Beats by Dre

Beats by Dre er et verdenskendt mærke udviklet af musikeren af samme navn, nemlig "Dr Dre". Brandet er især kendte for at udvikle trådløse høretelefoner, som mange personer verden over bruger hver dag.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Beats by Dre

Beats by Dre - Høretelefoner og lydudstyr i top kvalitet

Har du brug for et sæt høretelefoner eller et trådløst headset i høj kvalitet, så kan du muligvis finde det rette produkt hos Beats by Dre.

Beats by Dre er et samarbejde mellem musikkunstneren Dr. Dre og musikproducenten Jimmy Lovine, der satte sig for at skabe højttalere, headsets og høretelefoner der levede op til deres egne høje standarder for musikafspilning.

Beats by Dre har derfor en masse erfaring med musik og hvordan en musikoplevelse skal opstilles, så du er bedre sikret i at få noget lydudstyr der giver dig den bedst mulige musikoplevelse, når du går med dem.

Beats by Dre blev i 2014 opkøbt af Apple, og er nu blevet en fast del af Apples udvalg af højkvalitetsprodukter.

Hos Beats by Dre kan du finde en række forskelligt lydudstyr, så du kan få lige det sæt høretelefoner og headsets som du har brug for til, at kunne nyde din musik i hverdagen.

Høretelefonerne fra Beats by Dre har en masse ekstra funktioner, der gør at de er meget mere behagelige at have på, og giver dig en rigtig god lydoplevelse, samtidig med en lang levetid.

5 Smarte løsninger fra Beats by Dre

Hvis du er interesseret i et sæt høretelefoner eller headset fra Beats by Dre, så kan du her finde en række forskellige modeller, der har nogle forskellige funktioner alt efter model.

Vi giver dig derfor en beskrivelse af nogle udvalgte produkter fra Beats by Dre, så du kan danne dig et overblik over hvilke muligheder du har at vælge mellem.

#1 - Beats Fit Pro

Beats Fit Pro fra Beats by Dre er et sæt trådløse høretelefoner der passer behageligt ind i dit øre og kan give dig en god musikoplevelse når du er på farten.

Beats Fit Pro er meget diskrete og fylder ikke meget, så det er ikke sådan at se at du høre musik og de har en blød ‘vinge’ der sikre at de sidder godt og sikkert fast i dit øre.

Derudover, så har Beats Fit Pro en række funktioner der kan gøre det at høre musik i hverdagen lidt lettere og mere bekvemt.

Du får f.eks. mulighed for at kunne bruge Beat Fit Pros noise cancelling funktion, hvor høretelefonerne udsender vibrationer der opbryder lydbølgerne fra dine omgivelser, så du ikke kan høre dem.

Det kan være virkelig bekvemt at bruge, når du sidder i offentlig transport eller opholder dig stedet hvor der er mange mennesker, der potentielt kan give meget støj og du muligvis gerne bare vil kunne lukke lidt ned for det hele.

Beat Fit Pro giver dig også mulighed let at kunne høre dine omgivelser (så længe du ikke har noise cancelling slået til), så du stadig kan høre musik, men færdes i trafikken, hvor det kan være en fordel at kunne høre når der kommer biler eller andre trafikanter.

Beat Fit pro modellen er kompatibel med både Apple og Android smartphones bluetooth, så du kan bruge disse smarte høretelefoner uanset hvilken type telefon du har.

Høretelefonerne har ca. 6 timers batterilevetid plus en ekstra 18 timer fra opladerhylsteret, der følger med.

Det giver dig god tid til at kunne høre musik, lydbøger eller podcasts uden at skulle bekymre dig om du er ved at løbe tør for strøm.

#2 - Beats Studio Buds

Disse lækre høretelefoner fra Beats by Dre giver dig en dejlig og behagelig lydoplevelse, når du gerne vil have det.

Beats Studio Bud kommer med 3 størrelser af silicone hoveder, som du kan udskifte, så du er sikker på at høretelefonerne sidder godt og behageligt i øret, og formindsker chancen for at de falder ud når du bevæger dig rundt.

De har også en noise cancelling funktion, der giver dig mulighed for at kunne nyde din musik i frem, selvom du befinder dig i et støjfyldt områder, hvor du ellers ville have svært ved at kunne høre noget fra din høretelefoner.

Med Beats Studio Buds får du mulighed for at kunne skifte dine sange ved et let tryk på høretelefonerne, så du selv kan skrue op og ned for lyden, samt skifte til dine yndlingssange uden at skulle finde din smartphone op ad lommen hver gang.

Hvis du kører meget rundt eller snakker meget i telefon generelt, så kan Beats Studio Buds også hjælpe, da høretelefonerne har en indbygget mikrofon, så du kan tage dine opkald uden at skulle finde telefonen hver gang.

Mikrofonen har også et indbygget noisefilter, så den automatisk udfiltre omkringværende støj og lyd, så både du og personen i den anden ende kan have en god samtale, hvor i begge kan høre hinanden uden problemer.

Beats Studio Buds har også en lang batteritid med ca. 8 timers batteri plus 16 ekstra timers opladning i opladningshylsteret, så du altid har mulighed for at kunne oplade høretelefonerne, selv når du er på farten.

#3 - Beats Flex

Beat Flex er en lidt anderledes model end de andre høretelefoner, da du her har en ledning der forbinder de to ørestykker, som du sætter i øret.

Det giver dog også en bedre basseffekt end ved almindelige høretelefoner, da vibrationerne fra musikken kan mærkes hele vejen rundt om nakken på dig.

Den ekstra ledning gør det også lettere for dig at kunne tage høretelefonerne ud, når du gerne vil hvile dine øre.

Høretelefonernes autostop og autoplay funktioner, betyder at de selv automatisk stopper, når du hiver høretelefonerne ud af øret og starter igen, når du sætter dem i igen.

Så har du mulighed for at kunne føre en samtale, hvor du tager høretelefonerne ud af øret, men du går ikke glip af noget i lydbogen eller podcasten som du hørte.

Det giver dig mere fleksibilitet i hverdagen, og gør det lettere at færdes på kontoret eller blandt andre mennesker.

Beat Flex har ca. 12 timers batteritid, så de holder rigtig længe, så du kan høre hele lydbøger uden at skulle genoplade batteriet på høretelefonerne.

#4 - Beats Solo³ Wireless

Hvis du hellere vil have et headset end et par høretelefoner, så kan du i stedet få Beats Solo³ Wireless, der giver dig et behageligt headset i god kvalitet.

Det giver dig mulighed for at kunne høre musik mens du slapper af, om det så er i hjemmet eller når du er ude at gå.

Beats Solo³ Wireless har indbygget surround sound funktioner, så du kan få den bedst mulige lydoplevelse om du så lytter til musik, ser film, spiller spil eller andet.

Med surround sound så kan du høre præcis hvilken retning hvor individuelle toner og noder kommer fra, og giver en mere fuldkommen oplevelse end et almindeligt stereo lydsæt ville give dig.

Beats Solo³ Wireless har alt i alt ca. 40 timers batteritid, med en hurtig genopladningsfunktion der giver dig ca. 3 timers strøm ved bare en 5 min opladning.

Det betyder at når du er ved at løbe tør for strøm, så du kan du lige give headsettet et boost, så du kan fortsætte med at høre musikken færdig, eller blive færdig med filmen, så du kan sætte headsettet til ladning igen.

#5 - Beats Studio³ Wireless

Beats Studio³ Wireless er et headset i høj kvalitet, der giver dig mulighed for at kunne få en god lydoplevelse uanset hvor du befinder dig henne.

Med headsettets noise cancelling funktion, kan du lukke af for alt ekstern lyd omkring dig, så du ikke bliver forstyrret af andre mennesker eller højlydt trafik, når du gerne vil høre noget musik.

Derudover, så er Beat Studio³ Wireless også indbygget mikrofon, så du let kan tage din telefonopkald mens du har headsettet på.

Mikrofonen har også et lydfilter der fokuserer på din stemme og filtrere alt andet lyd væk, så personen i den anden ikke bedre kan høre dig, og ikke bliver forstyrret af vind og biler i baggrunden.

Beat Studio³ Wireless har ca. 22 timers batteritid, samt en hurtig genopladningsfunktion, hvor du hurtigt kan få et par timers ekstra strøm efter bare en 10 min opladning.

Så kan headsettet lige overleve til at du kan nå hjem, og sætte det til en ordentlig opladning.

Produkttype
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007