Sonoff

Sonoff udvikler en række smarte produkter, b.la. løsninger til Smart Home enheder i din bolig. Sonoff har eksempelvis en række Smart Home controllers, som gør enhederne i dit hjem nemmere at styre.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Sonoff

Sonoff SPM-4Relay Smart Stablebar Strømmåler (4 relæer)
Sonoff SPM-4Relay Smart Stablebar Strømmåler (4 relæer)
405 DKK
Læg i kurv
Sonoff SPM-4Relay Smart Stablebar Strømmåler (4 relæer)

Beregning af strømforbruget
Understøtter Ethernet og WiFi

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 12. april 2023

Sonoff - Smart Home kontrolenheder & Tilbehør

Sonoff er et mærke, der er kendt for at producere og udvikle Smart Home enheder og styringer af disse.

Mærket Sonoff er ejet af den kinesiske virksomhed ITEAD, som blev grundlagt i 2004 og er hjemmehørende i Shenzhen i Kina.

Sonoff er en serie af Smart Home enheder der kan styres via WiFi og kan bruges til at tænde og slukke elektriske enheder, måle strømforbrug, registrer indeklima og meget mere.

Der findes mange forskellige enheder til styring og kontrol af dit Smart Home i serierne fra Sonoff og de er alle produceret i en meget høj kvalitet, der kan sikre at enhederne har en lang levetid.

Du kender måske allerede til smart pærer og andre smart enheder, og Sonoff kan i mange tilfælde det samme, men på samme tid ofte også mere.

Sonoff har udviklet en serie af relæ og målere, som kan hjælpe dig med at styre og overvåge alt fra vandforbrug til strømforbrug, og hjælpe med styring af eksempelvis vandvarmer og andre elektroniske enheder i huset.

Hvis du gerne vil vide mere om Sonoff og de mange produkter, kan du læse med herunder, hvor vi har samlet lidt mere information om hvorfor Sonoff produkter er værd at overveje når du skal vælge nye dele til dit Smart Home.

5 produkter som Sonoff især er kendt for

Sonoff udvikler og producerer en lang række enheder til at udbygge dit Smart Home med, og det kan derfor godt virke lidt overvældende med det store udvalg, derfor har vi herunder samlet lidt mere information om de 5 produkter som Sonoff er bedst kendt for.

#1 - Smart Pærer og pærerholdere fra Sonoff

Sonoff udvikler og producerer både smart pærer som dem du måske allerede har stiftet bekendtskab med, men også pæreholdere, som er smartenheder der fungerer som en adapter i en lampefatning, der betyder at helt almindelige pærer kan slukkes og tændes via WiFi.

Sonoff SlampherR2 er en form for smart adapter, som du kan sætte i en lampefatning og derefter skrue en helt almindelig pære i enheden.

Sonoff SlampherR2 sørger så for at du kan tænde og slukke for lampen, som om der sad en smart pære i denne, på den måde kan du bruge helt almindelige elpærer i dine lamper og stadig have mulighed for at indstille rutiner eller blot tænde og slukke via en app på din telefon.

I modsætning til hvis du bruger en WiFi pære, eller smart pære, kan du dog ikke justere farvetonen på en almindelig pære, som du kan med en smart pære.

Sonoff producerer også smart pærer i mange forskellige størrelser og nuancer, i sokkelstørrelsen E27.

Smart pærer fra Sonoff kan både fås i RGB farver og i nuancer af hvid, samt i filament modeller, hvor glødetrådene er synlige i flotte designs.

Smart pærer kan justeres i både farvetone, og lysstyrke, og dette kan du gøre fra en app på din telefon.

#2 - Sensorer fra Sonoff

Sonoff har udviklet en lang række smart sensorer til at overvåge dit hjem og elektriske apparater i huset.

Sensorerne er smart enheder og kan styres og monitoreres over en app på din telefon eller styres med stemmen via Alexa eller Google assistant.

Uanset om du ønsker en besked når din dør åbner eller at lyset skal tænde, når du kommer ind ad døren, så kan du finde smart sensorer, som kan programmeres til forskellige handlinger, som du måtte ønske.

Du kan finde sensorer til eksempelvis:

  • Temperatur- og fugtighedssensor
  • Dørsensor
  • Bevægelsessensorer
  • Jordfugtighedssensor

Disse sensorer fra Sonoff er præcise og pålidelige og gør det muligt eksempelvis at koble disse sammen med et alarmsystem, et smart videokamera eller dit lys.

Sensorerne kan let programmeres via en app på din telefon eller på din PC.

#3 - Sonoff Relæer og Switche

Sonoff smart relæer kan styre flere relæer på engang og samtidig måle strømforbrug for SPM main sættet.

Du kan i den rigtige opsætning kombinere helt op til 32 relæer og alt efter hvilken model du vælger kan disse relæer være særlig velegnet til boligblokke, til at holde styr på lejeres strømforbrug.

Strøm relæerne kan forbindes til din smartphone via en app.

Du kan også finde smart switche som kan hjælpe med at gøre stærkstrøms enheder smarte eller til at måle strømforbruget for enkelte enheder.

Ved at bruge en switch kan du således slukke eller tænde for strømmen til alle dine stærkstrøms apparater i hele huset, blot ved at bruge en app, og samtidig se hvor meget disse apparater bruge af strøm.

#4 - Sonoff Smart kamera

Smart kameraer kan bruges til at overvåge dit hjem, og kan kobles sammen med dit alarmsystem.

Sonoff har smart kamera modeller som kan kobles sammen med en lang række smart enheder og kan aktiveres på forskellig vis, alt efter hvad du sætter dem op til.

Videoovervågning af hjemmet er en effektiv tyveribeskyttelse, men det skal sættes op så kameraerne faktisk filmer, når det er nødvendigt.

Sonoff smart kameraer kan monteres trådløst og kan via Wifi sende billeder op i skyen eller til din app på mobiltelefonen.

Du kan få klare billeder i HD opløsning og to-vejs lyd, så du kan tale med hvem end der nu befinder sig i dit hus eller i nærheden af kameraet.

Modellerne fra Sonoff kan optage billeder i en vinkel på 360 grader, så du kan få klart udsyn over hele området.

Kameraerne kan kobles op til bevægelsessensorer, din smart ringeklokke, alarmsystemet eller andre sensorer, således at kameraet begynder at optage billeder, når døren åbnes eller når der er nogen der ringer på.

Ved opsætning sammen med en ringeklokke, kan du via appen se hvem der ringer på og tale med personen udenfor døren, også selvom du ikke er hjemme.

#5 - Smart stikkontakter fra Sonoff

Har du elektriske apparater i hjemmet som altid er koblet til en stikkontakt og ofte står på standby, fordi det er besværligt at komme til stikkontakten, så kan du overveje en smart plug fra Sonoff.

Smart pluggen kobles til dit WiFi netværk og giver dig mulighed for at betjene stikkontakten via en app på din telefon, mens du sidder behageligt i sofaen.

Du kan også koble flere smartplugs til appen, så du let og hurtigt kan slukke for strømmen til både computer, TV, radio, musikanlæg og andre elektriske apparater på en gang, blot med et enkelt tryk på din telefon.

På denne måde kan du med Sonoff smartplugs spare på den strøm, som ellers er gået til at have apparater stående på standby om natten.

Er du bange for at glemme at slukke for dine smartplugs alligevel, kan du med fordel sætte rutiner op, så strømmen afbrydes på et bestemt tidspunkt hver dag, og tændes om morgenen igen.

Smart stikkontakter fra Sonoff fås til forskellige modeller af stikkontakter, og kan også bruges som omformer fra et stik til et andet.

Har du eksempelvis en klassisk dansk stikkontakt, hvor du skal bruge en schuko stikkontakt, kan du finde en smart plug, hvor du kan sætte et schuko stik i.

Du kan også finde stikkontakterne både med og uden jordforbindelse, så der er rig mulighed for at finde lige netop det stik du har brug for til dit hjem.

Du kan også finde modeller, som du kan tage med på ferie i udlandet, hvor stikkontakterne kan være anderledes end hjemme, her skal du blot finde ud af hvilken type sik de bruger i udlandet og så sørge for at smartplug kan bruges med det stik, som du ønsker at tilkoble.

Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Fragt fra 29 kr
E-mærket
Godkendt siden 2007