Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

XYZprinting

Her finder du et udvalg af 3D printere fra XYZprinting. Med en 3D printer kan du skabe uendelige mange forskellige plast enheder. Kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om XYZprinting

XYZprinting - Kendt for 3D printere til alle behov

XYZprinting er en Taiwanesisk virksomhed der er kendt for at producere og udvikle et bredt produktsortiment indenfor industri printere, forbrugerelektronik og smart home udstyr.

Virksomheden har også sin helt egen udviklede serie af 3D printere, som er udviklet med fokus på at skabe 3D printere i meget høj kvalitet, men som er til at betale for almindelige mennesker og samtidig er meget nemme at bruge.

3D print er blevet mere og mere populært, også blandt helt almindelige mennesker, og med en 3D printer kan du fremstille brugbare enheder hurtigt og enkelt, som for eksempel en ny vase, en ny lampeskærm eller andet du lige står og mangler.

XYZprinting tilbyder 3D printere i mange modeller og størrelser, selv modeller som børn og nybegyndere kan bruge uden de store udfordringer.

Alle XYZprintings 3D printere er fremstillet i robuste materialer og kan kobles op med en app på din computer, tablet eller telefon, og via appen kan du designe en enhed og sende den til print i 3D printeren uden at skulle rejse dig fra stolen.

XYZprinting tilbyder udover produkter i meget høj kvalitet og robuste materialer, også en rigtig god kundeservice, hvor du kan kontakte virksomheden med eventuelle problemer, spørgsmål eller for at få hjælp til opsætning eller print.

Har du aldrig haft en 3D printer før eller kender du ikke til XYZprinting, kan du stifte bekendtskabe med nogle af de produkter, som virksomheden er mest kendt for, herunder.

3 Enheder XYZprinting er kendte for

Xyzprinting producerer en lang række 3D printere i forskellige prisklasse, men med samme høje kvalitet.

Hvis du ikke har haft en 3D printer før, kan du herunder se eksempler på nogle af de produkter som XYZprinting især er kendt for.

#1 - XYZprinting Nano

XYZprinting Nano serie er den perfekte starter printer, for dig der aldrig har prøvet 3D printing før eller til børnene.

Nano serien er en kompakt og transportabel 3D printer, som betyder at den er let at have med i skole, på arbejde eller at dele med en ven.

Det er en rigtig god model at starte ud med, da du får lært de teknikker der ligger bag 3D print og samtidig bliver du guidet gennem designet med den gratis software til enten computer, tablet eller mobiltelefon.

Denne serie er sikker at bruge, også for børn, da selve print området er skærmet af med en låge.

På den måde sikres det at børnene ikke kan komme i kontakt med den varme print masse.

Nano serien fra XYZprinting består af 2 modeller, Da Vinci og Da Vinci W.

#2 - XYZprinting Mini

Mini serien fra XYZprinting er pålidelig, nem at bruge og en perfekt 3D printer til hjemmet, når du er begyndt at lære om 3D print.

Fordelen ved Mini serien er at denne serie giver varierede muligheder for brug af den filament der bruges til printning.

I denne serie kan nemlig også bruges filament fra andre mærker, ved hjælp af en lille adapter.

Samtidig kan filamentet fås i mange forskellige farver, så du kan printe enheder i lige den farve du ønsker.

Mini serien fra XYZprinting består af modellerne Da Vinci Mini Maker og Da Vinci mini W+, sidstnævnte er en anelse større end Mini Maker, og kan dermed printe større enheder og i en højere kvalitet end Minimakeren.

Printerne i Mini serien er fuld samlet og klar til brug, når du modtager den og dermed er både setup, kalibrering og vedligeholdelsen meget simpel og nem at gå til.

Uanset om du vil printe en blyantholder, et æggebæger eller fine minivaser, kan du gøre dette med mini serien.

Mini serien fra XYZprinting kan alt efter modellen printe enheder i op til 15 cm i længde, højde og bredde, og med opløsning pr lag i 100-400 microns, som er en enhed der angiver lagtykkelsen, der printes med.

Micron forkortes µm og på dansk er dette kendt som Mikrometer, og en mikron svarer til en milliontedel af en meter.

Jo lavere antal micron en 3D printer har, jo bedre er opløsningen og jo flere detaljer får printeren med i printet.

#3 - XYZprinting Pen

En XYZprinting pen er lidt ligesom en kuglepen, bare med filament, som kan tegne op i luften og du kan lave alverdens modeller, med din 3D pen.

Her kan du selv styre konstruktionen af dit 3D print og med pennen, kan du også let fikse et 3D print fra en printer, hvis det ikke står helt skarpt.

En 3D pen er god til de lidt større børn, der gerne vil i gang med 3D print, fordi de her kan følge med og styre printet, som kan laves med et enkelt lag, eller de kan styrke printet med flere lag af filament.

Det filament der bruges i en 3D pen fås i næsten alle regnbuens farver og det er fri for skadelige stoffer og samtidig genanvendeligt og sikkert at arbejde med.

3D pennen fås i 2 modeller; Da Vinci 3D pen og Da Vinci 3D pen Cool, begge modeller kommer med skabeloner, der kan hjælpe til at barnet kommer i gang og lærer de basale teknikker.

Da Vinci 3D pen Cool har 2 forskellige afskæring muligheder en automatisk og en manuel, som der også er på 3D pen.

Den automatiske afskæring betyder at du ikke behøver at holde føderknappen inde hele tiden, men kan nøjes med at trykke på denne, når filamentet skal afskæres.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007