vær opmærksom på om enheden kan lades op eller kører på batterier.
  • App til enheden - Mange producenter af gimbals og motion trackers har udviklet apps til at forbedre dine muligheder med enheden, nogle apps giver mulighed for hurtig redigering af din video og andre giver kun mulighed for at styre enheden på afstand.
  • Farve - De fleste modeller af kamera gimbals og motion trackers fås i flere farver, og hvis du syntes sort eller grå er for kedeligt, så kan mange fås i flere farver.

3 ting du bør vide om Kamera Gimbals og Motion Trackers

Der findes mange forskellige modeller og mærker af både kamera gimbals og motion trackers, og hvis du er på udkig efter dette udstyr til dit kamera, uanset om det er kameraet i telefonen eller et specifikt kamera, så er der utallige muligheder.

Herunder har vi samlet nogle ting, som du med fordel kan overveje når du går på jagt efter en kamera gimbal eller en motion tracker.

#1 - Forskellen på en Kamera Gimbal og en Motion Tracker

Forskellen på en kamera gimbal og en motion tracker er stor, og faktisk gør disse to enheder noget helt forskelligt for dine muligheder for at optage video.

Men ofte bruges disse to enheder sammen, eksempelvis i et stativ eller en selfie-stang, og understøtter på den måde hinandens funktion.

En kamera gimbal en en mekanisk enhed, der konstant arbejder for at fjerne alle rystelser, mens du filmer eller fotograferer.

Kamera gimbals er udformet som holdere til enten mobiltelefoner eller kameraer, og fungerer ofte også som et greb, der betyder at du kan få kameraet lidt på afstand af dig selv, hvilket gør det muligt at filme dig selv.

Kamera gimbals fungerer ved at en lille motor, med 2 eller 3 aksler sat sammen i et kardankryds, konstant sørger for at give en glidende bevægelse, når kameraet bevæger sig, og derfor altid holder kameraet roligt og i den position du ønsker, hvorved rystelser minimeres og udlignes.

En motion tracker er ikke en enhed til at tracke dine motionsaktiviteter, men derimod en enhed der betyder at kameraet ved placering i holderen, helt automatisk følger dig eller en anden genstand, når du bevæger dig rundt.

Holderen sørger på den måde for at kameraet hele tiden holder fokus på dig, og drejer automatisk kameraet rundt så du er i billedet konstant.

En motion tracker er dermed en særdeles velegnet funktion at have i eksempelvis en gimbal holder, da du kan stille kameraet i holderen på et bord og filme dig selv, mens du går rundt i et lokale eller naturen, taler og forklarer.

Når motion trackeren kombineres med en kamera gimbal får du mulighed for at filme video, der ellers kun ville være muligt med en ekstra person til at holde kameraet.

#2 - Fordele ved at bruge en Kamera Gimbal

Hvis du leder efter en kamera gimbal er der stor chance for at du allerede har hørt, at når først du har prøvet at optage video eller tage billeder med en gimbal, så kan du ikke undvære den.

Det er der mange gode grunde til, og fordelen ved at bruge en kamera gimbal er at dine billeder kan blive helt utroligt skarpe, fordi at selv de mindste rystelser, som eksempelvis de mikro rystelser din krop kan forårsage, bliver udlignet.

Hvis du eksempelvis gerne vil gå en tur i skoven, og samtidig optage dig selv fortælle om et emne til en vlog eller dele din mening på sociale medier, så vil en gimbal holder til dit kamera, være næsten uundværlig, da enheden kan formå at fjerne de bevægelser, der opstår, hver gang du tager et skridt, eller når du skifter kameraet til den anden hånd.

Samtidig gør en kamera gimbal at du ofte vil kunne undgå træthed i arme og hænder af at holde kameraet ud fra kroppen, ved at kameraet sidder i gimbal holderen, og at du på den måde ikke behøver at bruge kræfter på at bruge begge hænder.

En anden stor fordel ved en kamera gimbal er at den er helt utrolig nem at betjene, du skal blot bruge din ene hånd til at holde fast i holderen og har dermed den anden hånd fri.

Samtidig er det med mange kamera gimbal modeller muligt at starte og stoppe optagelsen direkte på holderen, så du ikke behøver at bøvle med at vende kameraet om og få det slukket.

Nogle modeller tilbyder flere betjeningsmuligheder på selve holderen, hvilket betyder at du i det store hele kan styre langt de fleste funktioner via din kamera gimbal.

#3 - Fordele ved at bruge en Motion Tracker

Ofte er motion trackeren allerede bygget ind i de fleste kamera gimbals holdere, men det er også muligt at købe kameraer, som selv har denne funktion, eller at finde holdere, som kun har motion tracker funktionen.

Fordelen ved at bruge motion trackers er at holderen har en drejemekanisme, der hjælper dig med at holde kameraet fokuseret på enten dig, en anden person, eller en genstand.

Hvis du af og til filmer dig selv i forbindelse med oplæg, webinarer eller til en vlog, og i situationer, hvor du bevæger dig frem og tilbage, eller rundt i rummet, så kan en motion tracker være en stor hjælp, til at sikre at du altid er med i billedet.

Motion trackers er ret nemme at bruge og du skal blot placere kameraet i holderen, og bekræfte dit fokuspunkt, så følger kameraet dig rundt i rummet, på den måde behøver du ikke være urolig for at risikere at træde ud af billedet.

Holderen kan ofte rotere 360 grader om sin egen akse og drejer simpelthen kameraet rundt, så det kan følge dig, selvom du går rundt i en cirkel omkring holderen.

Fordelen er at du kan opnå en blød og glidende bevægelse uden rystelser, og du vil være i stand til at klare hele optagelsen selv, også selvom det kræver at du bevæger dig rundt.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007