Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Twinkly

Her finder du vores udvalg af smart belysning fra Twinkly. Du kan fx få smarte LED strips og lyskæder, som du kan montere langs væggen eller dit bord, for at give rummet en mere personlig belysning.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Twinkly

Twinkly Strings Wi-Fi Lyskæde 32m - 400 LED (Gold)
Twinkly Strings Wi-Fi Lyskæde 32m - 400 LED (Gold)

Kontroller via smartphone
Varmt hvidt, amber (rav farvet) og koldt hvidt lys

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Twinkly Curtain Wi-Fi Lyskæde udendørs 100x210mm (m/RGB)
Twinkly Curtain Wi-Fi Lyskæde udendørs 100x210mm (m/RGB)

Kontroller via smartphone
RGB lys - 16 millioner forskellige farver

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Twinkly Flex Wi-Fi LED rør 2m - 200 LED (m/RGB)
Twinkly Flex Wi-Fi LED rør 2m - 200 LED (m/RGB)

2 meter RGB LED flex rør
Komptibel med stemmestyring

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024

Kort om Twinklys historie

Twinkly er et italiensk tech-firma, der er førende inden for smart belysning.

Firmaet blev skabt i 2016 af Marco Franciosa, og blev så succesfulde, at de, inden for få år, blev et globalt brand.

Franciosa har stillingen som co-founder og formand for virksomheden i dag.

Franciosas mission for Twinkly er at tage noget af det mest avancerede teknologi fra den digitale verden og kombinere det med intelligent belysning, gennem udviklingen af nye smarte belysningsprodukter til både private og professionelle.

Sammen med entreprenør og elektroniske designer, Andrea Tellatin, har Franciosa skabt et hold af eksperter indenfor hardware design, software development, og marketing af digitale produkter.

I slutningen af 2016, lancerede Twinkly deres første produkt, en app-kontrolleret LED-lyskæde skabt med banebrydende teknologi til juledekorationer.

Takket være det innovative koncept og deres unikke design features, blev Twinkly en øjeblikkelig kult sensation.; flere hundrede tusinde folk verdenen over nyder produktet for både dens funktionalitet og design.

Siden lanceringen, har Twinkly vokset kontinuerligt gennem årene, takket være deres konstant udviklende teknologi.

3 smarte enheder fra Twinkly

Twinkly har været med til at revolutionere verdenen af dekorativ belysning, med nye innovative produkter, der, både nationalt og internationalt, har vundet mange priser.

Virksomheden tilbyder et intelligent system af forbundne LED lys, der nemt kan kontrolleres via din smartphone; og med en speciel computer algoritme, kan appen også opfange den præcise position af hvert lys i lokalet.

Du kan dermed også tilpasse belysningen til dine helt specifikke behov, og skabe fantastiske lyseffekter.

Fra juledekorationer til hele bygningsfacader, fra smart hjem til forlystelsespakker, og fra oplyste møbler til koncerter og sceniske installationer; Twinklys avancerede men brugervenlige teknologi kan bruges til alt og af alle.

#1 - Twinkly LED Flex-lys

Twinkly har lanceret en serie af fleksible LED-rør til kreativ udfoldelse indenfor hjemme-decor.

Twinkly Flex LED-rør strækker sig over to meter, og har 200 pixel RGB, der giver dig over 16 millioner forskellige farvemuligheder og -kombinationer.

De fleksible LED-rør kan formes lige efter dit behov eller motiv.

De smarte LED-rør kan også forbindes til WiFi, og kan derfor nemt styres via Twinkly appen, du kan finde på næsten alle app-butikker; med en stabil internetforbindelse, kan du synkronisere helt op til 10 Twinkly enheder.

Ud over at du kan downloade lyseffekter, kan du også tegne dine egne mønstre, og personliggøre dine dekorationer alt efter begivenheden og dine egne personlige ønsker.

LED Flex-rørene er kompatible med stemmestyring via dine smart home-assistants.

På trods af deres versatilitet, er LED-rørene kun til indendørs brug og IP20 kvalificeret, men du kan synkronisere LED-rørene til din musik med Twinklys Music Dongle.

#2 - Twinkly Strings lyskæde

Twinkly har også en række lyskæder, der strækker sig over 32 meter, og derfor er perfekte til at hænge på både juletræet, på værelset, eller i haven.

LED lyskæderne har 400 RGB LED-lys, der giver over 16 millioner forskellige farvemuligheder.

Meget lig deres andre produkter, kan de smarte LED lyskæder forbindes til WiFi, og derefter nemt styres Twinkly appen.

Der kan du også både downloade lyseffekter, samt tegne dine egne, og samtidigt er dden også kompatibel med stemmestyring.

Lyskæderne er til både indendørs- og udendørs brug, og IP44 kvalificeret; de er sprøjtetætte, og kan holde til vind og vejr.

Udover appen, kan du også manuelt tænde og slukke for lyskæden; de har også en levetid på over 30.000 timer.

#3 - Twinkly Music Dongle

Med en Twinkly Music Dongle kan du synkronisere lyset til musikken; de har en følsom mikrofon der analyserer alle former for musik og skaber lyseffekter derefter.

Twinkly Music Dongle kommer i et kompakt flashdrive; denne dongle er den perfekte festlige tilføjelse til dit dekoration.

Du forbinder din dongle via Bluetooth og WiFi, og styrer derefter alle indstillingerne via Twinklys app på din smartphone.

Du kan forbinde flere af dine enheder ad gangen, og når alle dine enheder er forbundet til det samme WiFi, kan du vælge mellem de forskellige modes.

Du kan nu nyde et livligt lysshow hjemme i stuen med de smarte lyskæder og din Music Dongle.

3 grunde til at vælge Twinkly

Der er mange årsager til at du bør vælge Twinkly, og om end at virksomhedens produkter taler for sig selv gennem deres højteknologiske dekorative lys, produktdesign, og tilpasningsmuligheder, er der fire gode grunde til hvorfor du skal vælge Twinkly.

#1 - Produktudvikling og god service

Siden 2016 har Twinkly fået et væld af erfaring indenfor lysteknologi, og deres team er alle eksperter indenfor deres område.

Twinkly udnytter deres erfaring og ekspertise til kontinuerligt at innovere og forbedre deres produkter og ydelser globalt.

Virksomheden sørger for at undervise deres forhandlere, så du kan få den bedst mulige service; dette skyldes nemlig at de ikke altid kan hjælpe dig, da de ikke har nem adgang til dit produkt.

Derfor kan du i stedet nemt besøge Twinklys forhandlere, eller hvor end du har købt produktet, og få hjælp med hvad end du har brug for.

Hvis uheldet er ude, og du ikke kan få hjælp, er det nemt at kontakte Twinkly gennem deres lettilgængelige support, så du kan få fat i dem.

#2 - Design

Twinkly sørger for at have et minimalistisk design, og både robust teknologi og æstetik er først for i produktionen.

Derfor, når du bladrer igennem Twinklys sortiment, vil du kunne se produkter i stand til at kunne holde til længerevarende brug, og al den dertilhørende brugsslid der kan opstå.

Produkterne er customizable, og du kan derfor tilpasse produkterne til dine egne personlige behov; de passer dermed nemt til hvad end omgivelser eller begivenheder du ønsker.

Virksomheden sørger også for at lytte til deres kunders meninger og ønsker til deres produkter og designs, hvilket betyder at produkternes teknologi kontinuerligt er relevant for samtidens forbrugere.

#3 - Research og udvikling

Twinklys kunder betyder meget for deres virksomhed, hvilket også betyder at både forventningerne, kravene og behovene, deres kunder har til produkterne, har en stor indflydelse på både research og udvikling.

Lyset og teknologien skal begge være i top, og derfor bruger Twinkly også lang tid på deres research, så de konstant kan give kunderne det bedste indenfor teknologien.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007