Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

AOC

AOC er velkendte for især deres udvikling af skærme til din computer i høj kvalitet. Find et stort udvalg af AOC skærme lige her, i mange forskellige størrelser og designs.

Filtrér
Sortering

Læs mere om AOC

AOC 24B1H LED 23,6tm LED 1920x1080/60Hz - VA, 5ms
AOC 24B1H LED 23,6tm LED 1920x1080/60Hz - VA, 5ms

Med lavt blåt lys filtrering
Slanke kanter om skærmen

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 30. juli 2024

AOC - Computerskærme i særklasse

AOC er en virksomhed der siden starten i 1967 har haft fokus på at udvikle skærmteknologi, som kan give brugerne en enestående oplevelse, uanset, hvad skærmen skal bruges til.

AOC producerer computerskærme i en meget høj kvalitet og med en høj opløsning og farvegengivelse.

AOC tilbyder forskellige produkter som er pålidelige og som er udviklet med brugernes behov og ønsker i fokus.

Uanset om du skal bruge skærmen til afslapning i hjemmet, eller som en hjælp til produktivitet på arbejdspladsen, har AOC et produktsortiment, der emmer af kvalitet og funktionel pålidelighed.

Virksomheden er beliggende i Taiwan og har specialiserede produktlinjer til forskellige behov, eksempelvis er der modeller som er specialiseret til blandt andet gaming, grafisk arbejde og almindeligt kontorarbejde.

Læs med herunder og lær AOC bedre at kende og find ud af hvorfor AOC kan være den helt rigtige skærm producent til dit behov.

5 gode grunde til at vælge AOC

Der findes mange gode grunde til at vælge AOC produkter, når du skal finde den helt rigtige skærm løsning, uanset om det er til gaming, hjemmekontoret eller til når du er på farten.

Herunder har vi samlet 5 gode grunde til at du bør overveje en skærm fra AOC, når det er tid til at finde en ny skærm til computeren eller som supplement til din tablet.

#1 - Kvalitet til en stærk pris

AOC produkter er hverken de dyreste eller de billigste, men ligger et sted i mellemniveauet, og her får du rigtig meget for pengene, hvis du leder efter en skærm til gaming eller hjemmekontoret.

Virksomheden har dog også produktlinjer i den dyre ende af skalaen, og her får du flere funktioner i et enkelt produkt, men som helt almindeligt privat person, er det sjældent nødvendigt at kigge på disse modeller.

Både kvaliteten og energieffektiviteten er i top på alle modeller og derudover er der på langt de fleste modeller nogle ergonomisk indstillinger, som du kun sjældent kan finde hos andre mærker.

AOC tilbyder skærme i flere prisklasser og samtidig i et minimalistisk design, som kan passe ind på langt de fleste kontorer, såvel som i private hjem.

Prissætningen for AOCs produkter afhænger af flere faktorer, som eksempelvis enhedens specifikationer, størrelse på skærmen og ekstra funktioner, som eksempelvis indbygget webcam.

#2 - Miljø- og bærdygtighed for AOC

Skærme fra AOC har en lang levetid og dette skyldes især den høje kvalitet og den miljøbevidste tilgang til produktionen af produkterne.

AOC arbejder for en høj bæredygtighed og for at mindske miljøpåvirkninger, både i forbindelse med produktion, transport og afskaffelse af deres produkter.

Ved at sørge for at virksomhedens produkter har en lang levetid, sikrer virksomheden at brugerne ikke har brug for at udskifte deres skærm så ofte og dermed belastes miljøet mindre.

Samtidig kan mange af skærmenes dele genanvendes, hvorved belastningen på miljøet også minimeres i forbindelse med udvinding af råmaterialer.

Derudover sørger AOC for at udvikle energieffektive produkter, som i gennemsnit er ca. 15% mere energieffektive end gængse standard skærme.

Energieffektiviteten bidrager både til en økonomisk fordel for den enkelte forbruger, da skærmen bruger mindre energi, sammenlignet med en almindelig standard computerskærm, men også i forhold til levetiden, som forlænges af det mindre energiforbrug.

Langt de fleste nyere modeller af AOC skærme benytter sig af LED teknologi, som i sig selv er mindre energikrævende, men som også holder i lang tid, og samtidig er det muligt at finde et omfattende reservedelsprogram til mange af modellerne.

AOC transporterer skærme i emballage der afspejler virksomhedens tilgang til miljømæssigt, socialt og økonomisk ansvar og arbejder for at minimere brugen af emballage til fordel for miljøet.

#3 - AOC fokuserer på brugervenlighed

AOC tilbyder en enestående brugervenlighed i deres produkter, som gør det let både at indstille skærmen positionsmæssigt, men som også i forhold til tilslutning og opsætning af skærmen.

AOC sikrer bæredygtighed via skærmenes indstillingsmuligheder, som skal sikre brugerens komfort og velbefindende under brug af AOCs produkter.

Derfor kan du blandt andet indstille skærmen på i højden, i vinklen og i retningen af skærmen, helt konkret sikrer skærmenes stander at skærmen enten kan køres op eller ned, vippes så skærmen peger nedad eller opad, eller drejes så skærmen står lodret eller vandret.

Disse indstillinger betyder at du kan indstille skærmen til den helt korrekte ergonomiske indstilling, som passer bedst til dig.

Derudover byder AOC teknologien på knivskarpe billeder ved hjælp af VA teknologi, der giver en høj kontrast, skarpe og klare billeder.

Du finder ofte mange forskellige hubs i skærmene og disse kan både være USB, HDMI eller andre hubs, hvor du let kan forbinde flere skærme, let og uden at skulle rykke skærmen ud fra væggen, da stikket næsten selv finder vej til hubben.

AOC sørger også for at beskytte dine øjne mod det skadelige blå lys og flimren, og dette gøres ved at begrænse mængden af det blå lys som skærmen udsender, ved hjælp af en blå lys filter, som ikke kompromitterer farvesammensætning eller opløsning i skærmen.

Du kan derfor spille eller arbejde i mange timer ad gangen, uden at døje med træthed eller hovedpine, som følge af blåt lys eller flimmer fra skærmen.

#4 - Mere end 50 års erfaring og udvikling

AOC har eksisteret siden 1967, og har siden grundlæggelsen arbejdet på at udvikle skærme og kun skærme, med en enestående opløsning og kvalitet.

Det betyder at når du køber en skærm fra AOC, så har du gavn af mere end 50 års erfaring og udvikling af skærmen, hvor netop din skærm er resultatet af denne udvikling.

Produkterne er gennemtestet og lever op til høje kvalitetskrav i forhold til funktion, billedkvalitet, ergonomi og miljømæssig bevidsthed.

AOC har en målsætning om at kunne levere en fantastisk oplevelse med deres produkter, uanset hvad du bruger skærmen til, eller om du er gamer, fagmand eller almindelig kontoransat, og alt der imellem.

Udviklingen har betydet at AOC kan levere skærme med en høj opløsning, høj farvenøjagtighed og stor mulighed for brugertilpasning af skærmens indstillinger.

Ligeledes tilbyder AOC enestående ydeevne og hvis der er brug for det, kan du også finde modeller med en række forskellige specialiserede funktioner og egenskaber, som passer til dit brug af skærmen.

Nogle af disse funktioner og egenskaber kan eksempelvis være:

  • Indbyggede højttalere i høj kvalitet
  • Indbygget webcam i høj opløsning
  • Buet skærm
  • Bærbare skærme
  • Ekstra bredde med mulighed for sammenkobling af flere skærme
  • Ekstra høj opdateringshastighed

#5 - Stort udvalg af tilbehør til AOC

AOC udvikler også tilbehør til deres skærme, som udvider de eksisterende muligheder i skærmen eller som udvider funktionen af skærmen.

Bruger du eksempelvis skærmen til gaming, kan du finde en række af forskelligt tilbehør, der blandt andet kan bruges til flere enheder, der bruger den samme skærm, herunder eksempelvis:

  • Tastaturer, der kan tilsluttes flere computere
  • Mus, som kan tilsluttes flere computere
  • En arm, til montering af skærmen, der øger skærmens fleksibilitet
  • Hovedtelefoner med en enestående lyd, som kan tilsluttes enten til skærmen eller til computeren, trådløst

Er I derimod flere på et kontor, der skal have skærme, så producerer AOC en dobbelt skærmarm, som betyder at borde sat mod hinanden, kan bruge den samme monteringsarm og derfor undgå en stander på hvert bord, hvilket giver dig og din kollega mere bordplads til andre ting.

Du vil også kunne find forskellige beslag til ophængning af skærmen, og disse findes i forskellige VESA mål, så de kan passe til flere modeller og størrelser af skærme.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007