Wexøe

Wexøe er kendte for at lave alverdens el-artikler, heriblandt stikkontakter, sensorer, eltavler og meget mere. Find et stort udvalg af Wexøe produkter lige her på siden

Filtrér
Sortering

Læs mere om Wexøe

Wexøe Kapsling stænktæt (3 moduler) Lysegrå
Wexøe Kapsling stænktæt (3 moduler) Lysegrå

Stænktæt kapsling
Forprægede udslagsblanketter

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Wexøe Kapsling stænktæt (6 moduler) Lysegrå
Wexøe Kapsling stænktæt (6 moduler) Lysegrå

Stænktæt kapsling
Forprægede udslagsblanketter

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Wexøe Kapsling stænktæt (12 moduler) Lysegrå
Wexøe Kapsling stænktæt (12 moduler) Lysegrå

Stænktæt kapsling
Forprægede udslagsblanketter

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Wexøe Målerramme til stikben (63A direkte) 3p+N
1169 DKK
Læg i kurv
Wexøe Målerramme til stikben (63A direkte) 3p+N

Sammenbyg med gamma gruppetavler
Direkte måling 63A 3 faser + nul

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Wexøe Kapsling stænksæt (10 moduler) Lysegrå
Wexøe Kapsling stænksæt (10 moduler) Lysegrå

Stænktæt kapsling
Forprægede udslagsblanketter

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Wexøe Lampeudtag Universal (5 polet) Dali, Hvid
Wexøe Lampeudtag Universal (5 polet) Dali, Hvid

Kan aflastes ekstra med krog
5-polet lampeudtag

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024

Kort om Wexøe

Siden 1958 har Wexøe skabt løsninger til fremtiden og resultater til kunderne gennem både mod, indsigt og dedikation.

Virksomheden forsøger at se muligheder og tage ansvar, skabe indsigt til at kunne arbejde fleksibelt med kunderne og i markedet, samt dedikation til at kunne skabe resultater gennem deres løsninger.

Wexøe er en af de stærkeste danske partnere indenfor installation, automation, industri, stærkstrøm og data, og er respekteret af mange for både deres kvalitetsbrands, serviceydelser og faglige kompetencer inden for specialløsninger; de bryster sig også af at være tæt med deres kunder og forstå deres succeskriterier, så den mest optimale løsning kan sikres.

Dette gælder også hvis Wexøe selv er nødt til at udvikle en løsning.

Målet, for virksomheden, er nemlig kontinuerligt at opnå det gode langsigtede resultat, men også at være nemme at gøre forretning med, både med henblik på processen og udbyttet.

Wexøe har flere divisioner, da de udvikler og levere specialløsninger med stærke brands, hvor de også rådgiver på tværs af netværk.

 • Wexøe Installation
 • Wexøe Solutions
 • Wexøe Power
 • Wexøe Industry

Gennem disse forskellige divisioner, skaber Wexøe løsninger med fokus på TCO, den totale omkostning, indenfor elektriske installationer, automatisering, stærkstrøm og datainstallationer.

5 smarte løsninger fra Wexøe

#1 - Wexøe Stikkontakter & lysdæmpere

Wexøe har et stort udvalg af forskellige stikkontakter, der alle er med til at give dig en større sikkerhed.

Dette skyldes at du her får jordforbindelsen med, uden at skulle skifte stikprop.

Schuko stikkontakterne byder på flere fordele og muligheder for at du kan få et unikt design.

Du får større sikkerhed, da du får jordforbindelse, uden at skifte stikprop, til blandt andet de hårde hvidevarer.

Du får flere forskellige designmuligheder at vælge imellem, som eksempelvis:

 • Glas.
 • Beton.
 • Stål.
 • Træ.
 • Læder.
 • Grafit.

Indsatsen er dog typisk den samme, så du ikke skal døje med større lager.

Alle kontakterne er også konstrueret til den fælles europæiske standard, hvilket også kaldes Europadåsen; det er en étmoduls dåse standard, der passer til det hele: afbrydere, stikkontakter, telefonstik, dataudtag, USB ladere, KNX tryk, og lignende.

#2 - Wexøe Eltavle

Hos Wexøe Installation samarbejder de tæt med Hager indenfor alle former for el tavler, og målerrammer.

Du får derfor her både lettere montering og større fleksibilitet indenfor dine eltavler; du kan finde både enkel- og gruppetavler til alle formål, både til private boliger, beboelsesejendomme, kontorer og offentlige anlæg samt til de mere krævende indendørs og udendørs miljøer, hvor der kan være behov for optimal beskyttelse og kapsling.

 • Hager Gamma gruppetavler - til boliger, kontorer og lignende.
 • Hager Golf - til boliger og montager både inde og ude, og planforsænket.
 • Hager Volta - planforsænket boligtavle til mur og gips.
 • Hager Vector - stænktætte kapslinger til inde og ude.
 • Hager FWB-fordelingstavler - til beboelsesejendomme og offentlige anlæg.

Med Hager har Wexøe givet installatører hurtigere og enklere montering, samt bedre muligheder.

#3 - Wexøe sensorteknologi

Wexøe arbejder målrettet med at kunne tilbyde markedet løsninger, der kan bidrage til den grønne omstilling og en øget grad af digitalisering og datadrevet beslutningsværktøjer.

Derfor vil du nemlig kunne finde sensorteknologi hos Wexøe, såsom bevægelsessensorer.

Wexøes bevægelsessensorer er udstyret med 360 graders detekteringsområde og en rækkevidde på op til 12 meter.

Du kan indstille en tidsforsinkelse og også lysniveau direkte på komponenten via et potentiometer, og du har også muligheden for at begrænse overvågningsområdet via en medfølgende blænder.

#4 - Wexøe kabelkanaler/kabelskjulere til fast installation

Wexøe er rutineret indenfor installationskanaler og kabelkanaler.

Du får altså her smarte kabelføringsløsninger til forskellige institutioner, om det er kontorer, skoler, universiteter, eller hoteller.

Wexøe og Hagers gulvkanaler er velegnet til alle monteringsforhold og giver derfor nye muligheder indenfor kabelhåndtering; du får her forsænket installation med adgang overalt.

Der er også gulvbokse, hvor du får mange kontakter på minimal plads.

Det kan være en udfordring at etablere fleksibel strøm- og dataforsyning i store rum, men problemet kan her løses med robuste og diskrete gulvbokse, hvor du har fleksible tilslutningsmuligheder.

Gulvboksene har store bæreevner, høje kapslingskasser, og er velegnede til gulve med både tør og våd rengøring, og kan samtidigt tåle kraftig person- og lasttrafik.

De er nemme at installere, kan anvendes vidt og bredt, og har samtidigt et montagesystem til alle gulvtyper; praktiske støbeklodser forenkler også montagen.

#5 - Wexøe Afbrydere

Hver af Wexøes drejeafbrydere er udstyret med et prisme, som også fungerer som centreringsværktøj til centerpladen; prismen skaber et dekorativt lys omkring knappen.

De nye drejekontakter fås med indikatorlys og orienteringslys, hvor de kølige hvide orienteringslys skinner konstant og gør kontakten synlig i mørket, så du altid kan finde kontakten, når du har brug for den.

Den varmhvide statusbelysning kan indikere, om der anvendes en stikkontakt eller en ikke-forstyrrende funktion, eksempelvis i konferencelokaler.

Lystype kan også indstilles via det integrerede LED-modul; hvis nødvendigt kan du også slukke orienteringslyset via en kontakt på LED-modulet.

Wexøes divisioner

Wexøe har bredt sig ud til fire forskellige divisioner, så de kan give dig den bedst mulige hjælp og løsninger, indenfor både elektronik, automatisering, strøm, og datainstallationer.

#1 - Wexøe Installation

Wexøe Installation arbejder indenfor elinstallation og intelligente bygningsinstallationer, og som teknisk samarbejdspartner garanterer de god kvalitet, som sikrer dig langvarig værdi.

Wexøe Installation skaber nye muligheder og markeder ved at sætte nye standarder, der er bygget på erfaring, markedsindsigt, stærke leverandører og konstant udsyn mod andre markeder og fremtidige behov, krav og regler.

Samtidigt giver divisionens markedsindsigt og leverandørnetværk mulighed for at indgå som teknisk samarbejdspartner.

Med deres stærke tekniske kompetencer tilbyder Wexøe Installation innovative specialløsninger, der er udviklet på tværs af Wexøe Installations brede sortiment og mange ydelser; som ansvarlig samarbejdspartner de egen produktion, montage og fuldautomatiske lager, hvilket ofte sikrer at du som kunde får pålidelig forsyning.

Wexøe Installation bruger hovedsageligt KNX-løsninger, da de er ideelle til styring, overvågning samt energioptimering og besparelser, og tryghed og sikkerhed i boliger, samt erhvervs- og administrationsbyggeri.

#2 - Wexøe Solutions

Wexøe Solutions arbejder indenfor udvikling og etablering af komplette datacenterløsninger, kabling, Remote Access og IIoT.

Divisionen har stort fokus på energioptimering, og udvikler derfor også, i tæt samarbejde med deres kunder, driftsikre løsninger.

Her opbygges og leveres komplekse datacenterløsninger med både køling og energioptimering, men også fiber-, kablings-, WiFi-løsninger til både kontor og industri; de har et bredt service samarbejde med et landsdækkende net af partnere, og du kan derfor stole på at Wexøe Solutions kan stå for projektstyringen uanset projektets omfang.

Som samarbejdspartner vil Wexøe Solutions gå til markedet med fokus på energioptimering; de er fleksible i deres samarbejde, og resultaterne bygges på evnen til at kunne sammensætte løsninger, uanset om det gælder enkelte komponenter eller komplette projekter.

Wexøe Solutions kan bryste sig af store specialistkompetencer.

#3 - Wexøe Power

Wexøe Power ser muligheder og skaber samarbejde, så kunderne kan fokusere på det der skaber værdi i deres organisation.

Divisionen sikrer dig som kunde stor styrke ved internationale udbud, da Wexøe Power nemlig sørger for at have kendskab til alle de danske love, krav, og klimaudfordringer; samtidigt giver deres europæiske netværk nye muligheder for at levere kvalitet på det danske stærkstrømsmarked.

Fyldestgørende teknisk dokumentation er ofte afgørende for godkendelser og ved udbud, men det er ofte et omfattende arbejde; derfor tilbyder Wexøe Power gerne deres høje tekniske faglighed og store erfaring med at finde og dokumentere korrekt teknisk specifikation og overholde krav til diverse teknisk data og skabelon.

#4 - Wexøe Industry

Wexøe Industry sikrer globalt anvendte automationsløsninger med dansk ekspertise.

Divisionen leverer og udvikler løsninger med høj fokus på TCO, har stor brancheindsigt og tager samtidigt også ansvar gennem både support, vidensdeling, og kompetencegivende kurser.

Wexøe Industry samarbejder med Rockwell Automation og andre leverandører for at tage et ansvar for branchens vidensniveau.

Som lokal partner og ekspert i et af verdens førende automation-brands udarbejder Wexøe Industry den rette løsning med fokus på både produktivitet og driftssikkerhed i samarbejde med deres kunder.

Divisionens team af specialister arbejder løsningsorienteret, og sørger for at kunne levere fleksible løsninger gennem logistikydelser, montage, tilpasning, og omfattende træningsprogrammer.

Produkttype
0
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007