Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Floating Grip

Floating Grip vægbeslag, holdere og LED strips. Flotte dansk designede vægbeslag, så du kan få en flot præsentation af din spilkonsol og controllere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Floating Grip

Floating Grip PS4 Controller Vægbeslag - Sort
1 Anmeldelser
Floating Grip PS4 Controller Vægbeslag - Sort
1 Anmeldelser

Beslag til 2 stk. controllere
Opgrader din Gaming station

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 8. august 2024
Floating Grip PS4 PRO/Controller Vægbeslag - bundle
Floating Grip PS4 PRO/Controller Vægbeslag - bundle

Beslag til PS4 PRO + 2 Controllers
3 stk. vægbeslag i Dansk design

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 7. august 2024

Eksempler på udvalget fra Floating Grip

Floating Grip er et dansk brand som startede ud med at lave et vægbeslag til PlayStation 4, til dem som ønskede et mere stilrent look til deres konsol-opsætning.

Med tiden har Floating Grip vokset sig til et stort internationalt brand som sælger deres produkter rundt omkring i verden til glæde for alle gamere.

Floating Grip har fokus på at deres produkter bygger på kvalitet, tillid og design.

Er du gamer og mangler nyt udstyr som fx et vægbeslag til din controller til din PlayStation eller en holder til din headset, så har du en god mulighed for at de typer af Floating Grip-produkter på vores side.

Floating Grip har et stort udvalg af produkter som fx dem her:

 • Controller vægbeslag
 • Headset holder
 • Holder til VR brille
 • LED-strip
 • Vægbeslag
 • Vægbeslag - bundle
 • Og meget mere

5 typer produkter som Floating Grip er kendte for

Floating Grip gør sig udelukkende i at lave tilbehør der er med til at dit spillerum bliver pænt og overskueligt at se på.

Vi kommer herunder ind på de produkter der er særligt efterspurgt blandt de mange gamere.

#1 - Floating Grip vægbeslag

Er du træt af at have din spillekonsol stående på gulvet og vil hellere have den monteret på din væg, så har du en god mulighed for det med et køb af et Floating Grip vægbeslag.

Med brug af et Floating Grip vægbeslag kan du nemt montere din spillekonsol sikkert og elegant på væggen ved siden af dit TV uden problemer.

Trods vægmonteringen af et Floating Grip vægbeslag så har du nem adgang til din spillekonsols diskdrev og dens kabelstik.

Den maksimale bærevægt på et Floating Grip vægbeslag er op til 10 kg.

Vægmonteringssystemet i et Floating Grip vægbeslag består af tre særligt udviklede dele, der tilsammen er med til at sikre en solid løsning, der kan stabilisere din spillekonsol.

Desuden kan spillekonsollen på et Floating Grip vægbeslag hurtigt og nemt justeres på en bestemt måde i forhold til selve vægmonteringen.

Ejer du et Apple TV som du vil have montere på din væg, så findes der en udgave af et Floating Grip vægbeslag der egner sig til det.

Ejer du fx en PlayStation 4, så er det med at gå efter det Floating Grip vægbeslag der egner sig til den type af en spillekonsol.

Du kan i øvrigt se på vores side om Floating Grip vægbeslag, at der er billeder og informationer om hvad de egner sig til at holde af diverse spillekonsoller.

Her er eksempler på de spillekonsol-brands der kan bruge et Floating Grip vægbeslag:

 • Nintendo
 • PlayStation
 • Xbox

Du kan læse meget mere om Floating Grip vægbeslag på vores side og bliv klogere på deres egenskaber.

#2 - Floating Grip controller vægbeslag 

Det kan være noget rod at have controllere til din spillekonsol liggende på gulvet, og du kan risikere at komme til at træde på dem.

Den slags situationer kan du forhindre, hvis du køber dig et Floating Grip controller vægbeslag, og dermed har du muligheden for at holde bedre styr på dine controllere.

Det er nemt at montere et Floating Grip controller vægbeslag på din væg, så det kommer til at være ved siden af dit tv eller din spillekonsol.

Et Floating Grip controller vægbeslag giver dig plads til at have to controllere på det.

Ligesom med de forskellige vægbeslag fra Floating Grip til selve spillekonsollerne, så er der de Floating Grip controller vægbeslag der egner sig til bestemte controllere fra et gældende spillekonsol-brand.

Så har du fx en Xbox-spillekonsol med tilhørende controllere, så er det med at gå efter et Floating Grip controller vægbeslag der egner sig til Xbox-controllere.

Du kan se på siden her hvilket af Floating Grip controller vægbeslag der egner til hvilket spillekonsol-brand på oversigten af vores side om Floating Grip controller vægbeslag.

Her er eksempler på de spillekonsol-brands der kan bruge et Floating Grip controller vægbeslag:

 • Nintendo
 • PlayStation
 • Xbox

#3 - Floating Grip headset holdere

Mangler du en smart måde at have dit headset på, når du ikke bruger den aktivt en dag, så kunne du overveje dig at få fat i en headset holder.

Også på den front har Floating Grip skabt deres version af en headset holder der er 3D printet og i et minimalistisk sort design.

En Floating Grip headset holder er meget nemt at montere på din væg, og kan det komme til at spille godt sammen med de andre enheder der måtte være monteret på væggen som fx dit TV, din spillekonsol og dine controllere.

En Floating Grip headset holder er udviklet sådan, at den er udviklet med et cover, som gør at skruen der er med til holde headset holderen i væggen skjult.

#4 - Floating Grip LED-strip

Du har mulighed for at få flot baggrundslys der er med til at highligte din spillekonsols placering på din væg med brug af en LED-strip fra Floating Grip.

En Floating Grip LED-strip er nemt og ligetil at klæbe på din Xbox eller din PlayStation, når den hænger i et Floating Grip vægbeslag.

Tager du den af en dag, så efterlader den ingen synlige mærker på spillekonsollen.

Floating Grip LED-striben er med USB-stik i dens ende, som du enten kan sætte til en USB port i dit TV eller din spillekonsol.

Når du først har sat en Floating Grip LED-strip i din spillekonsol, så tændes lyset i den automatisk, når du tænder for spillekonsollen og så kan den skabe det stemningsfulde baggrundslys.

Du kan læse meget mere om LED-strips fra Floating Grip på vores side om dem.

#5 - Floating Grip holder til VR briller

Bruger du VR briller når du spiller de flotte spil til fx din PlayStation, og du vil gerne undgå at de ligger og roder rundt omkring, så findes der holdere til VR briller.

Floating Grip laver nemlig også holdere til VR briller som ligesom deres headset holdere er printet ud i 3D og er i et sort minimalistisk design, der kan se stilfuldt ud til dit spillerum.

En Floating Grip holder til VR briller består af to dele, hvoraf du skruer den ene del ind i din væg, mens den andel del fungerer som et cover.

Det vil sige at coveret på en Floating Grip holder til VR brille skjuler den skrue der er med til at holde den.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Understøttede platforme
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007