Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Tivoli Audio

Tivoli Audio radioer og Bluetooth højttalere. HiFi i lækkert design som falder ind i ethvert design hjem uden at gå på kompromis med lyden.

Læs mere om Tivoli Audio

Stort udvalg af Tivoli Audio-produkter

Her på siden finder du vores store udvalg af Tivoli Audio-produkter, som består af radioer og højttalere.

Vi har forsøgt at sammensætte et mangfoldigt og varieret udvalg, så der er noget for enhver smag, både hvad angår funktionalitet og design.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores Tivoli Audio-produkter, så tøv endelig ikke med at give vores kundeserviceafdeling et kald på 86 32 71 71. De kan træffes samtlige hverdage i tidsrummet 09:00-16:00.

Foretrækker du at få vejledning over mail, kan dette også sagtens lade sig gøre. I givet fald skal du sende en mail til info@avxperten.dk.

Herunder følger en række afsnit, der på den ene eller anden måde beskæftiger sig med Tivoli Audio, og som derfor vil gøre dig klogere på dette brand. Ydermere er det værd at nævne, at vi har forfattet fyldige produkttekster til samtlige produkter, hvorfor du kan læse nærmere om ethvert Tivoli Audio-produkt ved at klikke ind på dette.

Hvad er Tivoli Audio?

Tivoli Audio er klassiske bordradioer og højttalere, hvor der virkelig er kælet for designet, som typisk er yderst stilrent - og ofte også med kant. Foruden designet er der også kælet for funktionaliteten og lyden. Et Tivoli Audio-produkt kan med andre ord alt det, som en moderne radio eller højttaler skal kunne.

Det betyder blandt andet, at samtlige radioer er kompatible med Bluetooth. Derfor kan du uden problemer styre musikken, som flyder ud af højttalerne, fra din telefon, tablet eller lignende.

Der findes en del, som tror, at Tivoli Audio er produceret af danskere, hvilket nok skyldes det ret så dansk klingende ‘tivoli’, men rent faktisk er det et amerikansk firma, som står bag. Den helt store arkitekt bag foretagendet er Tom DeVesto, som er en højt respekteret kapacitet i audiobranchen.

For dig der går op i både lyd og design

Tivoli Audio-produkter er for dig, der både går op i lyd og design - her får du nemlig begge dele. Og at man både for et lækkert design og sprød lyd er faktisk ikke givet, når man køber højttalere. Rigtig mange af de vildeste højttalere er lidt store og klodsede for eksempel. Ligeledes ser man ofte, at det halter lidt med lyden for de højttalere, hvor der virkelig er kælet for designet.

Højttalere som din stilbevidste kæreste lader dig beholde

En kliché er, at mænd elsker god og voldsom lyd og derfor ofte investerer i et sæt store højttalere til ungkarlehyblen.

Højttalere, som de tvinges til at smide ud, når de flytter sammen med en kæreste, som går op i indretning og design. Det er selvfølgelig en generalisering, men vi vil dog hævde, at der er lidt om snakken, og det vil de fleste mænd og kvinder nok give os ret i.

Hvis du investerer i Tivoli Audio-produkter til ungkarlehyblen, skal du ikke være bekymret for en kommende tårevædet afsked, når du engang finder kærligheden.

Tivoli Audio-radioer og -højttalere er nemlig produkter, der uden problemer vil kunne pryde et Bo Bedre-magasin.

Historien bag Tivoli Audio

Tivoli Audios historie startede i 2000, hvor firmaet blev grundlagt af Henry Kloss og Tom Devesto. Henry Kloss udviklede firmaets første radio allerede samme år, som dette blev grundlagt. Denne radio fik navnet “The Model One”.

Siden da har Kloss og Devesto udviklet en række yderligere radioer og højttalere. Hver gang de har lanceret et nyt produkt, har dette imødekommet samtidens trends og tendenser, både hvad angår funktionalitet og design.

De mange forskellige højttalere og radioer er blevet velmodtaget i store dele af verdenen, og derfor er Tivoli Audio også blevet et væsentligt større foretagende end i 2000, hvilket blandt andet ses i antallet af ansatte, som i dag befinder sig på +30.

Alternativer til Tivoli Audio-højttalere

Hvis ingen af Tivoli Audios højttalere eller radioer - mod forventning - ikke falder i din smag, kan det sagtens være, at du trods dette kan finde dine kommende højttalere eller radio her hos avXperten. Vi har nemlig også mange andre højttalere og radioer på de digitale hylder.

Vi har for eksempel en masse lækre bluetooth-højttalere - måske er der noget for din smag der?

Hvis du er mere til soundbars, kan du også tjekke vores udvalg her: Se vores fede soundbars. Vi har også en lang række pladespillere, heriblandt en række fede pladespillere med Bluetooth, retro pladespillere og meget mere.

→ Klik her og se vores samlede udvalg af højttalere. Hvis du slet ikke er på udkig efter højttalere, men derimod radioer, så kan vi sandsynligvis også hjælpe dig:

→ Klik her og se vores samlede udvalg af radioer.

Har du spørgsmål angående vores Tivoli Audio-produkter?

Hvis du har spørgsmål angående vores Tivoli Audio-produkter, så tøv endelig ikke med at give os et kald på 86 32 71 71.

Foretrækker du at få hjælp via en mailkorrespondance, kan dette også sagtens lade sig gøre. I givet fald skal du sende en mail til info@avxperten.dk.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007