Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

WAGO

Her finder du vores udvalg af produkter fra WAGO. I over 70 år har WAGO udviklet og leveret en lang række forbindelsesmateriel samt interface moduler m.m. til brancher som fx offshore, transportindustrien, procesindustri og mange flere.

Filtrér

Læs mere om WAGO

WAGO - Udstyr til elektroniske forbindelser i høj kvalitet

For atter at udtrykke det som du ville kunne se om leverandøren, i vores tekst øverst oppe. Kan jeg gentage mig selv igen.

Her kan du se vores udvalg af ting fra WAGO. WAGO er velkendt blandt kunder for deres kvalitet.

WAGO har siden 1951 udviklet en lang række værktøjer og tilbehør til elektroniske forbindelse, og i nyere tid forkuserer de især på automation.

De er især kendte for deres burklemmer og push-wire produkter, heriblandt den berømte 280, og 273-serie.

Ønsker du informationer om, din bestlling? har du blot spørgsmål til leverandøren så kan du bare skrive til en produktrådgiver på 86 32 71 71 eller info@avXperten.Dk.

Vores personale vil rigtig gerne assistere dig, Med at vælge de rette produkter ved bestilling, men også specifikt om din bestilling.

Ved venstre her på siden, ville du kunne zoome ind på udvalget ved at bruge vores filter, denne funktion er ikke vist på alle kategorier, det kommer an på udvalgets størrelse.

Når at du tager beslutningen at anskaffe noget fra brandet her på webshoppen, vil vi gøre alt så vi kan afsende hurtigst.


Type
0
0
Vælg alle
Antal ledere
Farve
0
0
Vælg alle

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007