Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Hundetrimmer

Her finder du vores udvalg af smarte trimmere til at få styr på din hunds hår. En hundetrimmer kan nemt trimme pelsen, så din hund kan få mere luft til huden, især i de varme måneder.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Hundetrimmer

Hundetrimmer - Trim din hund uden besvær

Her på siden finder du vores komplette udvalg af hundetrimmere, som hjælper dig til at spare penge, ved at trimme din hund selv.

Det er ikke alle hunde der har en pels, der egner sig til at blive trimmet med en hundetrimmer, da nogle pelse skal plukkes og andre klippes med saks.

Men langt de fleste hunderacer kan du sagtens trimme selv hjemme på køkkenbordet og med en god hundetrimmer kan du løse opgaven endnu lettere.

Der findes mange forskellige modeller at hundetrimmere og hver med deres egenskaber og til forskellige pelstyper, men du behøver ikke vælge en professionel hundetrimmer, for at kunne give din hund en flot pels.

Der findes nemlig mange modeller, som kan tilpasses med forskellige skær og afstandskamme, så selv om du har 2 eller 3 hunde, med hver deres pelstype, kan du finde en maskine, der kan bruges til dem alle.

Vær blot opmærksom på om pelstypen er egent til at blive klippet med en maskine.

7 ting du skal vide når du kigger efter hundetrimmer

De mange hundetrimmer modeller gør det svært at gennemskue hvad der egentlig er bedst og det afhænger til dels også af hundens pels.

Derfor har vi herunder samlet nogle ting du kan kigge efter når du kigger efter ny hundetrimmer.

#1 - Hundetrimmer med eller uden ledning

Det første du skal overveje er om du vil have en hundetrimmer med eller uden ledning, der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele.

Fordelene ved en hundetrimmer uden ledning og med et genopladeligt batteri er, at du ikke er begrænset til et sted hvor du har adgang til en stikkontakt, derfor kan du klippe hunden hvor det passer dig.

Den helt store ulempe ved en ledningsfri hundetrimmer er dog at du kan risikere at løbe tør for strøm, inden du er færdig med klipningen, hvorfor det kan være nødvendigt at have et ekstra batteri liggende.

Fordelen ved en hundetrimmer med ledning er at du er sikret en ensartet ydelse under hele klipningen og ikke risikerer at løbe tør for strøm.

Hundetrimmere med ledning vejer også typisk lidt mindre end maskinen uden ledning og derfor bliver du knap så træt i armene.

Ulempen er at du er begrænset til steder med en stikkontakt og samtidig af ledningens længde, hvilket kan betyde at hunden skal flyttes lidt mere rundt.

#2 - Hundetrimmerens klippeskær

Der findes to typer af klippeskær; en med indbygget længde og basis skær med afstandskamme.

Klippeskær med indbygget længde har fordelen af at være mere holdbar og solid, men kan kun klippe i en enkelt længde, her kan ikke monteres afstandskamme til steder hvor pelsen skal have mere længde.

Klippeskæret med indbygget længde er derfor primært egnet til hunde som du klipper i samme længde over hele kroppen.

Basis skæret er beregnet til at blive brugt med afstandskamme og det betyder at du kan bruge afstandskammene til at give pelsen forskellige længder alt efter hvor på kroppen dette ønskes.

#3 - Udskifteligt skærehoved

Hvis du gerne vil have endnu flere muligheder for at differentiere klipningen til kroppens forskellige dele, kan et udskifteligt skærehoved være løsningen.

Det udskiftelige skærehoved betyder at din hundetrimmer nu kan tilpasses i skærehovedets størrelse, alt efter om du klipper kroppen, poterne eller hovedet

Det kan gøre at det bliver lettere at klippe ind i krogene på for eksempel poterne og hovedet. 

#4 - Afstandskamme i metal eller plast

Har du hundetrimmer med basis skær, har du brug for nogle afstandskamme og de fås ofte i mange forskellige størrelser og primært i plast og metal.

Uanset om du vælger afstandskamme i plast eller metal, kan de fungere upåklageligt, men du skal være opmærksom på at levetiden ikke nødvendigvis er ens på de to typer.

Plast afstandskamme er lidt mere skrøbelige og bliver hurtigere slidt end afstandskammene i metal, og har hunden en tyk og kraftig pels, kan afstandskammene i plast risikere at brække.

Hvis du har købt en god kvalitets hundetrimmer, bør du derfor overveje at investere i nogle afstandskamme i metal, som kan bruges lige så lang tid som din nye hundetrimmer.

#5 - Støjsvag hundetrimmer

Hvis din hund ikke er vant til at blive trimmet, så kan det være en særlig stor fordel at vælge en støjsvag hundetrimmer.

Der er ikke mange hunde der bryder sig om at have et stort, støjende apparat kørende rundt over hele kroppen, og derfor kan du med fordel vælge en lydsvag model.

Har du en hund der ikke er vant til at blive klippet, kan du med fordel træne den et par dage før du skal klippe den, ved at tænde trimmeren og lade hunden vænne sig til lyden, køre trimmeren over hundens krop mens den er slukket og lade hunden snuse til trimmeren.

På den måde finder hunden ud af at trimmeren ikke er farlig.

#6 - Hundetrimmer til pelstypen

Vær opmærksom på din hunds pelstype, da nogle hundetrimmere egner sig bedre til for eksempel kort pels end til lang pels.

Ofte handler det om at udskifte skæret eller afstandskammen, men de fleste hundetrimmere kan bruges til flere pelstyper, blot ved at du vælger det rigtige skær.

Har du en hunderace som har en meget krøllet pels, kan det være nødvendigt at vælge en maskine som er særlig velegnet til dette. 

#7 - Ekstraudstyr til hundetrimning

Nu hvor du har en ny hundetrimmer kan du med fordel overveje at anskaffe dig en groomingsaks, som bruges til at studse de sidste kanter, mellem poterne eller på hoved og ører. 

Groomingsaksen er næsten uundværlig til at få de sidste detaljer på plads efter brug med hundetrimmeren.

Samtidig kan det være en god idé at anskaffe dig en god kam eller børste, så du kan komme af med de værste knuder inden trimning af hunden.

Sådan forlænger du levetiden på din hundetrimmer

Du bør vedligeholde din hundetrimmer hver gang du har brugt den, på den måde sikrer du den mest optimale ydelse og klipning af hunden.

Det kræver ikke meget at vedligeholde hundetrimmeren og alt det kræver er lidt rengøring og smøring.

  1. Fjern løse hår med en lille børste, fra skær og afstandsstykker
  2. Smør skærene med den olie der oftest følger med maskinen, eller lidt symaskineolie, det kræver ikke mere end et par dråber, som påføres mens maskinen er tændt.
  3. Når maskinen begynder at have problemer med at klippe, bør du udskifte skæret, så hundens pels ikke bliver revet eller ødelagt.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007