Maxell

Vi har et nøje udvalgt sortiment fra Maxell her på siden. Hos Maxell fås en lang række smarte produkter, som fx hovedtelefoner, øretelefoner, batterier og andet tilbehør hertil.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Maxell

Maxell - Elektronik og Audioprodukter i høj kvalitet

Hvis du gerne vil have et udvalg af forskellige elektroniske og audioprodukter, så kan du finde et stort sortiment hos Maxell, hvor du sikkert kan finde et produkt der passer til dig.

Maxell blev grundlagt i Japan med henblik på produktionen og distributionen af forskellige tørcellebatterier tilbage i 1960´erne, og er siden blevet en af de førende producenter og udviklere af batterier til både industrien og private kunder.

Maxell har også udvidet deres brand med andre typer af elektroniske produkter, hvor de påføre den samme erfaring i både design og kvaliteten af disse produkter.

Her kan du finde bl.a. forskellige typer af CD´er og DVD´er, samt forskellige former for høretelefoner og headsets.

Der er derfor stor variation i produkterne fra Maxell, og det kan derfor være en god ide at du kigger gennem deres store sortiment, så du har mulighed for at finde det rette produkt til dine behov.

4 Produkttyper som Maxell er kendte for

Da Maxell har et stort sortiment at vælge mellem, så kan det være svært at få et overblik over de mange forskellige typer af produkter, som du kan finde her på siden.

Du kan derfor herunder finde et kort overblik over de forskellige produkttyper du kan få hos Maxell, så du har lettere ved at se om der er nogle produkter, der kunne være interessante for dig.

#1 - Maxell Høretelefoner

Vil du gerne have mulighed for at kunne høre din musik eller ynglings podcast, når du er udenfor hjemmet?

Så kan et sæt Maxell høretelefoner hjælpe dig med dette, da det giver dig mulighed for at kunne tilslutte høretelefonerne til din smartphone, hvor du så kan afspille musik, høre radio, høre med på din nyeste lydbog, og meget mere.

Det giver dig meget mere frihed til at kunne bevæge dig rundt og samtidig kunne få en god lydoplevelse med på rejsen.

Hvis du helst ikke vil begrænses af forskellige ledninger til telefoner, så kan du få trådløse høretelefoner fra Maxell, der kan kobles til din telefon via bluetooth og dermed kan give dig en god lydoplevelse.

De er både små og lette at have med dig rundt, da du ikke skal bære rundt på et stort headset, eller at høretelefonerne falder ud pga. vægt fra ledningerne.

Typer af høretelefoner fra Maxell:

 • Trådløse høretelefoner
 • Høretelefoner med ledning

Du kan også få høretelefoner med ledning, så du kan have lettere ved at have styr på hvor dine høretelefoner er henne, da de begge er forbundet med ledning til din telefon.

Du formindsker derudover også risikoen for at den ene halvdel af høretelefonerne bliver væk, hvis de falder ud af øret.

Du skal bare være opmærksom på om høretelefonerne med ledning har et stik der passer til din telefon, så du kan være sikker på at kunne høre god musik, når du er udendørs.

#2 - Maxell Headset

Hvis du gerne vil have en god lydoplevelse, og ikke vil forstyrre andre, så kan et headset være et godt og komfortabelt produkt for dig der gerne vil høre musik.

Med et bluetooth headset, så har du mulighed for at kunne tage dit headset med dig rundt, så du kan få lukket lidt af for omverdenen og nyde din egen musik.

De hjælper med at isolere omkringværende støj, så du har lettere ved at kunne nyde din gåtur eller ferie uden at forstyrre andre med din musik.

Bluetooth headsettet kan let tilkobles din smartphone, så du kan høre lydbog, podcast, eller almindelige musik, mens du er på farten.

Typer af headsets fra Maxell:

 • Bluetooth Headsets
 • Headset med ledning
 • Headset til børn

Headset kan ofte være ret tunge, især hvis du skal have dem på i længere tid, når du f.eks. spiller computer.

Hvis du har mindre børn, så kan det derfor være en fordel at få headset der er designet specifikt til den aldersgruppe, da de ikke vejer nær så meget, og dermed ikke belaster dit barn nær så meget, som et stort headset ellers ville.

På den måde kan du give dit barn en god lydoplevelse uden at barnet taber headsettet fordi det er for stort eller for tungt for dem.

#3 - Maxell Batterier

Som så mange andre, så har du nok en del elektroniske enheder derhjemme, der skal bruge batterier for at kunne fungere ordentligt.

Maxell har mange års erfaring i at producere en række forskellige typer af batterier, og du kan dermed være sikker på at de har en god kvalitet og kan holde på strømmen i lang tid.

Der kan være stor forskel på de forskellige typer batterier, hvor det kan være vigtigt at du overvejer præcis, hvilke af dine enheder skal bruge hvilke typer batterier, så du kan være sikker på at de passer sammen.

De skal gerne være kompatibel både i fysisk størrelse, og med hensyn til den spænding, som batterierne afgiver, da de ellers kan komme ud for at dine enheder ikke får nok strøm, eller bliver overbelastet af for stor en spænding.

Typer af batterier fra Maxell:

 • Alkaline batterier
 • Lithium Batterier
 • Zink Batterier
 • Knapcellebatterier
 • Batterier til Høreapparater

Lithium batterier er en af de mest kendte batteritype og kan fås enten som engangsbatterier der kan holde i rigtig lang tid, eller som genopladelige batterier.

De fleste moderne batterier er ret miljøvenlige, såfremt at de bliver sendt til genbrug, når du er færdige med dem.

Selv engangsbatterier som alkaline batterier bruger ikke længere skadelige stoffer, som kviksølv, bly eller andre tungmetaller.

Størstedelen af de materialer, som batterierne er bygget af kan også genbruges, og så længe at du ikke smider batterierne i naturen, så vil de ikke være forurenende.

#4 - Maxell CD og DVD´er

Skal du have brændt noget musik til ferien, eller nogle dokumenter som du kan give videre fysisk, så kan det være at du har brug for nogle blanke CD´er eller DVD´er.

Maxell har et stort udvalg af forskellige typer af DVD og CD´er, så du kan være sikker på at finde en type der passer til dig.

En almindelige CD vil have omkring 650 MB til 700 MB plads, mens at en DVD vil have ca. 15 GB plads på den.

Du kan finde en række forskellige typer af både CD og DVD´er, der har lidt forskellige funktioner.

F.eks. så er CD-R og DVD-R meget lig hinanden, hvor R står for ´Recordable´, og betyder at du kan brænde denne disk med forskellig information, musik osv. men kun en gang.

Hvis du gerne vil genbruge dine CD´er, så skal du have fat i en CD-RW eller ´Rewritable´, så du kan være sikker på at kunne brænde CD´en med ny information igen og igen.

Typer af CD og DVD´er fra Maxell:

 • CD-R
 • CD-RW
 • CD-R Audio
 • CD-R Printable
 • DVD-R
 • DVD+R
 • DVD+RW

Der er også stor forskel på prisen, hvor CD´en er betydeligt billigere end en DVD, men de har så heller ikke den tilsvarende plads på disken.

Det kan derfor være en god ide at overveje hvilken type CD og DVD du gerne vil have, da det kan få betydning for hvordan du kan bruge disken.

Type
0
0
0
Vælg alle
Farve
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007