Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Hortus

Stort udvalg af enheder til haven- og udendørslivet fra Hortus serien. Hortus er især kendt for deres enheder som fx terrassevarmere, eller vanding af haven samt meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Hortus

Hortus - Kvalitetsenheder til din have

Hortus betyder “have” på latin, og er et brand under NSH Nordic.

Som navnet antyder indeholder Hortus-brandet mange forskellige udelivsprodukter indenfor de forskellige årstider du oplever i haven.

Produktsortimentet er skabt med fokus på det moderne haveliv, hvor der er lagt vægt på haveindretning, design og kvalitet.

Du kan finde et stort sortiment af elektriske infrarøde terrassevarmere til væg, loft, på og under bordet, og som fritstående.

3 smarte enheder til haven fra Hortus

Hortus har næsten alt hvad du kunne få brug for til haven, uanset hvilke produkter du søger til dit næste haveprojekt.

Ukrudtsbrændere fra Hortus er elektriske og bruger derfor hverken gas eller kemikalier.

Med vægte på helt ned til omkring 1 kg, er de også lette at håndtere, så du ikke skal anstrenge dig for at bære dem rundt, og dermed undgår du irriterende spændinger i skuldrene.

Hortus’ ukrudtsbrændere opvarmer ukrudtet i omtrent tre sekunder, hvorefter ukrudtsplanten bliver nedbrudt indefra, og visner helt efter et par dage.

Denne metode er langt mere miljøvenlig og også et mere sikkert alternativ til sprøjtegift eller gasukrudtsbrændere, hvor brandfaren kan være højere, og det samtidigt også kan lugte grimt.

Ved 50°C grader kan ukrudtsbrænderen også fungerer som varmepistol.

Dermed bliver det nemmere at fjerne eksempelvis folie og gammelt maling, og du slipper derfor for flere timers belastende arbejde.

Solcellelamperne fra Hortus fås i mange forskellige varianter og du får en flot belysning om aftenen i haven eller på terrassen.

Ved hjælp af den energi lamperne har samlet i løbet af dagen, lyser de op så snart det bliver aften.

Nogle af solcellelamperne fås med sensor, så lampen lyser op når du går forbi, hvilket kan give stor tryghed, når du skal gå rundt i mørket.

Terrassevarmere fra Hortus giver en effektiv varme uden at du skal sidde lige op og ned af varmelampen.

Der findes flere forskellige varianter af brandets elegante varmelampe, og du kan derfor nemt finde en der passer til din terrasse.

Hortus’ varmelamper er alle robuste og kan tåle slag indenfor rimelighedens grænser, og både bordmodellerne og underbordsmodellerne er væltesikre, så de nemt kan klare slag og det danske blæsevejr.

3 gode grunde til at vælge Hortus

Hortus er et brand med utrolig stort udvalg efterhånden, men hvad gør de egentlig for at imødekomme dine behov? Læs med herunder.

#1 - Forskellige varianter

Hortus har et stort udvalg af elektriske terrassevarmere i mange forskellige varianter.

Du kan finde både gulvmodeller, væg- og lofthængte modeller, bord- og underbordsmodeller.

Hvis du bor inde i midten af en storby, og derfor ikke har den største terrasse, eller måske kun en lille altan, kan du stadig investere i en terrassevarmer.

Hortus har nemlig varianter, der passer nemt under dit havebord eller -stol, og du kan derfor stadig nyde varmen fra lampen uden at føle at din altan eller terrasse blev proppet.

Du får derfor muligheden for at nyde en dejlig sommeraften på terrassen uden at fryse om benene med Hortus’ underbordsmodel.

Sidder du og dine venner om et rundt bord vil underbordsmodellen nemt ramme jer alle med varmen, da de er designet til at sprede varmen 360 grader.

Er du nervøs for at have en underbordsmodel stående i tilfælde af at I vælter den, kan du ånde lettet ud.

Der er nemlig indbygget væltesikring, hvilket betyder at strømmen automatisk afbrydes i tilfælde af at terrassevarmeren vælter.

Så derfor skal du ikke bekymre dig i tilfælde af at uheldet er ude, da Hortus har tænkt på det for dig.

#2 - Energibesparende

Hortus er et mærke, der fokuserer på energibesparelse.

Ved mange af deres terrassevarmere, eksempelvis, vil du kunne se at 92% af den energi, de modtager, bliver lavet om til varme.

Det betyder selvfølgelig at du ikke vil få lige så meget lys, som fra en almen lampe, men når den skal varme dig i de sene sommeraftener, går det nok.

Infrarød halogen

Konverteret energi

Ultra Low Glare+

92%

Ultra Low Glare

92%

Low Glare

92%

Clear

80%

Selv ved de terrassevarmere der lyser klarest, vil du opleve at det stadig er over 80% energi, der laves om til varme.

Dermed sluger terrassevarmerne ikke lige så meget varme som andre varianter, og du behøver derfor heller ikke at skulle have dårlig samvittighed over at have varme kørende.

Hortus opfordrer derimod næsten til at du kan, bogstaveligt talt, fyre for fuglene.

Bordmodellerne indenfor terrassevarmere, er alle udstyret med kort- og mellembølge infrarøde halogenrør, der fungerer ved at opvarme de flader som strålerne fra terrassevarmeren rammer.

Du får derfor en effektiv opvarmning, da der ikke bliver spildt energi på at skulle opvarme luften omkring dig, hvilket er optimalt for både miljøet og din pengepung, da udledning af CO2 og omkostningerne ved drift, er betydeligt lavere, end din traditionelle gasvarmer.

Den samme omtanke for energibesparelse og miljøet kan også ses ved Hortus’ solcellelamper.

Solcellelamperne samler energi i løbet af dagen gennem varmekilder, der oplader de genopladelige batterier, hvorefter lyset vil forblive tændt så længe en varmekilde er i bevægelsessensorernes dækningsfelt.

Når dækningsfeltet derefter forlades vil lyset forblive tændt i 45 sekunder, så du kan komme sikkert indenfor uden at snuble over noget, og derefter slukkes det automatisk.

Batteriet skal oplades i 48 timer før første brug, så de er garanteret at fungere optimalt.

#3 - Elegante designs

Alle Hortus’ produkter er blevet designet med æstetik og energibesparelse i tankerne.

Når du bladrer gennem Hortus’ sortiment, vil du også kunne se at næsten alle produkter er skabt robuste og i stand til at kunne holde til det danske vejr, og al den regn og blæst det kan indeholde.

Materialerne der bruges til de forskellige produkter matcher også æstetisk med hinanden, så i tilfælde af at du har flere Hortus-produkter derhjemme, matcher de pænt med hinanden.

Næsten alle terrassevarmerne er eksempelvis skabt af aluminium og sølv, og er alle skabt med dette enkle og elegante look.

De er ikke for spraglede, men taler derimod for sig selv i det at der er sat fokus på energibesparelsen, men også pladsbesparelsen, så de blender ind i dine omgivelser uden at være kedelige at kigge på.

Dette er det samme med solcellelamperne, hvor du får elegante og flotte solcellelamper, der ikke drager al fokussen, men samtidigt stadig skaber en smuk og afslappende atmosfære på din terrasse.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007