Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

iRobot

Her finder du vores udvalg af robotstøvsugere, samt tilbehør til robotstøvsugere fra iRobot. iRobot er en af de mest populære brands indenfor automatiske støvsugere, og har stor fokus på funktionalitet, samt holdbarhed og kvalitet i deres produkter.

Læs mere om iRobot

Eksempler på udvalget fra iRobot

iRobot er et kendt amerikansk brand der udvikler robotteknologi til brug når det gælder rengøring i dit hjem, og har produceret mange varianter af både robotstøvsugere og robotgulvvaskere gennem de sidste mange år.

Det gode ved deres udbredte sortiment er, at de har udtænkt deres produkter, så der er god forskel på dem med hensyn til hvordan du bor og har indrettet dit hjem.

Med deres robotstøvsugere har du god chance for at få renere omgivelser i forhold til traditionel brug af gammeldags støvsugere, som kan have svært med at komme ind på de små steder.

3 typer produkter som iRobot er kendte for

Med deres konstante fokus på rengøring med deres avancerede robotteknologi, så har iRobot med deres sortiment koncentreret sig hovedsageligt om robotstøvsugere, robotgulvvaskere og tilbehør til begge produktgrupper.

Deres mission med disse særlige produkter har de stadig store ambitioner med at videreudvikle og bevare deres store position på markedet af automatiseret rengøring.

Vi kommer herunder ind på de produkter der har gjort iRobot kendt blandt mange husejere i hele verden.          

#1 - iRobot robotstøvsugere

Lige siden iRobot udviklede deres første robotenheder, har de været med til at revolutionere måden mange kan gøre rent på derhjemme.

Hvor man førhen skulle bruge meget tid på rengøring af ens gulve, så har iRobots robotstøvsugere taget over på den front, så du kan fokusere på noget langt sjovere sammen med din familie og venner.

Siden deres første robotstøvsuger med navnet Roomba har iRobot blevet ved med at videreudvikle deres robotstøvsugere og har inddelt dem i forskellige serier som fx S-serien og J-serien.

Alene deres seneste model af robotstøvsugere i J-serien vidner om deres evner for innovation, da den bruger PrecisionVision-navigation omkring sine omgivelser til at genkende visse ting fx efterladenskaber fra din hund og undgå dem i tide.   

Fælles for de nyere iRobot-robotstøvsugere er at du kan downloade deres app til din smartphone eller tablet, så du kan kontrollere din kommende robotstøvsuger lige ved hånden.

Du kan således lave skemaer til den, for hvornår den skal gøre rent i fx køkkenet eller stuen og indstille den efter hvilke tidspunkter, den skal arbejde.

Du kan ligefrem få rengøringsforslag via appen og spore robotstøvsugerens strømforbrug, så du får at vide hvornår den skal have en tur i dens tilhørende oplader.

En iRobot-robotstøvsuger er udstyret med gummibørster og en sidebørste der kan tage snavs langs hjemmets vægge og hjørner.

Den har en intens sugestyrke, så der er god chance for at den får fat i alle nullermændene i hjemmet.

Med en af iRobots mange robotstøvsugere til rådighed, så kan du nemt sikre dig et rent hjem uden at bruge for meget tid på at tænke på det.                    

#2 - iRobot robotgulvvaskere

Også inden for gulvvask har iRobot gjort sig markant bemærket med deres robotteknologi, da de lancerede deres robotgulvvaskere under navnet Braava, og indtil videre har de udvikle M-serien, men der er muligvis flere serier under udvikling.

Har du snavs der er svært at få af fra fx hårde trægulve eller stengulve, så er der god hjælp at hente fra et køb af deres robotgulvvaskere, som du også kan styre med den selvsamme iRobot-app og lave indstillinger til den efter dine behov.  

En af robotgulvvaskerens smarte funktioner er dens præcisionsjetspray der opløser snavs og klistrede pletter, uden det går ud over dine tæpper, møbler eller vægge.

Robotgulvvaskeren bruger iRobots egen rengøringsmiddel der har en god og frisk luft.

Nedenunder enheden er der en række kraftige rengøringsklude der har en stærk absorberende overflade der kan gå i dybden med alt slags snavs, så du er sikker på at få det hele med.

Robotgulvvaskeren har et nyttigt kantdesign der kan komme godt ud i alle kanter og hjørner i dit hjem helt uden besvær og er i en tilpas højde, så den kan nå ind under møbler og svære steder for at løse sine opgaver.                                                   

#3 - iRobot tilbehør

Til alt elektronik er der meget tilbehør at tage højde for, og også der har iRobot været smarte til at udtænke alt muligt tilbehør til deres Roomba-robotstøvsugere og Braava-robotgulvvaskere.

Således findes der både batterier, filtre, gummibørster, små hjul, opladere osv til robotstøvsugere.

En særlig smart ting til robotstøvsugeren er Clean Base - en ekstern støvbeholder som tømmer den for støv, snavs og hår og benytter sig af lukkede engangsposer, som er nemme at smide ud, uden at der kommer støvskyer ud fra dem.

Til robotgulvvaskerne findes der tilbehør i form af batterier, rengøringsklude til fejning, gulvmopning og gulvvask i pakker, rengøringsmidler, vandbeholder osv.

Med hensyn til indkøb af tilbehør til både robotstøvsugere og robotgulvvaskere er det vigtigt for dig at højde for kigge på de serier de hører til - især med de mange serier af robotstøvsugere, så du er sikker på at købe det tilbehør der er kompatible med den model du måtte eje.   

Med iRobots solide udvalg af tilbehør til robotstøvsugere og robotgulvvaskere, så er der gode muligheder for at forsyne den model, du har i hjemmet, så den altid er køreklar på ny.        

Historien om iRobot

iRobot er et amerikansk firma der producerer mange forskellige robotstøvsugere og blev grundlagt helt tilbage i 1990.

Firmaet blev skabt af en trio af robotingeniører fra Massachusetts Institute of Technology; Helen Greiner, Colin Angle og Rodney Brooks.

Firmaet har fortsat deres hovedkvarter i Bedford, Massachusetts, USA.

Lige siden starten af 1990érne har iRobot udviklet nogle af de vigtigste robotter i verden og har dermed en spændende historie bag sig inden for tekniske innovationer.

Deres robotteknologi har været med til at finde skadelig olie under overfladen i Den Mexicanske Golf og har været brugt til at redde adskillige menneskeliv i konflikt- og kriseramte områder i flere lande i samarbejde med det amerikanske militær.

iRobots robotteknologi gjorde ligefrem indtryk på NASA, der lavede deres Micro Rovers med inspiration fra dem.

Senere udviklede iRobot nogle af de første terrængående robotter som blev brugt af militæret, mens hospitaler benyttede sig af deres selvnavigerende fjernstyrede robotter.

Med deres første praktiske rengøringsrobot Roomba var iRobot med til at bane muligheden for en ny form for rengøring i folks private hjem og de har fortsat fuld fokus på udviklingen af deres robotstøvsugere i dag.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007