Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Drift Ghost

Her finder du vores udvalg af Drift Ghost Action kameraer, som kan bruges til at optage dine vilde oplevelser. Et action kamera sikrer stabile optagelser og billeder, selv under voldsomme forhold.

Læs mere om Drift Ghost

Drift Ghost action kameraer - knivskarpe billeder til dine eventyr

Her på siden finder du vores udvalg af Drift Ghost action kameraer.

Et action kamera, ofte forkortet til action cam, er et digitalkamera der er designet til at filme action, samtidigt med at være fordybet i det.

Action kameraer er derfor også typisk meget kompakte og robuste, og vandtætte i mange tilfælde.

Typisk vil du også opleve at kameraerne bruger CMOS billedsensorer, hvilket er en billedsensor, hvor hver pixel sensor er udstyret med billed-detektor, og en eller flere aktive transistorer.

CMOS billedsensorer gør derfor at du typisk vil kunne tage billeder i sportsmode og time-lapse mode, såvel som at filme HD/4k og bedre videoer.

Ofte vil kameraerne blive placeret på sådan en måde at de filmer fra kameramandens synspunkt; typiske placeringer er eksempelvis et action kamera på hatten eller hjelmen, på brystet, eller på styret af en cykel, motorcross-cykel, eller et lignende køretøj.

Action kameraer kan også placeres på en tripod eller monopod til håndholdt brug, men uanset placeringen vil du ikke skulle styre kameraet meget.

Typisk er action kameraer nemlig designet til minimalt interaktion efter optagelsen er begyndt, hvilket tillader dig kontinuerligt at filme, uden at skulle stoppe op og indstille kameraet hele tiden.

De fleste action kameraer optager og gemmer filerne på et micro SD kort, og har enten et Micro-USB eller USB-C connector.

Action kameraer er ofte forbundet med udendørssport, og dermed ofte også monteret på hjelme, surfboards, eller styr, og er ofte også en fast del af mange typer ekstremsport, såsom BASE jumping eller faldskærmsudspring.

Nogle gange vil flere forskellige kameraer brugt til at fange specifikke perspektiver, såsom et hjelmkamera, der bruges til at se fra skuespillerens synspunkt, kombineret med et andet kamera der er sat fast på enten boardet, en vinge, et styr eller skuespillerens håndled, der kigger tilbage på rytteren og fanger deres reaktioner.

I 2014 blev salg af action kameraer forøget globalt med 44% fra året før, og halvdelen af kameraerne havde evnen til at kunne filme i Ultra HD ved 4K resolution.

Salg af action kameraer har endda overgået traditionelle videokameraer og kompakte kameraer, og det forventes at vokse støt frem over.

6 gode grunde grunde til at vælge Drift Ghost kameraer

Hver sommer er flere danskere ofte ude og dyrke flere former for sport, og det er her at du kan se flere af dem eksperimentere med deres action kameraer.

Drift er en af de få virksomheder der har været på markedet siden starten, og designet af deres Drift Ghost kameraer har gjort dem til en favorit blandt motorcyklister og i bilindustrien.

Det streamlinede design og fleksibiliteten i måden hvorpå du kan montere kameraet, har gjort Drift Ghost kameraerne langt mere versatile end deres rivaler.

Om end at kameraerne ikke har ændret sig meget hvad angår design, er de kontinuerligt blevet fornyet indenfor teknologien.

#1 - Drift Ghost vægt og størrelse

Action kameraer skal kunne indstilles og monteres nemt og sikkert på hjelme, styr, og andre steder, og derfor er det vigtigt at de ikke vejer for meget eller er for store.

Drift Ghost sørger altid for at deres kameraer vejer omkring 100-200 gram, så du ikke mærker til at du har kameraet siddende.

Kameraerne sørges også altid for at blive holdt i nemme og overskuelige størrelser, samtidigt med at du stadig nemt kan håndtere dem.

#2 - Er Drift Ghost vandtæt?

Næsten alle action kameraer bør ofte kunne holde til at blive brugt i al slags vejr, og det er derfor vigtigt at de kan bruges i regnvejr uden at du skal være nervøs.

Derfor sørger Drift altid for at deres Drift Ghost kameraer er certificeret, og kan tåle at, som det mindste, blive brugt i tungt regnvejr uden komplikationer.

Det er ikke alle kameraerne der kan holde til undervandsbrug, men Drift har dog gode og effektive kameraer, der nemt kan holde til at blive taget med på dykkerture, hvis det er ønsket.

Søger du et Drift Ghost kamera der kan holde til lidt af hvert, kan du også nemt finde tilbehør der kan hjælpe dit kamera med at kunne komme med ud i dybderne uden problemer.

#3 - Dit budget

Det er nødvendigt at tage dit budget in mente, når du kigger på action kameraer, da der er nogle som kan løbe op i pris, mens der er andre som næsten kan blive for billige.

Med Drift Ghost kameraer vil du dog nemt kunne finde kameraer, der ligger flere forskellige steder i prisen, og du vil nemt kunne finde gode kvalitetskameraer hos Drift, der har en overskuelig pris for mange.

Drift mener nemlig at deres Drift Ghost kameraer skal være tilgængelige for alle der ønsker at fange deres eventyr på film, og det betyder derfor også at du kan få disse effektive kvalitetskameraer til fornuftige priser uden at skulle gå udenfor dit budget.

#4 - Drift Ghost opløsning og billedhastighed

Når du skal måle et action kameras kvalitet, er det ofte opløsning og billedhastighed det bliver målt på.

Højere opløsning betyder nemlig at du kan fange videoer og billeder med en formidabel klarhed, og billedhastighed dækker over hvor flydende videoen er; højere billedhastighed betyder mere flydende videoer.

Det er Drift fuldt klar over og derfor kan du finde Drift Ghost kameraer, der kan bryste sig af at have 4K HD opløsning, samt en utrolig høj billedhastighed, som kan sørge for at dine optagelser er klare og flydende uden lagging eller knas på kvaliteten.

#5 - Drift Ghost forbindelse

Denne type feature er essentiel, hvis du sigter efter at kunne uploade dine billeder og videoer til de sociale medier, eller ønsker at overføre dem til andre enheder såsom din computer eller smartphone.

De seneste modeller af Drift Ghost-sortimentet er alle udstyret med flere forskellige muligheder for forbindelse, såsom WiFi, og også gennem Micro USB og USB-C stik, så du nemt kan overføre billederne og videoerne fra din tur til andre enheder uden komplikationer.

#6 - Drift Ghost hukommelse

Memory cards er den typiske opbevaringsmulighed for kameraer og kameraenheder, da de har stor opbevaringsplads og en lille størrelse.

Næsten alle Drift Ghost-kameraer gør brug af microSD kort (det er ganske få af Drifts modeller der stadig bruger det almene SD kort), og du kan derfor nemt overføre al din film og billeder ved at indsætte microSD kortet ind i en kompatibel smartphone eller computer.

Dermed kan du nemt og hurtigt få pladsen tilbage på dit microSD eller almene SD-kort, og komme ud og filme flere af dine eventyr.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007