Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Qnap

Qnap er et brand som sikrer kvalitets-lagring til dine filer, i form af kraftfulde NAS servere samt tilbehør hertil. Se hele udvalget af vores Qnap produkter lige her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Qnap

Qnap - Tryg og enkel netværkslagring i alle størrelser

Qnap er en virksomhed placeret i Taiwan og som har eksisteret som selvstændig virksomhed siden 2004.

Qnap tilbyder med deres produkter en tryg og enkel netværkslagring i mange forskellige størrelser til dine filer.

Virksomheden har side 2004 været en stor spiller på markedet indenfor NAS servere, og var en af de første på markedet til at bruge SATA som grænsesnit til netværkslagring.

Qnap har gennem årene fået flere priser for hardware og design, og er blandt andet kendt for deres NAS servere med ulige antal porte.

Navnet Qnap står for Quality Network Appliance Provider og Qnap er især kendt for den meget høje kvalitet i produkterne.

Selvom mange mennesker nok bedst kender Qnap for deres NAS servere, så producerer virksomheden også en lang række andre produkter, eksempelvis:

  • Ethernet adaptere
  • Strømforsyninger
  • Routere
  • Switche
  • Overvågningsudstyr
  • Smartvideo

Her på siden finder du vores udvalg af Qnap produkter og hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, så kan du læse med herunder, hvor vi har samlet lidt information, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige model af Qnap NAS.

5 ting du bør vide om Qnap NAS

Qnap udvikler en lang række forskellige modeller af NAS servere, og det er også dette store udvalg som Qnap især er kendt for.

Der er rig mulighed for at finde en Qnap NAS server til ethvert behov og i mange forskellige størrelser, fra de lidt mindre modeller til almindelig hjemmenetværk og til de helt store til virksomheder.

Så det er meget let at komme i tvivl om hvordan du sikrer dig at vælge en Qnap NAS som passer til dit behov, og derfor har vi herunder samlet nogle informationer om de forskellige modeller af Qnap NAS servere og hvordan du kan finde frem til den rigtige til dit behov.

#1 - Lagerplads på en Qnap NAS

Qnap udvikler og producerer mange modeller af NAS servere og disse modeller kommer i forskellige lagerstørrelser.

Men ofte skal du selv tilføje selve lagerenhederne, eller harddiskene, og der vil på næsten alle modeller være en grænse for hvor meget lagerplads den pågældende model kan håndtere.

Så hvis du har en idé om hvor meget plads du skal bruge på din Qnap NAS, så bør du vælge en model, der kan håndtere den lagerstørrelse som du har brug for, uanset om denne plads er fordelt ud på 1, 3 eller 6 harddiske.

Herudover bør du sikre dig at den Qnap model du vælger understøtter den type af harddisk du gerne vil have sat i portene, så har du SSD harddiske, skal din Qnap model understøtte dette og er det HDD skal dette ligeledes understøttes af modellen.

#2 - Brugerflade for Qnap NAS

Brugerfladen, eller det styresystem, som du styrer din Qnap NAS med, er på alle Qnap brugervenligt og lidt i stil med Windows, som har store ikoner og et stort udvalg af valgfrie programmer.

Du kan let indstille brugeradgange og sikkerhed, og du kan også opsætte drifts notifikationer til at blive sendt som e-mails.

Det er dermed relativt simpelt at opsætte Qnaps produkter, som det passer dig bedst, og samtidig er der en række sikkerhedsindstillinger som er forudprogrammeret, og som fungerer fra du starter enheden op først gang.

Disse forudindstillede sikkerhedsfunktioner kan naturligvis ændres til dine behov og ønsker, men rent sikkerhedsmæssigt kan det være rart med den ekstra tryghed.

Det er også let at montere harddiske i de forskellige modeller af NAS servere fra Qnap, og du har kun brug for at kunne åbne kabinettet ved at løsne en enkelt skrue, ellers kan alt foregå uden brug af værktøj.

#3 - Antal porte i Qnap NAS

Qnap er kendt for at tilbyde et ulige antal porte, hvilket ikke er det gængse på markedet, men dog ofte efterspurgt.

Ofte er det kun muligt at finde NAS servere med et lige antal porte, eksempelvis 2, 4, 6 eller 8, og dette kan være et stort spring, hvis du eksempelvis har en NAS med plads til 2 harddiske men godt kunne bruge en enkelt harddisk mere, her vil du være nødt til at opgradere til en NAS med 4 porte, selvom du kun har brug for 3, og dette er ofte væsentligt dyrere.

Derfor er det ulige antal porte fra Qnap ofte efterspurgt, da det kan give lidt mere fleksibilitet uden at det at tilføje et ekstra drev bliver væsentlig dyrere.

Qnap tilbyder modeller med et lige antal porte såvel som med et ulige antal, og det er klart modellerne med et ulige antal porte, der er særligt populære.

#4 - RAM i Qnap NAS

Da en Qnap Nas på mange områder er ligesom en computer, er det vigtigt at du har RAM nok, og samtidig har en processor der er stor nok til det du har tænkt dig at bruge din nye NAS til.

Qnap tilbyder modeller med ned til 2 GB RAM og op til 256 RAM for de helt store modeller, til almindelig fil opbevaring har du sjældent brug for mere end ca. 4- 16 GB RAM, men vil du kunne streame og afspille medieindhold direkte fra din Qnap NAS, så skal du sørge for nogle flere RAM.

Derudover har processoren i Qnap NAS også en stor betydning for hastigheden i din nye NAS og du kan finde Qnap modeller med forskellige typer af processorer, disse vil ofte være minimum quadcore, altså 4 kerner, men der er også modeller med helt op til 8 kerner.

Antallet af kerner i processoren hænger ofte sammen med antallet af RAM, så en processor med flere kerner, har ofte flere RAM.

Det gode ved Qnap er at du som oftest har mulighed for at indsætte ekstra RAM, men der er enkelte modeller fra Qnap, som ikke tilbyder denne mulighed.

Så hvis du er i tvivl om en model har nok RAM, kan du med fordel vælge en Qnap, som tilbyder muligheden for at udvide med ekstra RAM.

#5 - Hastighed for Qnap NAS

Du kan med fordel kaste et blik på Qnap NAS hastigheden, for ligesom de øvrige parametre kan denne også variere modellerne imellem.

Her er det læse- og skrivehastigheden du skal være opmærksom på, og denne hastighed angives i Mbps, Megabytes per sekund, og jo højere antal Mbps der er angivet i specifikationerne, jo hurtigere er modellen til at skrive og læse data på diskene, og kan dermed levere data til dig hurtigere.

Det er svært at gøre så meget ved denne hastighed, og derfor er det vigtigt at du overvejer modeller, som er hurtige nok til dit behov, men du kan ofte regne med at NAS fra Qnap er ret hurtige i forhold til mange andre mærker.

Qnap er kendt for at udvikle nogle af de absolut bedste og hurtigste NAS på markedet, så med en NAS fra Qnap, bør du sjældent tvivle på kvaliteten.

Derfor bør du vælge Qnap

Qnap produkter er kendte og anerkendte for den høje kvalitet og høje hastighed, samtidig hjælper produkterne med at holde risikoen for Malware og datamodifikationer lav.

Normalt tilbydes funktionen snapshot kun til store virksomhedsløsninger, men på Qnap produkter er den standard på alle modeller.

Snapshot er en form for backup, som dog er væsentlig hurtigere og mere præcis end en traditionel backup, og snapshot filerne er mindre end en backup.

Sker der skade eller angreb på din NAS kan du derfor hurtigt får genetableret din NAS, uden at skulle betale i dyre domme for at købe dataene fri.

Qnap tilbyder en række sikkerhedsforanstaltninger som standard i alle deres produkter, og det gør en meget stor forskel i forhold til konkurrenterne at du ikke selv skal ud at købe disse sikkerhedsforanstaltninger og installere disse, for slet ikke at tale om at holde disse opdateret.

Produkttype
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007