Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

ASRock

ASRock er en kendt udviklger af alverdens PC komponenter. Fra ASrock kan du få kvalitets motherboards, grafikkort, skærme og meget mere til din arbejds- eller gaming computer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om ASRock

ASrock - høj ydeevne og kvalitet

ASrock er en taiwanesisk virksomhed, der er kendt for at udvikle og producere bundkort, grafikkort og flere andre komponenter til computere, i en meget høj kvalitet og med en høj ydeevne.

ASrock har siden 2002 specialiseret sig i at udvikle motherboards i meget høj kvalitet og til priser, hvor de fleste kan være med.

Virksomheden har i flere år skubbet til grænserne for det mulige inden for udvikling af både motherboards og grafikkort, og udvikler produkterne med stor hensyntagen til miljøet.

ASrock er i dag verdens tredjestørste brand inden for udvikling af motherboards og har gennem årene opbygget et særdeles solidt brand, som især er populært i blandt gamere over hele verden.

Produkterne fra ASrock er især kendt for at have avancerede funktioner og en høj kvalitet, både i form af materialerne og i forhold til levetiden på produkterne.

Nogle af de produkter som ASrock især er kendt for er eksempelvis:

 • Motherboards
 • Grafikkort
 • Mini Pc
 • Servere
 • Industrielle PC
 • Skærme

3 produkter som ASrock især er kendt for

ASrock udvikler og producerer en række forskellige hardware komponenter, men også industrielle computere og styringer, er noget af det som ASrock også er kendt for.

Herunder kan du finde lidt mere information om nogle af de mest kendte produkter fra ASrock.

#1 - ASrock Motherboard

Motherboards fra ASrock er blevet et yderst populært valg for mange gamere og helt almindelige computerejere, som gerne vil have det optimale ud af deres computer.

Bundkortene fra ASrock fås i mange forskellige størrelser og modeller, med forskellige egenskaber og ekstra funktioner.

Bundkort fra dette brand er kendt for en særdeles høj ydeevne og for at være en kraftfuld platform til at køre de bedste og største spil eller applikationer.

Mange af modellerne er kompakte, hvilket gør det muligt at installere disse i langt de fleste systemer, og du kan finde bundkort der passer til både AMD og Intel CPU´er.

Uanset hvilken model eller variant du vælger, så kan du ofte finde disse med forskellige ekstra funktioner, og disse funktioner kan variere alt efter hvilken serie af bundkort du kigger efter.

ASrock tilbyder flere forskellige serier af motherboards og disse serier er perfekt tilpasset til enten gaming, erhverv, grafik eller andre formål, og du kan eksempelvis finde følgende serier i motherboards fra ASrock:

 • OC Formula
 • Aqua
 • Taichi
 • Phantom gaming
 • Creator
 • LiveMixer
 • Steel Legend
 • Extreme

#2 - ASrock grafikkort

Ligesom motherboards kan du finde grafikkort fra ASrock i mange forskellige modeller og varianter, som kan variere i både størrelse og design.

Det gælder også for grafikkortene fra ASrock at enhederne er kendt for en høj ydeevne og en høj grad af pålidelighed, og også i disse komponenter kan du finde forskellige ekstra funktioner, som eksempelvis muligheden for at tilslutte forskelligt antal skærme, ekstra køling og mange andre forskellige muligheder.

Du har også mulighed for at finde modeller der kan overclockes i kortere perioder, og hvis dette er en sådan model, vil dette ofte stå i specifikationerne fra enheden.

De fleste modeller af grafikkort fra ASrock kan fås med ekstra køling, som kan hjælpe til med at holde ydeevnen i top, samt forlænge levetiden.

Du kan finde flere forskellige serier af grafikkort fra ASrock, og som eksempler kan nævnes:

 • Aqua
 • OC Formula
 • Taichi
 • Phantom Gaming
 • Challenger

#3 - Gamingskærme fra ASrock

ASrock har lavet en serie af skærme, der er specielt velegnet til gaming, på grund af en høj opdateringsfrekvens og en meget høj opløsning.

Du kan finde skærmene i forskellige størrelser fra 27 og op til 34”, og nogle modeller fås også i Curved format.

Serien af skærme hedder Phantom Gaming og er ligesom bundkort og grafikkort af samme serienavn, særlig velegnede til gaming, men kan også med fordel bruges hvis du arbejder med tunge grafiske programmer.

Skærmens design er enkelt og stilrent, og det er naturligvis muligt at hænge skærmene op eller bruge den tilhørende VESA stander, som gør det muligt at indstille skærmen både i tilt, vinkel og højde, så du kan få den bedst mulige indstilling til dit setup.

Fordelen ved at bruge ASrock gaming skærme er at det blå lys er minimeret, så dine øjne kan slappe lidt mere af, mens du sidder og spiller.

5 Gode grunde til at vælge ASrock

Der er mange grunde til at vælge ASrock som mærke til dine nye computerkomponenter, men for overskuelighedens skyld har vi herunder samlet de 5 bedste grunde til at vælge computerkomponenter fra netop dette brand.

#1 - Høj kvalitet

ASrock startede ud som et godt budget produkt, men har med tiden udviklet sig til at være en af de 3 største producenter af hardware til både gaming, private og erhverv.

Virksomhedens evne til at udvikle produkter i en meget høj kvalitet bliver hele tiden bedre og ASrock sætter i dag nye standarder for kvaliteten i deres produkter.

Kvaliteten måles ikke blot i produkternes levetid, men også i de funktioner og den ydelse som produkterne kan levere.

Især motherboards, som virksomheden især er kendt for, er udviklet i en særdeles høj kvalitet og kommer med en række funktioner, der eksempelvis betyder at du ikke behøver at bekymre dig om overophedning.

#2 - Kompatibilitet med andre komponenter

ASrock har udviklet produkter i mange forskellige modeller og her er det især med fokus på kompatibiliteten med andre hardware dele, der skiller sig ud.

Virksomheden har et stort fokus på at deres produkter er kompatible med andre hardware dele, som eksempelvis motherboards der er kompatible med grafikkort, lydkort og andre.

På den måde behøver du kun sjældent at bekymre dig om hvorvidt dit nye motherboard passer sammen med dit grafikkort eller netværksadapteren.

#3 - Stabilitet og pålidelighed

ASrock udvikler produkter der kan give dig en problemfri brug af din computer, og hvor du ikke skal bekymre dig om eksempelvis vedligeholdelse på samme niveau, som du måske er vant til.

Samtidig er de forskellige produkter bygget til at kunne holde, hvilket giver dig en lang levetid, også selv om du bruger din computer mere end gennemsnittet.

Med produkter fra ASrock kan du således opnå en problemfri og stabil ydeevne, samtidig med at produkterne holder længe.

#4 - Mange funktioner

ASrock tilbyder en bred vifte af produkter og disse produkter kan ofte fås i flere modeller, som har forskellige ekstra funktioner, som kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af dit nye produkt.

De ekstra funktioner kan variere fra produkt til produkt, men kan normalt hjælpe dig til at optimere computerens ydeevne , samtidig med at du kan have mulighed for at overvåge funktioner som eksempelvis temperatur, hastighed og ydeevne.

Nogle funktioner giver dig mulighed for at øge hastigheden og andre kan give dig mulighed for at overclocke, for at optimere din computer mest muligt.

Husk altid at se på hvert enkelt produkt, hvilke ekstra funktioner der tilbydes for netop det produkt, så du ved hvad du kan regne med.

#5 - Mange års erfaring og udvikling

ASrock har eksisteret siden 2002 og har dermed mange års erfaring i både udvikling og produktion af eksempelvis bundkort.

I løbet af årene har ASrock gjort deres erfaringer med forskellige hardware komponenter og er i dag en af verdens førende producenter af blandt andet bundkort, og er kendt for deres pålidelighed og høje kvalitet.

Oprindeligt er virksomheden en afstikker fra ASUS, som skulle have fokus på især gaming segmentet, men siden er der også kommet en række erhvervsløsninger til, og virksomheden har formået at udvikle produkter der ligger i et prismæssig overkommeligt niveau.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007