Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

PocketBook

PocketBook er et brand som især er kendte for deres kvalitets e-bogslæsere. Deres løsninger sikrer behagelig og kvalitetslæsning via en elektronisk e-bogslæser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om PocketBook

Pocketbook InkPad Lite E-bogslæser 9,7tm (8GB) Grå
1969 DKK
Læg i kurv
Pocketbook InkPad Lite E-bogslæser 9,7tm (8GB) Grå

Smart E-bogslæser med Wi.Fi
Med anti-glare E-Ink Carta display

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

PocketBook - Kendt for høj kvalitet

PocketBook er kendt for sin meget høje kvalitet, der ved hjælp af teknologien kendt som “E Ink”, giver et effektivt strømforbrug og er sikker for øjnene.

E Ink er en teknologi der betyder at selv om du læser en bog på en elektronisk enhed, så ligner siderne, at de sidder i en almindelig trykt bog.

Teknologien betyder at du kan læse på din PocketBook i timevis, uden dine øjne bliver trætte, ligesom du kender det fra en almindelig bog.

Samtidig betyder E Ink teknologien at enheden har et ekstremt lavt energiforbrug, hvilket betyder at enheden ikke behøver at oplade mere end ca. en gang om måneden.

Hardwaren, altså selve enheden, er skabt i solide materialer i meget høj kvalitet og har et ergonomisk design, som gør det behageligt at sidde og læse på enheden.

Ud over kvaliteten er PocketBook kendt for den brede grænseflade, der omfatter mere end 35 sprog, og det er således muligt også at få en PocketBook med dansk menu og muligheden for at tilpasse indstillinger til lige netop dine præferencer.

5 gode grunde til at vælge PocketBook

Der findes mange gode grunde til at vælge PocketBook til at læse dine e-bøger på, fremfor for eksempel at læse dem på din Ipad.

Vi har herunder samlet 5 gode grunde til at vælge PocketBook, som din næste enhed til at læse bøger, aviser og andre elektroniske skrifter på.

#1 - Læseren i fokus

Med en PocketBook er det dig som læser der er i fokus, og virksomheden stræber efter at give dig den perfekte læseoplevelse, uanset om du læser tegneserier, romaner eller aviser.

Med PocketBooks egen E Ink teknologi er du sikret at du kan læse i flere timer i stræk, uden at du bliver mere træt i øjnene end af at læse i en helt normal bog.

Selv siderne i PocketBook ligner de sider du finder i en almindelig bog og der er gjort meget ud af at oplevelsen skal være så virkelighedstro som overhovedet muligt.

PocketBook er blevet et High-end produkt i forhold til populariteten, ikke i forhold til prisen som holdes på et niveau hvor de fleste kan være med.

PocketBooks popularitet er ikke mindst kommet af virksomhedens stræben efter den naturlige oplevelse af at læse en bog, men også at den lethed det giver ikke at skulle slæbe rundt på tunge bøger i en taske, men blot kunne have dem med i lommen.

Pocketbook har sørget for at du som læser beskyttes mod for meget blåt lys og at der ikke er for meget genskin i skærmen fra for eksempel sollys.

Samtidig er der tænkt over det praktiske i at du ikke skal lade din PocketBook op mere end ca. en gang om måneden, alt afhængigt af hvor meget du læser, og softwaren er gjort så enkel og ligetil som muligt, så du bare kan tænde enheden og begynde at læse.

#2 - Høj kvalitet

PocketBook er kendt for sin høje kvalitet, både i selve materialerne, der er brugt til at fremstille enhederne, men også i forhold til at give en helt unik og perfekt læseoplevelse.

Kvaliteten afspejles også i udviklingen af software, som er enestående og unik i forhold til E Ink teknologien, som vel mest kan forklares som en teknologi der giver fornemmelsen af at læse fra et virkeligt papir med blæk.

Denne teknologi giver ikke bare en behagelig læseoplevelse, den betyder også at strømforbruget er ekstremt lavt, og når først bogen er indlæst, bruger enheden faktisk stort set ingen strøm til at køre.

PocketBook er meget hurtigt blevet populære i store dele af verden og det skyldes til dels virksomhedens innovative ideer og E Ink teknologien.

#3 - Brugervenlighed i top

En af de faktorer som PocketBook især har fokus på er brugervenligheden og denne faktor er helt i top, med de enkle enheder.

Softwaren i enhederne gør det utrolig let at komme i gang og den intuitive opbygning gør det let at finde rundt i de forskellige indstillinger.

Samtidig tilbyder PocketBook ikke mindre end 40 forskellige sprog i deres software, så både menuer, indstillinger og meget andet fås på dit eget sprog.

Det gør det endnu lettere hurtigt at finde rundt på enheden og få den indstillet så den passer i funktion, farver og lysstyrke, til dine behov og ønsker.

Det er let at finde e-bøger, downloade og browse i forskellige publikationer og de nyeste modeller fra virksomheden tilbyder også farver, så du kan få den fede virkelighedstro fornemmelse når du for eksempel læser tegneserier.

Når først enheden er sat op er der i bund og grund ikke andet at gøre, end at sætte dig behageligt til rette og begynde at læse.

#4 - Mange features

PocketBook tilbyder mange features til deres produkter, og du behøver ikke at have en pocketBook for at gøre brug af mange af dem.

PocketBook tilbyder dig nemlig også at kunne downloade en app på din telefon, som giver dig muligheden for at læse bøgerne på din smartphone.

Derudover er der i designet taget højde for ergonomien og vægten, således at du kan benytte din enhed sikkert og let kan have den med i lommen.

PocketBook producerer enheder der er bygget til at have med på farten og derfor er der også mulighed for at gemme bøger mm. i skyen eller på det op til 64 GB store hukommelses kort.

Enhederne har ligeledes ofte både BlueTooth og andre tilslutningsmuligheder, samtidig med at du kan læse næsten ethvert dokument.

Basis modellerne fra PocketBook understøtter intet mindre end 17 bog- og tekstformater og 4 grafiske formater, så du vil sjældent finde et dokument du ikke kan læse på din PocketBook.

#5 - Mange års erfaring og udvikling

PocketBook har mange års erfaring i at udvikle enheder til e-læsning og virksomheden har implementeret teknologien E Ink, på fineste vis.

PocketBook er lavet, udviklet og designet af læsere til læsere, og deres erfaring og passion for læsning, gør dem i stand til at se muligheder for at udvikle produkter der tilgodeser læserens behov.

Virksomheden har siden opstarten i 2007 udgivet 47 modeller af PocketBooks og hver model har været en forbedring, indeholdt ny software eller givet nye muligheder for tilpasning, farvevalg eller nyt design.

PocketBook stræber efter konstant at udvikle produkter der forbedrer læseoplevelsen for dig.

Historien om PocketBook

Pocketbook blev grundlagt i 2007 og er en af verdens største producenter af elektroniske e-læsere, som giver mulighed for at browse, købe, downloade og læse e-bøger, aviser og andre digitale medier.

Virksomheden sælger sine produkter i mere end 40 lande og har siden 2007 lanceret 47 forskellige modeller af deres E-book.

Pocketbook sælger sine produkter i blandt andet:

  • Centraleuropa
  • Østeuropa
  • Vesteuropa
  • Baltikum
  • Australien
  • og mange andre lande

Virksomheden startede i Kyiv, Ukraine, men i 2012 blev hovedkvarteret flyttet til Lugano i Schweiz.

Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007