Roadsurfing

Roadsurfing er et brand som er kendte for deres elektriske skateboards, samt tilbehør hertil som fx hjelm, knæ/albuebeskyttere m.m.

Læs mere om Roadsurfing

  Roadsurfing - Elektrisk skateboard i høj kvalitet

  Roadsurfing er en dansk producent af elektriske skateboard, der arbejder både med produktionen og udviklingen af ny teknologi og metoder til forbedringen af elektriske skateboards.

  Her har de gennem en årrække opnået en stor og bred erfaring, når det kommer til elektriske skateboards, og er blandt de bedste producenter du kan finde i Danmark.

  Hos Roadsurfing kan du finde både elektriske skateboards, men også masser af tilbehør som du kan bruge til at opgraderer og pynte på dit skateboard, så du får det lige som du vil have det.

  5 Smarte produktserier fra Roadsurfing

  Du kan finde en række forskellige produkter fra Roadsurfing, der giver dig mulighed for at finde det rette elektriske skateboard og passende tilbehør som du gerne vil have.

  Vi giver dig herunder et kort overblik over de forskellige typer produkter du kan finde hos Roadsurfing, så du har et bedre overblik over udvalget.

  #1 - Roadsurfing Elektrisk skateboard

  Hos Roadsurfing kan du finde nogle af de bedst danske elektrisk skateboards på markedet, hvor du kan finde flere forskellige typer og størrelse, der passer til dine behov.

  Med et elektrisk skateboard får du mulighed for at kunne have et hurtigt og mobilt værktøj som du kan bruge til at komme frem og tilbage over kortere afstande.

  Det giver dig mulighed for at kunne undgå tæt trafik i byerne, hvor du stadig har fint med plads og asfalt til at kunne bruge dit skateboard.

  Du kan generelt finde to typer af elektriske skateboards, hvor forskellen ligger i hvordan de er fremdrevet.

  Typer af elektriske skateboards:

  • Skateboard med hubmotor
  • Skateboard med bæltemotor

  Hubmotoren har motoren bygget direkte ind i hjulene på skateboardet, så den er meget diskret og kompakt.

  Elektrisk skateboards med hubmotor er en del mere lydløs end andre typer, og du skal heller ikke bøvle nær så meget med at vedligeholde skateboardet, da med en indelukket motor ikke er stor chance for at der kommer skidt og snavs ind til den.

  En hubmotor forhindre dig heller ikke i at kunne bruge skateboardet efter at det er løbet tør for batteri, da der ikke er nogen systemer der løser sig fast uden strøm.

  Det giver dig mulighed for stadig at kunne komme hjem, selv hvis du glemte at oplade skateboardet inden du tog afsted, så du ikke skal slæbe det over en lang afstand.

  Den anden type elektrisk skateboard du kan finde er et skateboard med bæltemotor, hvor motoren sidder under selve brættet.

  En bæltemotor er en del kraftigere end en hubmotor og giver dig en hurtigere acceleration, når du skal starte skateboardet eller når du skal op af bakker.

  Samtidig, da bæltemotoren har direkte adgang til luft, så bliver den ikke så hurtigt overophedet som en hubmotor gør.

  Ulempen er dog at bæltemotoren larmer en del mere, da den ikke er nær så lydisoleret og du skal også vedligeholde skateboardet mere, da der er større mulighed for at der kan komme skidt og snavs ind til motoren.

  Så hvis du gerne vil have et godt og solidt elektrisk skateboard fra Roadsurfing, så bør du overveje hvilken type skateboard du gerne vil have, så du får den der passer til dine behov.

  #2 - Roadsurfing Hjul til skateboard

  Roadsurfing producerer også forskellige typer af hjul til dit skateboard, så du kan være sikker på at kunne få nogle reservehjul, hvis det skulle være nødvendigt.

  Hvis du bruger dit elektriske skateboard meget, så kan du i længden godt opleve at dine hjul bliver slidt ned.

  Det kan potentielt forværre vejgrebet på dine hjul, hvilket gør skateboardet sværere at styre, og øger chancen for at der sker uheld.

  Derfor kan det være vigtigt for dig at have et par god reservehjul liggende, som du kan bruge når de gamle hjul bliver for slidt.

  Hvis du har et elektrisk skateboard der bruge hubmotor, så skal du dog være opmærksom at du ikke bare kan skifte dem ud med et almindeligt sæt hjul.

  Ved en hubmotor, der sidder motoren i skateboardets hjul, så hvis du udskifter dem med almindelige hjul, så mister du motoren på skateboardet og kan ikke længere bruges som elektrisk skateboard.

  Derfor skal du gerne købe specifikke hubmotor-hjul, så du beholder muligheden for at kunne bruge fremdriften fra motoren.

  #3 - Roadsurfing Beskyttelsesudstyr

  Når du bruger dit skateboard, så er det vigtigt at være godt beskyttet mod at vælte, da det kan potentiel give en del skader.

  Da et elektrisk skateboard kan køre en del hurtigere end et almindeligt skateboard og styres lidt anderledes, så er det en god ide at være iført noget beskyttelsesudstyr.

  Det kan hjælpe dig med at formindske potentielle skader du kan blive udsat for, hvis du kommer til at vælte eller kører ind i hårde genstande med dit skateboard.

  Du bør derfor som minimum bære en god og solid hjelm, der kan beskytte hovedet, så du er så godt beskyttet som muligt, når du køre på dit elektriske løbehjul.

  Du kan også få ekstra beskyttelsesudstyr der kan hjælpe med at beskytte knæ, albuer og hænder, så dine kropsdele er godt beskyttet mod hudafskrabninger og slag.

  #4 - Roadsurfing Batterier til Elektrisk Skateboard

  Er du flittig bruger af dit elektriske skateboard, så kan det være at du gerne vil have et ekstra batteri liggende, så du hurtigt kan udskifte det mellem opladninger.

  Det kan også være at det første batteri er ved at tabe pusten og skal oplades mere ofte end det plejer, hvor det så kan være tid til at skulle udskifte det helt.

  Ved at have flere batterier liggende i hjemmet, så har du mulighed for at udskifte batteriet på skateboardet, så du kan sætte det gamle til ladning, mens du sætter det nye i og kan bruge skateboardet igen med det samme.

  Et ekstra batteri kan også være brugbart, hvis du skal på lange ture med dit elektriske skateboard, hvor du risikere at løber tør for strøm undervejs.

  Batterierne til Roadsurfing kan hurtigt og let skiftes på ca. 5 min, og du skal kun bruge en almindelig skruetrækker for at kunne gøre det.

  Så kan du have et ekstra batteri med i tasken, som du kan bruge hvis du skulle løbe tør på et dårligt tidspunkt, uden at skulle være strandet et sted i byen.

  #5 - Roadsurfing off-road kits

  Vil du gerne have mulighed for at tage dit skateboard off-road, så skal du lave nogle ændringer, da skateboards normalt er bygget til at blive brugt i byen og på asfalt.

  Et off-road kit kan også være en god investering for dig der bor udenfor byen, hvor kvaliteten på vejene ikke er nær så gode, og du måske bruger en del småveje med sten og grus på dem.

  Med et off-road kit fra Roadsurfing, så får du en hel pakke som du kan bruge til at ombygge dit skateboard til at kunne håndtere forholdene off-road.

  Her får du bl.a. en sæt stærkere hjul med dæk på, det kan håndtere terræn som skovstier, græsbakker, og generelt ujævne veje.

  Du får også nogle ekstra komponenter til bæltemotoren, så den også kan klare det svære terræn og så du forhindre en del af det ekstra snavs og støv i at komme ind i motordelene.

  Det betyder at du kommer til at stå meget mere stabilt end du ville på dit almindelige elektriske skateboard, så du også kan nyde skateboardet, når du er ude i naturen.

  Så er du ikke længere begrænset til at bruge skateboardet i bymidten, men kan også tage på længere ture ud i landskabet.


   

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Vi sender pakken i dag
  Bestil inden kl. 20.30
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid
  E-mærket
  Godkendt siden 2007