Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Zens

Siden her indeholder vores udvalg af smarte opladningsenheder fra Zens. Zens er kendt for deres trådløse opladningsløsninger i særklasse, som giver dig mulighed for at oplade utallige enheder, uden at tilslutte kabler.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Zens

Zens Magnetisk MagSafe Qi Powerbank 10000mAh
2 Anmeldelser
Zens Magnetisk MagSafe Qi Powerbank 10000mAh
2 Anmeldelser

Magnetisk
MagSafe og Qi opladning

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 18. juli 2024
Zens Magnetisk MagSafe Dobbeltsidet Qi Powerbank 4000mAh
Zens Magnetisk MagSafe Dobbeltsidet Qi Powerbank 4000mAh

Oplad 2 enheder trådløst på samme tid
MagSafe og Qi opladning

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024

Zens - Mulighed for effektiv trådløs opladning

Zens er som brand kendt for at udvikle og producere forskellige trådløse opladere gennem et længere stykke tid med stor succes verden over.

Firmaet blev grundlagt helt tilbage i 2011, og deres produkter bliver brugt af mange privatpersoner og forretningsfolk i flere brancher.

Zens har hovedkvarter i Brainport Eindhoven, Noord-Brabant, Holland ligesom mange andre højteknologiske virksomheder og de har fortsat en god position på markedet inden for trådløs opladning.

De har udviklet trådløs opladnings-løsninger til alverdens kontorbygninger, spisesteder, hospitaler osv, hvis man kommer i den situation hvor man får brug for mere strøm til smartphonen eller andre enheder. 

Zens vil uden tvivl med tiden blive ved med at udvikle flere løsninger, da udviklingen af teknologi som bekendt aldrig står stille.     

Vigtigt at vide om Zens trådløse opladere

Er du fristet af Zens trådløse opladere så har vi på vores side et bredt udvalg af deres spændende produkter.

Er du ubekendt med deres trådløse opladere, så sæt endelig noget tid af til at læse om de ting der er værd at vide om dem.

Det er især så du bliver klogere på hvilken slags Zens trådløs oplader, du vil bruge til din smartphone eller tablet.          

Typer af Zens trådløs opladere og deres features 

Zens har med årene lavet et større udvalg af trådløse opladere, og de ser ud til at blive ved med at udvide deres sortiment, da efterspørgslen af trådløse opladere bliver ved med at stige med tiden.

Vi har her på siden mange af deres trådløse opladere af forskellige typer, da ingen af dem er ens i form og funktion.

Har du eksempelvis flere enheder du vil have ladt op på samme tid, så kunne en af deres Qi ladere være sagen, hvis dine enheder er Qi kompatibel med laderen.

Det kan klart anbefales at tjekke op på om dine enheder har et Qi-logo på sig, så du er sikker på at få god nytte af deres Qi-opladere.

Du kan også se på hver enkelt af deres produkter vi har på siden, om de er med Qi-opladning. 

Indtil videre har Zens udviklet deres trådløse opladere i serier som Aluminium, Modular, Liberty og Essential, og de kommer uden tvivl med flere serier med tiden. 

Her er fx nogle af de Zens trådløse opladere og deres features:

  • Zens Qi Dock. Hvis du ejer enheder som smartphone, AirPods og Smart Watch, så giver denne her model dig mulighed for at oplade dem på samme tid. Du har mulighed for at have din smartphone stående vertikalt, mens den er ved at blive ladet op.   
  • Zens Qi Lader. Den her model har en simpel base hvor du kan lægge din smartphone fladt ned på dens overflade, mens der stadig er plads til opladning af dit Smart Watch og dine AirPods.
  • Zens USB-C Airpods oplader. En mindre model der egner til opladning af både AirPods og smartphones.
  • Zens Dual Alu. Qi Lader.  Den er lidt i stil med Zens Qi Laderen men har til gengæld en USB-A opladerport. Så kan du oplade din tablet via den port, mens din smartphone, Smart Watch og earbuds ligger på opladerens overflade. Du får også strøm til hele fire enheder på samme tid uden de går i konflikt med hinanden strømmæssigt.   
  • Zens Powerbank. Zens udvikler også powerbanks der er kompatible med Qi-certificerede enheder og dem fortsætter de med at udvikle fremadrettet. Fælles for deres powerbanks er at de har en magnetisk overflade samt en fod, så du kan placere din smartphone på dens overflade uanset om det er lodret eller vandret. Ligesom de andre af Zens trådløse opladere kan du sagtens bruge din smartphone til fx at se videoer eller streame musik, mens den lader op.       

Så der er gode muligheder for at købe dig en af deres flotte trådløse opladere, der både passer til dine behov og din personlige smag til brug i hjemmet eller arbejdspladsen.                  

Indgangsspændingen (volt) og effekterne (watt) i Zens trådløse opladere

Zens trådløse opladere varierer meget i forhold til effekt(målt i Watt), på tværs af de forskellige modeller.

Modsat, er indgangsspændingen (volt) på en Zens trådløs oplader for det meste på 220-240 V, og svinger knapt så meget. 

Det er derfor en god idé at have det med dine overvejelser, når du vil købe en af deres trådløse opladere på siden her.

Eksempelvis har en af deres Zens Qi Dock en indgangsspænding på 220-240 V og en effekt på 20 W for at kunne oplade hele fire enheder på en gang.

Så har du netop flere enheder du gerne vil have lade op på samme tid, så er det værd at gå en model der opfylder dine ønsker på den front, så du er sikker på optimal opladning over hele linjen. 

Du kan læse nærmere om de forskellige modellers egenskaber med hensyn til effekterne på dem ved at udforske vores udvalg af dem.                       

Fordelen ved at have en Zens trådløs oplader

Nogle gange kan du komme ud for at det kan drille med at tilslutte et USB-opladningskabel til fx din smartphone, når du desperat har brug for at lade den op igen.

For selve hovedet på kablet kan godt risikere at gå i stykker eller selve kablets små og indvendige tråde kan blive ødelagt, hvis du en dag er uheldig at komme til træde på det.

Det besvær kan du slippe for, hvis du investerer i en Zens trådløs oplader, hvor du slipper for at kæmpe med opladningskabler.

Du kan nøjes med at placere din smartphone på overfladen af den trådløse Zens oplader og i løbet af nogle timer, så har du strøm på smartphonen igen.

Det er også praktisk at kunne tage din smartphone op, hvis nogen ringer til dig, og så efter samtale bare ligger den på laderen igen. 

Det er især meget rart med en Zens trådløs oplader, hvis du er meget på farten eller skal på ferie et sted i udlandet.

Ved forbrug af en trådløs oplader slipper du også for risiko for elektrisk stød og den tager heller ikke meget plads på dit skrivebord eller natbord.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007