Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Melitta

Her finder du vores store udvalg af Kaffemaskiner, og tilbehør hertil, fra Melitta. Deres kaffemaskiner fås i mange forskellige modeller, og til fordelagtige priser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Melitta

Kaffekværn 200g (100W) Melitta Molino
2 Anmeldelser
Kaffekværn 200g (100W) Melitta Molino
2 Anmeldelser

Kaffekværn i moderne alsidigt design
Med en kapacitet på 200 g

Læs mere På lager
Melitta Molino Kaffemølle Kaffekværn (200g)
Melitta Molino Kaffemølle Kaffekværn (200g)

Med 17 individueller malegradsindstillinger
Med mængde fra 2 til 14 kopper

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Melitta Elkedel (1,7 liter) Look Aqua 2.0
2 Anmeldelser
Melitta Elkedel (1,7 liter) Look Aqua 2.0
2 Anmeldelser

3 temperaturindstillinger
Med blå oplysning

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024

Historien om Melitta

Melitta er en tysk virksomhed der producerer kaffemaskiner, kaffefiltre og kaffe, og virksomheden har hovedsæde i Minden, Tyskland.

Melitta blev stiftet i 1908 hvor den tyske husmor Melitta Bentz opfandt en ny metode til at lave kaffe.

Melitta ville gerne undgå at have kaffegrums i koppen, når hun drak kaffe, derfor fandt hun på den idé at prikke huller i bunden af en messingkop, og dække hullerne med et stykke sugepapir fra hendes søns skolebog.

Med denne idé var dryp brygning af kaffe opfundet, og Melitta fik patent på opfindelsen samme år.

I 1910 kom det første produkt på markedet, bygget på den oprindelige opfindelse, var det en rund kop, som blev placeret oven på kaffekanden.

Melitta har som virksomhed siden 1912 udviklet egne filtre, forskellige former for filterholdere, samt forskellige kaffekander og kaffemaskiner.

Melitta - kendt for kvalitet

Melitta har siden starten i 1908 gået forrest i udviklingen af produkter der forbedrer og effektiviserer kaffebrygningen, for at skabe den bedst mulige kop kaffe.

Melitta er især kendt for en høj kvalitet i deres produkter uanset om det er et kaffefilter eller en kaffemaskine.

Virksomhedens produkter er fremstillet i gode solide materialer og designet til at være holdbare og kunne få alle de bedste egenskaber i kaffen frem.

Melitta tilbyder en bred vifte af produkter som er udviklet med meget høje krav til kvaliteten og dermed er Melitta efterhånden blevet ikonet for den helt særlige kaffenydelse, og virksomhedens produkter sælges og er kendt over hele verden.

5 gode grunde til at vælge Melitta

Der er mange gode grunde til at vælge produkter fra Melitta som i mere end 100 år har revolutioneret kaffe tilberedningen flere gange.

Vi har samlet de 5 bedste grunde til at vælge produkter fra Melitta herunder.

#1 - Mere end 100 års erfaring og udvikling

Melitta har ikke bare over 100 års erfaring i kaffebrygning og fremstilling, virksomhedens grundlægger opfandt drypmetoden til brygning af kaffe, udviklede filtre og filtertragte til kaffebrygning,

Yderligere var virksomheden den første virksomhed til at lancere en elektrisk kaffemaskine på det tyske marked, der betød at husmødre kunne koncentrere sig om noget andet, men kaffen blev brygget.

Melitta producerer selv kaffebønner, rister og kværner disse, og var den første virksomhed til at vakuumpakke kaffebønner, hvilket forøgede holdbarheden betragteligt, samtidig med det holder på smagen.

Med egen kaffeproduktion har virksomheden stor interesse i at udvikle produkter der får hele smagen frem i kaffen gennem de bedste produkter til kaffebrygning.

Derfor udvikles der konstant nye produkter, samtidig med der videreudvikles på de klassiske produkter, et eksempel på et nyt produkt er filterpuder til kaffepudemaskiner, som bygger på den klassiske kaffemaskine, men som i stedet for at brygge en hel kande kaffe, tillader brygning af en enkelt kop kaffe.

Derudover har Melissa fortsat gang i udviklingen af både filtre, klassiske kaffemaskiner og tilbehør til kaffebrygning.

De mange års erfaring og udvikling inden for kaffebrygning, kan smages i kaffen og produkternes holdbarhed sikrer at du kan nyde den gode smag i mange år frem.

#2 - Kendt for kvalitet

Melitta produkter, uanset om det er filtre, maskiner eller kaffe, er kendt for en høj kvalitet, og virksomheden har høje kvalitetskrav til både produkternes materialer, holdbarhed og selve fremstillingsprocesserne.

Melitta producerer kaffemaskiner i høj kvalitet, hvor materialerne er nøje udvalgt og hvor holdbarheden testes grundigt, og sikre at kaffemaskinerne kan holde i mange år.

#3 - Fairtrade

Melitta er en del af fairtrade og det betyder at virksomheden arbejder for at sikre bedre løn- og arbejdsforhold for verdens kaffebønder og arbejder.

Derfor betales en fair pris for både råvarer og arbejdstid, og samtidig sikres at kaffebønner og øvrige råvarer produceres under ordentlige forhold, som tager hensyn til både arbejdere og miljøet omkring disse.

Det betyder også at du som ejer af et Melitta produkt, uanset om det er en kaffemaskine eller kaffebønner, kan være sikker på at der ikke benyttes for eksempel børnearbejde eller sundhedsskadelige sprøjtemidler.

#4 - Stort sortiment af kaffenydelser

Melitta fremstiller og udvikler et stort og bredt sortiment af produkter til kaffebrygning, for at du kan få den bedst mulige smag i din kaffe, uanset om du skal have en hurtig kop kaffe at vågne på eller en rolig stund inden du skal i seng.

Nogle af de mest kendte produkter fra Melitta er for eksempel:

  • Klassiske kaffemaskiner
  • Espressomaskiner
  • Kaffekværne til hele bønner
  • Stempelkander
  • Pour-over kander og tilbehør
  • Kaffefiltre
  • Elkedler
  • Mælkeskummere
  • Melitta Barista Kaffebønner

Produkterne understøtter de fleste bryggemetoder og kan give dig en helt særlig kaffenydelse.

#5 - Fokus på miljøvenlighed

Melitta har et stort fokus på miljøvenlighed og har haft fokus på dette siden 1992 hvor virksomheden fandt ud af at blege deres kaffefiltre uden brug af klor.

Virksomheden stiller høje krav til hele deres værdikæde i forhold til at beskytte miljøet mod skadelige stoffer og undgår i hele produktionen sundheds- og miljøskadelige stoffer, samtidig bruges grøn energi i et stigende omfang i hele produktionen og andelen af grøn energi, øges år for år.

Samtidig er Melitta engageret i at passe på regnskovene og bruger en stor andel af økologisk fremstillede produkter.

Mange af fabrikkerne og risterierne er drevet af solceller og i 2021 bestod 25% af fabrikkernes energi forbrug af energivenlig energi fra disse solceller.

Få en optimal kaffenydelse med Melitta

Når du gerne vil have den optimale kaffenydelse med dine nye Melitta produkter, så kan vi ikke komme uden om at rengøring og afkalkning af din kaffemaskine har en meget stor betydning for at din kaffe smager bedre og at din maskine holder længere.

Melissa har forskellige produkter til rengøring og afkalkning af kaffemaskiner, og det er ikke helt ligegyldigt hvilket produkt du bruger til din maskine.

Det afhænger nemlig af hvilken maskine du har.

Har du en filterkaffemaskine eller en elkedel, så er det bedst at bruge Melitta Anti Calc, som er beregnet til at fjerne kalkaflejringer uden indvirkningstid.

Anti Calc kan fås både som pulver, tabletter eller flydende.

Har du derimod en fuldautomatisk kaffemaskine, som for eksempel en espressomaskine eller lignende, så har du brug for et afkalkningsmiddel, som ikke alene fjerner kalken, men også beskytter de varmeførende dele mod ny kalkdannelse.

Her er Melitta Anti Calc til fuldautomatiske kaffemaskiner særdeles velegnet.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007