Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Wahl

Wahl er et anerkendt brand når det gælder trimning af hår, både til mennesker og dyr. Wahl har både trimmere specifikt til hår, skæg samt trimning af fx din hunds pels.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Wahl

Hårtrimmer ProCut LCD (Lithium) Wahl
Hårtrimmer ProCut LCD (Lithium) Wahl

8 klippelængder
100 minutters driftstid

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Wahl Extreme Grip NO-Slip Skægtrimmer (0,5-11mm)
Wahl Extreme Grip NO-Slip Skægtrimmer (0,5-11mm)

Imponerende driftstid
Masser af tilbehør medfølger

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024
Wahl Color Trim Skægtrimmer (0,5-13mm)
Wahl Color Trim Skægtrimmer (0,5-13mm)

Afstandskamme med farvekoder
Med op til 240 minutters driftstid

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Eksempler på udvalget fra Wahl

Wahl er et kendt amerikansk brand indenfor hårpleje med deres sortiment af især trimmere, og de har været på banen lige siden 1919.

Er du en privat forbruger eller en professionel frisør kan du få meget gavn i at investere i en eller to af Wahls løsninger indenfor det område ved at udforske det udvalg af deres produkter på vores side.

Så uanset om du skal have ordnet dit hår eller skæg, så kan det gøres på effektiv vis med brug af en af Wahls trimmere.      

4 typer produkter som Wahl er kendte for

Wahl gør sig primært i udvikling og produktion af trimmere og tilbehør til dem.

Deres sortiment er inddelt i de fire hovedkategorier; professionel frisør, hjemmebrug, professionel frisør til dyr og de trimmere der bruges til kæledyr.

Vi kommer herunder ind på de produkter der fortsat er med til at gøre Wahl til den mangeårige succes, de er i dag.      

#1 - Wahl hårtrimmere

Der er altid en tid hvor dit hår trænger til at blive trimmet, og du har måske ikke tid til at få det gjort af en professionel frisør, da du har en travl hverdag der gør det til en udfordring at få bestilt tid til det. 

Det kan måske også være at du er en ny frisør der lige har startet din egen salon og mangler akut nogle nye hårtrimmere, der kan gøre en markant forskel for dine kommende kunders hår.

Wahls har udviklet og produceret hårtrimmere i mange år der har gavnet både privatforbrugere og frisører, så du kan sagtens få den samme mulighed ved at købe en af deres hårtrimmere som du finder på vores side.

Gennem de sidste mange år har Wahl mestret deres håndværk med en lang række serier af hårtrimmere der egner sig til to grupper - hjemmeforbrug og professionel brug.

Alene bare som privat forbruger kan du købe dig en af deres hårtrimmere der svarer sig til det, en professionel frisør bruger til hverdagen på sine kunder.

Wahl har naturligvis fulgt med tiden, og de har nyere hårtrimmere der er med til at gøre hårtrimning nemt og ubesværligt.

Et godt eksempel på en af deres nyere modeller er en hårtrimmer der fx har en indbygget genopladeligt batteri, LCD-skærm til fx at holde øje med batteriforbruget, en kraftfuld motor og diamantslebne knive.

Er det noget der frister dig, så brug endelig tid på at udforske de Wahl-hårtrimmere, vi har i vores udvalg og blev klogere på hver af dem med hensyn til specifikationer som fx driftstid, længdeindstillinger, kablet eller trådløs osv, så du kan være sikker på at købe dig den hårtrimmer der passer til dit behov.                 

#2 - Wahl skægtrimmere

Wahl har også en god lang tradition for at lave skægtrimmere af høj kvalitet der har glædet både privatforbrugere og barbere gennem mange år.

Trænger dit skæg til en god omgang trimning, om du så vil trimme det en smule rundt omkring på dit ansigt eller bare vil have det helt af, så kan du gøre let og ligetil med et køb af en af Wahls skægtrimmere.

Ligesom med deres hårtrimmere har Wahl heller ikke stået stille med videreudviklingen af deres skægtrimmere.

For de har ligesom deres konkurrenter også tænkt på at deres skægtrimmere kan bruges til både våd og tør brug.

Deres skægtrimmere er med diamantslebne knive, der er behagelige at bruge til dit ansigt, mens du er ved at trimme skægget, og du undgår hudirritation undervejs. 

Er du fristet af de gode muligheder der ligger i at bruge en Wahl-skægtrimmer, så kig på vores udvalg af dem og se nærmere på deres specifikationer som fx længdeindstillinger, om det kan bruges til våd og tør brug osv.   

#3 - Wahl hundetrimmere

Er du hundeejer så kan du komme ud for at din hund også trænger til at få sine hår trimmet engang imellem.

Wahl har generelt mange års erfaring med at lave trimmere til andre dyr udover hunde som fx katte og heste som både privatforbrugere, hundefrisører og dyrlæger har benyttet sig af.

Deres hundetrimmere er tit dem der er efterspurgt på markedet blandt alverdens hundeejere, da de er meget nemme at bruge.

En særlig god ting ved deres hundetrimmere er at de er lydsvage, mens de er i brug.

Så hvis du har en hund der er ikke glad for støj og kan derfor blive bange af gode årsager, så vil den blive glad for at du bruger en Wahl-hundetrimmer på den, så opstår der ikke uro og problemer, mens trimningen står på.

Wahls hundetrimmere kan bruges til alle hunderacer, og de fås med et vis antal af tilhørende afstandskamme og er med en saks og en kam.

Trænger din hund til en omgang trimning, så kan det gøres på en nem og sikker måde ved brug af en Wahl-hundetrimmer, så din hund kan få en behagelig oplevelse uden at blive bange for lyden af den.                                                

#4 - Wahl tilbehør

Har du først købt dig et af Wahls produkter på vores side, så er det værd at overveje at købe noget fra deres tilbehør-sortiment.

Deres produkter kommer med tilhørende tilbehør som oplader, opbevaringstaske, kam osv, men du kan komme ud for at skulle skifte ud med noget af det på baggrund af hygiejne.

Det er især vigtigt, hvis du arbejder som professionel frisør til dagligt at det er en god idé at tænke på at have ekstra tilbehør til dine trimmere.

Her er en liste over fx det tilbehør der findes til Wahls produkter:

  • Afstandskamme
  • Olie til knive
  • Barberblade
  • Nakkebørste
  • Oplader      

Historien om Wahl

Wahl er et amerikansk firma der udvikler og producerer enheder til hårpleje i form af trimmere til hår og skæg.

Firmaet blev grundlagt helt i 1919 af Leo J. Wahl, og de har deres hovedkvarter i Sterling, Illinois, USA, hvoraf noget af produktionen af deres produkter foregår i lande som fx Tyskland og Kina.

Firmaet har været med til at lave nogle af verdens første elektroniske hårtrimmere op igennem det tyvende århundrede og har været innovative med måden man som forbruger bedst kunne trimme sit hår eller skæg. 

Wahls produkter bliver solgt i mere end 150 lande verden over, og de fortsætter med at være blandt de førende brands indenfor hårpleje.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007