Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Thomson

Her finder du vores samlede udvalg af enheder fra brandet Thomson. Thomson er kendte for en lang række produkter, b.la. deres fjernsyn samt tilbehør hertil.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Thomson

Thomson THKE09109W Elkedel 1,7 liter
Thomson THKE09109W Elkedel 1,7 liter

Aftageligt kalkfilter for nem rengøring
Cool touch vægge

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024
Thomson THKE09116R Elkedel 1,7 liter
Thomson THKE09116R Elkedel 1,7 liter

Hurtig kogning, og med isoleret dobbeltvæg
Aftageligt kalkfilter, og med cool touch

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024
Thomson THBL962V Blender 250W (0,6 liter)
Thomson THBL962V Blender 250W (0,6 liter)

Blender med flere hastigheder
Kommer med praktisk kapacitet til 1 person

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024
Thomson THTO07716R Brødrister (2 skiver)
Thomson THTO07716R Brødrister (2 skiver)

Med 7 forskellige bruningsniveauer
Udstyret med 3 funktioner

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024
Thomson THBL96BC Blender 600W (1,5 liter)
Thomson THBL96BC Blender 600W (1,5 liter)

Kommer i stilfuldt design
Med stor kapacitet på 1,5 liter

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024
Thomson THPL935A Elektrisk Bordgrill (2000W)
Thomson THPL935A Elektrisk Bordgrill (2000W)

Med justerbar temperatur
Med stor grillflade

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024

Historien om Thomson

Den franske virksomhed Thomson startedetilbage i 1879, hvor det franske selskab fremstillede dele til sporvogne, radioer og pladespillere.

Tilbage i 1879 blev virksomheden grundlagt af Elihu Thomson og Edwin Houston under navnet Thomson-Houston.

Edwin J. Houston var Elihu Thomsons underviser på Central High School i Philadelphia, og de blev senere kollegaer, da Elihu fik et arbejde som underviser på skolen.

De endte dog begge med at forlade deres stillinger for at kunne skabe Thomson-Houston Electric Company.

I 1892 blev Thomson-Houston sammenlagt med Edison General Electric Company, skabt af Thomas Edison, hvorefter den nu sammenlagte virksomhed skiftede navn til General Electric.

Thomson blev tilbudt at blive direktør for General Electric, men takkede nej, og valgte i stedet at fokusere på forskning.

På baggrund af General Electrics enorme success, blev der i 1893 grundlagt et søsterselskab i Paris, Compagnie Française Thomson-Houston, og der gik ikke længe før virksomheden bevægede sig ud i radio og fjernsyn, takket være Etablissements Ducretet, og grundlæggelsen af Radio Corporation America.

Radio Corporation America blev grundlagt af Technicolor SA, en del af Thomsons enorme virksomhed, i 1919, og var en af de første eksperimenter med radioverdenen.

Etablissements Ducretet var en af de første radioproducenter, og manden bag virksomheden, Eugéne Ducretet, var skaberen bag trådløs telegrafi.

Det var i 1929 at Compagnie Française Thomson-Houston opkøbte radiomærket, efter radiovirksomheden var blevet overvældet af Philips’ serieproduktion af radioer.

Dermed blev Thomson hurtigt gjort til et stort navn indenfor i radio og tv-verdenen.

Thomson blev kun større og større indenfor elektronikken, og virksomheden blev hurtigt en gigant, da de blev sammenlagt med CSF, og dermed hurtigt kom ind i luftfarts- og forsvarssektoren i 1967.

I takt med at verdenen udviklede sig, fulgte Thomsons forskellige søster- og datterselskaber med, og der gik ikke længe før Apollomissionens rejse blev dokumenteret med Technicolor kameraer i 1967.

I 1988 blev Thomson Consumer Electronics grundlagt og omdøbt Thomson SA, og året efter kunne Radio Corporation America fejre jubilæum, da de rundede 50 millioner producerede fjernsyn.

I 1995 blev Thomsons forbrugerelektronik-produkter samlet i et datterselskab af Thomson, der blev døbt Thomson Multimedia.

Thomson-gruppen forlod derefter gradvist forbrugerelektronik-verdenen, men fortsatte sin ejerskab over Thomson-mærket.

I 2005 solgte virksomheden dog sit tv-domæne til den kinesiske gruppe TCL, en proces der blev indledt i 2004.

Derefter, i 2008, overtog Hama sektoren for elektronik til hjemmet i Europa, og herunder blev Thomson derefter en del af Hama-koncernen.

På nuværende tidspunkt er Thomson-mærket spredt ud over flere forskellige virksomheder, der har licens på at markedsføre elektroniske produkter og husholdningsapparater.

Hvad er Thomson kendt for?

Thomson er kendt for mange forskellige produkter, hvilket ikke kan undgås, når du tager virksomhedens succes og lange levetid i betragtning.

Fra helt tilbage i 1879, hvor virksomheden blev grundlagt af Elihu Thomson og Edwin Houston, til nu, har virksomheden altid arbejdet med elektronik.

Thomson producerer hovedsageligt fjernsyn gennem TCL Corporation, men de findes også indenfor IT-produkter, audio- og videoudstyr, husholdningsapparater, og hjemmeautomatisering.

Kort sagt, kan du finde Thomson indenfor mange genrer af elektronik, og du har derfor nok stødt på virksomheden i flere forskellige situationer.

Produkterne under mærket fremstilles nu af flere forskellige virksomheder, der driver Thomson-mærket over hele verdenen.

Technicolor SA, der er ejet af Thomson-mærket, foretager kvalitetskontrol af de mange forskellige produkter, der sælges under licens, for at sikre at kunderne får den bedst mulige kvalitet, og at deres forventninger opfyldes.

4 gode grunde til at vælge Thomson

Der er mange gode grunde til at skulle vælge Thomson næste gang du kigger på elektronik, og det kan være svært at finde rundt i hvorfor helt præcist du skal.

Derfor har vi samlet en lille liste af grunde til hvorfor vi synes du skal overveje Thomson, næste gang du skal have skiftet elektronik ud, eller skaffet noget nyt.

#1 - Erfaring

Thomson-mærket har eksisteret længe, og du kan derfor regne med at de har meget erfaring indenfor området.

Med erfaring følger også ansvar, og du kan derfor roligt stole på at Thomsons produkter er skabt under højeste sikkerhedsprotokol, og at sikkerheden ved at bruge produktet også er garanteret.

Erfaringen hjælper også med at du nemt kan finde brugeranmeldelser online, der kan hjælpe dig med at lave et kvalificeret køb, når du overvejer at investere i en af deres mange produkter.

Så kan du nemlig få dit ønskede produkt uden at skulle frygte om hvorvidt det nu lever op til produktbeskrivelsen eller ej.

#2 - Kvalitetsgaranti

Med erfaring følger også kvalitetsgaranti.

Med så mange giganter indenfor elektronikken, ville Thomson ikke være blevet så populær, hvis ikke kvaliteten også var der.

På trods af at Thomson får produceret sine produkter ved andre producenter, laver de altid en slutevaluering af produktet, så de kan tjekke at det lever op til de høje standarder Thomson og deres kunder har sat for virksomheden.

Der er en grund til at Thomson har eksisteret så længe, og det skyldes at de har kunnet leve op til deres kunders forventninger, hvilket også har garanteret dem deres popularitet.

#3 - Popularitet

Thomson er blevet utrolig populær gennem årtierne, og dette skyldes en blanding af virksomhedens erfaring og kvalitetsgaranti.

Thomson har sat sig godt på markedet, og det har de ikke taget for givet.

Du kan derfor nemt finde alskens forskellige Thomson-produkter i de fleste hjem rundt om i verdenen.

Grundet virksomhedens popularitet, bliver de forskellige produkter brugt i erhvervslivet, om det gælder computere, fjernsyn, mikrochips, eller meget andet.

Thomsons popularitet betyder også at du nemt kan finde gode brugeranmeldelser, og fyldestgørende artikler om hvad du skal vide før du investerer i Thomson-produkter.

#4 - Stort udvalg

Der er en stor diversitet i Thomsons produkter, da firmaet har spredt sig godt indenfor elektronikken.

Du kan derfor nemt finde alt fra høretelefoner, universal fjernbetjeninger, mikrofoner, HDMI-kabler, og meget andet.

Firmaet har også været inde over network management systemer, stream servere, og indkodere.

Du kan derfor roligt stole på at Thomson har hvad end du kunne få brug for indenfor elektronikken, og at du kender mindst én der har Thomson produkter, hvis du ikke selv har det i hjemmet, om end ubevidst.

Med en virksomhed som Thomson, der har produkter indenfor lyd, kabler, antenner, satellit teknik, telekommunikation, og TV/HiFi, kan du trygt stole på at Thomson med garanti har hvad end du skal bruge.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007