Leitz

Her finder du vores udvalg af kontormaskiner og tilbehør fra Leitz. Leitz er kendte for deres mange maskiner til kontoret, heriblandt effektive makulatorer og lamineringsmaskiner.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Leitz

3 smarte enheder fra Leitz

Her kan du finde vores udvalg af produkter fra Leitz, der er kendt blandt forbrugere for deres kvalitet og store sortiment af enheder til kontoret.

#1 - Leitz luftrensere

Indeklimaet på et kontor kan hurtigt godt gå hen og blive irriterende, om det skyldes tør luft, støvet luft, eller andet; løsningen på dette kan være en luftrenser.

Luftrensere, meget ligesom navnet kan antyde, er små maskiner der fjerner negative partikler fra luften, heriblandt støv og pollen som er meget almene allergener.

Luftrensere kan få fat i det snavs du ikke selv kan se, såsom de støvpartikler og lignende, der kan befinde sig i luften.

Disse former for partikler er oftest umuligt at fjerne uden hjælp, da du netop ikke kan se dem med det blotte øje.

Leitz´ luftrensere suger luften ind og hiver den igennem et luftfilter, som kan opfange de mikroskopiske partikler.

Herefter bliver luften smidt tilbage ud i rummet, hvor den er renset helt fri for diverse partikler, som påvirker dig negativt.

Dette hjælper dig med at få et mere behageligt indeklima, som ofte kan hjælpe dig med at få en god nattesøvn i ren luft.

Leitz sørger for at deres enheder er forholdsvis støjsvage, men det afhænger dog også meget af hvilket niveau de er indstillet til.

Dog, sørger virksomheden for at du nemt ville kunne falde i søvn, selvom de er tændte; hvis du ikke kan sove på grund af luftrenseren, kan du også vælge at have dem tændt om dagen inden du skal sove, og så slukke dem om natten, så du har fred og ro.

Hvis du eller dine nærmeste døjer med astma, allergi, eller blot er træt af støv i luften, kan Leitz´ luftrenser ofte fjerne de fleste støvpartikler i hjemmet, hvilket giver dig en utrolig ren luft, som kan føles behagelig når du trækker vejret.

Leitz´ luftrensere fjerner altså den støv, du ikke kan fange med støvsugeren.

Mange af Leitz´ luftrensere kan også hjælpe dig med at blive mindre syg, da de fjerner en lang række af de bakterier der kan svæve rundt i luften.

Dette betyder derfor at du i mindre grad bliver syg, og at de personer som besøger din bolig, ikke bliver udsat for diverse fremmede bakterier.

#2 - Leitz makulatorer

Mange computere og netværk i dag bliver nemt hacket med misbrug af personfølsomme data til følge, hvilket ofte sker i forbindelse med økonomiske forbrydelser eller offentliggørelse af private billeder, der uden ejerens viden eller accept lægges på de sociale medier, hvor alle har uretmæssig adgang til dem.

De fleste, både private og virksomheder, er opmærksomme på problemet og har garderet sig mod misbrug, når det gælder elektroniske oplysninger, som anvendes til forskellige former for kommunikation via internettet.

Det er dog ikke kun data på internettet som kan være i fare, men også personfølsomme oplysninger på papir.

Mange ofrer både kræfter og penge på at beskytte sig mod tyveri på nettet, men det beskytter dig ikke mod de personfølsomme oplysninger der kan stjæles ved at rode i dit kontors skraldespand eller container.

Det kan være en kopi af lønsedlen, beregninger i forbindelse med tilbudsgivning, kontoudskrift fra banken og alverdens andre ting, som kan bruges i forbindelse med identitetstyveri.

Leitz har heldigvis en løsning, der muligvis kan hjælpe dig med dette problem; deres serie af nemme, smarte, og brugervenlige makulatorer.

Leitz´ makuleringsmaskiner skærer papiret over i lange tynde strimler, hvilket gør det næsten umuligt at kunne sammensætte dokumentet igen og læse, hvad der står på det.

Strimlerne bliver ført ned i en indbygget beholder i selve maskinen, der kan tømmes i din skraldespand eller container uden at du behøver at skulle bekymre dig for tyveri.

Leitz har også sørget for at deres makuleringsmaskiner kan tage flere ark papir ad gangen, samtidigt med at de ikke optager meget plads på kontoret.

Sidder du derfor med papirer, der indeholder personnumre, bankoplysninger, navne, og adresser på en eller flere personer, kan du derfor med stor fordel anskaffe en makulator, der hjælper dig med at sikre at oplysningerne ikke falder i de forkerte hænder.

Leitz kan også prale af at have makulatorer i deres udvalg, der kan klare meget mere end bare papir. 

Kreditkort, DVD´er, CD´er og lignende kan eksempelvis også makuleres af disse enheder, og hvis du derfor har udløbne eller slettede konto- og kreditkort, er du sikret mod at dine kontooplysninger ikke kan misbruges, når de først har været igennem en makulator.

Dette er det samme for CD´er; hvis du skal kassere CD´er, der indeholder følsomme informationer, kan du sikre informationerne ved at makulere CD´en sikkert i en makulator.

#3 - Leitz lamineringsmaskiner

Lamineringsmaskiner, også kendt som laminatorer, er et vidunderligt redskab, der hjælper dig med at gøre dine dokumenter mere holdbare, ved at danne et skjold af plastik omkring dem.

Ved hjælp af smarte plastlommer, samt lamineringsmaskinen, kan du altså omgive dine papirdokumenter i et lag af slidstærkt plastik, så du ikke skal bekymre dig om spildt kaffe, slid, eller andre former for uheld og skader.

Mange bruger eksempelvis lamineringsmaskiner til særlige oplysningsopslag, som skal hænge ude i lang tid, såsom vigtige oplysninger og lignende.

Med dette lag af plast sikrer du at dine papirdokumenter kan bevares i lang tid, da materialet nemlig er kendt for dets robusthed.

Leitz´ lamineringsmaskiner bruges især i kontormiljøer, men kan også findes i private hjem.

Mange nyder nemlig god af at have lamineringsmaskiner i hjemmet, da de også er fantastiske til at kunne beskytte dine yndlingsopskrifter, vigtige papirdokumenter eller billeder.

Du skal derfor ikke bekymre dig om at spilde på din opskrift under madlavningen, men blot tørre den af efterfølgende.

Der findes typisk to former for laminering i Leitz´ udvalg.

Henholdsvis “varm laminering” og “kold laminering”.

Varmlaminering

Den mest almene form for lamineringsmetode kaldes for varmlaminering.

Når man bruger denne metode, bruges de omtalte lamineringslommer, samt en betydelig mængde varme, som forsegler lommen rundt om dit dokument.

Selve lommen er i denne metode ikke forbundet med maskinen, men føres blot igennem maskinen.

Koldlaminering

Til de lidt mere følsomme dokumenter er der skabt en anden form for laminering, som kaldes for koldlaminering.

Her bruges der, i stedet for varme, en bestemt mængde vægt, som presser plast lagene sammen omkring dit dokument.

På samme måde som den varme metode, skal du placere dit følsomme dokument i en lamineringslomme og efterfølgende føre det igennem maskinen.

Her bruger maskinen en “rullefunktion”, som sørger for at presse de to lag plastik tæt sammen så de holder dit dokument forseglet.

Den kolde form for laminering kan du med fordel bruge til elementer som ikke tåler varme, som fx diverse fotos, eller blækdokumenter.

Derfor vælger mange Leitz

Leitz´ virksomhedsansvar rækker ud over virksomhedernes mure.

Dette betyder at de opfører sig ansvarligt, når de engagerer sig i de samfund, hvor de bor og arbejder på vegne af virksomheden.

Leitz eksisterer for at gøre det muligt for deres forbrugere, medarbejdere og aktionærer at opnå, skabe, samarbejde og organisere (gennem) essentielle brands, innovative produkter, smarte investeringer og vinderteam.

Dette sker med det formål at levere vedvarende profitabel vækst med "must-have" produkter og løsninger til bolig, skole og kontor, så de kan være den bedste globale virksomhed i deres branche for forbrugere, kunder, medarbejdere og aktionærer.

Type
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Farve
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007