Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Gigaset

Her kan du se vores udvalg af produkter fra Gigaset. Gigaset er anerkendt blandt kunder for deres kvalitets telefoner i traditionelle designs, som er holdbare og gode til prisen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Gigaset

Gigaset E720A Trådløs fastnettelefon (m/base)
1119 DKK
Læg i kurv
Gigaset E720A Trådløs fastnettelefon (m/base)

Genopkald til de sidste 20 numre
Kun 132 gram

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024

Gigaset - Kendt for trådløse telefoner

Gigaset er bedst kendt for virksomhedens trådløse telefoner, som af mange mennesker rundt omkring i verden vurderes til at være de bedste trådløse telefoner på markedet.

Gigaset laver utroligt velfungerende trådløse telefoner og har også nogle modeller, der har ekstra store taster, således de er yderst velegnede til svagtseende.

Gigaset er tidligere kendt for at hedde “Siemens Home and Office communication” og består således i stor stil af Siemens teknologi.

Gigaset producerer og udvikler i dag en lang række produkter indenfor:

  • Smart home sikkerheds sensorer
  • Analoge telefoner
  • VOiP telefoner
  • Trådløse telefoner

Gigaset er meget kendt af virksomheder med store telefoniløsninger, men er også kendt af mange private, for et brugervenligt og pålideligt interface.

5 gode grunde til at vælge Gigaset

Der er mange gode grunde til at vælge Gigaset, hvis du står og skal bruge en telefon, og vi har samlet de 5 bedste grunde herunder.

#1 - Mange års erfaring som markedsledende producent

Gigaset har mange års erfaring med udvikling og produktion af trådløse og kablede analoge fastnettelefoner, og har i årtier været markedsledende på dette felt.

Især virksomhedstelefoni har været et meget stort marked for Gigaset, med meget avancerede men stadig pålidelige telefonsystemer.

Gigaset bruger nu deres mange års erfaring til både at udvikle mobiltelefoner og Smart Home sikkerhedssensorer, som er lige så pålidelige som virksomhedens trådløse telefoner.

I mange år har Gigaset været en kendt virksomhed indenfor virksomhedstelefoni, men har også udviklet brugervenlige telefoner til private hjem.

Da Gigaset er en del af Siemens gruppen, er der meget store mængder erfaring at trække på, både i forhold til nyudvikling af chipsæt, audio og anden teknologi.

Gigaset har senest udviklet kommunikations standarden DECT, som står for Digital Enhanced Cordless Telecommunications, som er en trådløs standard som oftest bruges for fastnettelefoner.

DECT tillader med en meget lang rækkevidde en trådløs telefon at holde forbindelse til en base, som forbinder telefonen til internettet for telekommunikation.

Udviklingen af DECT har været banebrydende inden for trådløse telefoner til for eksempel virksomheder, hvor medarbejderen ofte befinder sig langt fra basen. 

#2 - Brugervenlighed

Gigaset telefoner og andre enheder er blandt andet kendt for produkternes høje grad af brugervenlighed, som betyder at selv i meget komplicerede telefon opsætninger, så er det nemt og intuitivt for brugeren at bruge telefonen, og dens øvrige funktioner. 

Brugervenligheden ses både i selve betjeningen af telefonen, men også at den software der ligger bag de komplicerede telefoni løsninger til store virksomheder. 

Men telefoner fra Gigaset er ikke kun til virksomheder, de kan nemlig sagtens bruges i private hjem og fungerer fantastisk godt til dette formål.

Private har også glæde af den brugervenlige telefon, der giver di alle de oplysninger du har brug for, når telefonen ringer.

Det er let at sætte telefonen op, når du får den hjem, for den skal blot sættes i stikket, så er du stort set kørende.

Telefonen er allerede forbundet til basen når du modtager pakken og der er ikke nogen yderligere opsætning, udover hvis du ønsker at gemme telefonnumre på telefonen. 

#3 - Tysk kvalitet

Den tyske kvalitet fornægter sig ikke i Gigasets produkter, og som den eneste producent af trådløse telefoner i Europa, med egne fabrikker, har Gigaset fordelen af at kunne kvalitetskontrollere hvert eneste skridt i både udvikling-, design- og produktionsfasen.

Gigaset producerer produkter i en meget høj kvalitet, både hvad angår materialer og pålidelighed.

Produkterne er kendt for den høje tyske kvalitet, som blandt andet kan mærkes, når du får produktet i hånden, og mærker de solide materialer og det behagelige ergonomiske design.

Gigaset har egne produktionsfaciliteter, som betyder at virksomheden kan styre hele processen fra udvikling til færdigt produkt.

Når du får en Gigaset telefon i hånden, ligger der utallige kvalitetstest, sikkerhedstests og afprøvninger af funktioner og software bag, og dette mærker du i form af en telefon, der er let at bruge og ikke kræver nogen opsætning.

#4 - Praktiske funktioner

Gigaset producerer produkter i høj kvalitet og med en høj brugervenlighed, og herudover indeholder produkterne en masse praktiske funktioner.

For eksempel har telefoner fra Gigaset mulighed for at vise dig de sidste 25 numre du har kaldt op til, eller som har ringet til dig, og herudover vise dig detaljerede oplysninger om opkaldet, som for eksempel:

  • Nummer
  • Navn 
  • Opkaldsvarighed
  • Hvilket nummer der har kaldt op

Telefonerne har også alarmfunktion, så du kan sætte påmindelser op på telefonen, en lang standbytid, for nogle modeller helt op til 200 timer, oplyst display og en lang rækkevidde.

Derudover kan du nemt viderestille telefonen til for eksempel din mobiltelefon eller et andet nummer, med meget få klik, på de trykfølsomme taster.

På den måde bliver telefonen et arbejdsredskab i mange henseender og giver dig et godt overblik både i forhold til opkaldshistorikken, men enheden gør det også nemt for dig at ringe tilbage til de seneste 10 numre, som du måske skulle have misset et opkald fra.

#5 - Service i top

Gigaset tilbyder op til 24 måneders garanti på deres produkter og derudover har du let adgang til en yderst effektiv kundeservice, der kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger.

Uanset om du har tekniske udfordringer med produktet, har brug for hjælp til at finde en bestemt funktion eller du blot har spørgsmål til kompatibiliteten mellem et headset og telefonen, så er det let at komme i kontakt med en meget kompetent medarbejder.

Derudover tilbyder Gigaset en 3-måneders tilfredshedsgaranti, der betyder at hvis telefonen ikke lever op til det forventede, så kan du få dine penge tilbage.

Skulle din telefon mod forventning gå i stykker, kan du få den repareret på Gigasets egne reparations steder eller på fabrikken i Bocholt.

Historien om Gigaset

Gigaset er tidligere kendt som Siemens Home and Office Communication devices, og er en tysk virksomhed med base i München.

Virksomheden sælger produkter til hele verden og omsatte i 2018 for mere end 280 millioner Euro, svarende til mere end 2 billioner danske kroner. 

Gigaset har produceret i Bocholt siden 1941 og her produceres alle virksomhedens telefoner, på fabrikken er der i dag ansat mere end 550 medarbejdere.

Gigaset opstod som brand i 2008, hvor virksomheden overtog Siemens produktion og udvikling af kommunikationsudstyr.

Virksomheden har været med i udviklingen af telefon teknologi siden 1948 og byggede i 1997 nye produktionsfaciliteter på mere end 10000 m2.

I 2020 blev telefon nummer 220.000.000 produceret.

Produkttype
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007