Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Energizer

Denne side viser et udvalg af produkter fra Energizer. Energizer er velkendte for deres batterier, samt tilbehør hertil som fx oplader til genopladelige batterier, og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Energizer

Energizer Genopladelige AA batterier (2300mAh) 2-Pack
Energizer Genopladelige AA batterier (2300mAh) 2-Pack

2300 mAh kapacitet
Holder til over 400 genopladninger

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Energizer CR2 batteri 3V (Lithium)
Energizer CR2 batteri 3V (Lithium)

Erstatning for batteri type: CR2
Antal batterier: 1

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Batterier Høreapparat str. 13 (Orange) Energizer - 8-pack
Batterier Høreapparat str. 13 (Orange) Energizer - 8-pack

Orange PR48 str. 13 batteri til høreapparater
Pakke med 8 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 23. juli 2024
Batterier Høreapparat str. 10 (Gul) Energizer - 8-pack
Batterier Høreapparat str. 10 (Gul) Energizer - 8-pack

Gul PR70 str. 10 batteri til høreapparater
Pakke med 8 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 26. juli 2024
9V batteri Lithium - Energizer Ultimate 1 stk.
9V batteri Lithium - Energizer Ultimate 1 stk.

Lithium batterier holder ekstra lang tid
Holder 10 år i fx røgalarm

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Energizer Power 9V batteri (Alkaline)
Energizer Power 9V batteri (Alkaline)

Langtidsholdbar
Energizer Power

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024

Eksempler på udvalget fra Energizer

Energizer er et populært amerikansk brand og er blandt de førende producenter indenfor batterier, som bruges til at give strøm til en masse forskellige elektroniske produkter.

Mangler du nye batterier til dine enheder som fx din fjernbetjening, din lommelygte, din røgalarm og meget mere, så har du en god mulighed for at få dækket dine behov for nyt strøm til dem ved køb af en eller flere Energizer-batterier på vores side.

Du har mulighed for at købe Energizer-batterier enkeltvis eller et bestemt antal i en pakke, og det er naturligvis alt afhængigt af hvor mange af dine elektroniske produkter i dit hjem der trænger til at få nye batterier i sig.

3 typer produkter som Energizer er kendte for

Energizer gør sig hovedsageligt i produktion af batterier, genopladelige batterier med tilhørende opladere og lommelygter.

Deres produkter gør fortsat en stor forskel på markedet indenfor batterier, og deres visuelle kendetegn på deres batterier er deres buende logo der signaler energi på en simpel grafisk måde.

Vi kommer herunder ind på deres produkter der er med til at fortsætte deres globale popularitet blandt alverdens forbrugere.

#1 - Energizer batterier

Når du søger om batterier på vores side eller på internettet generelt, så kommer du som forbruger ikke udenom at støde ind på Energizer og deres brede sortiment af forskellige batterier.

Energizer er stadig en af de store brands indenfor batterier og har stadig et solidt omdømme for at lave batterier i høj kvalitet, og de fortsætter de formentligt med at have de næste mange år ude i fremtiden.

Energizer laver mange af deres batterier i alkaline modellerne, som er gode til at holde strøm, selv når de ikke er i brug.

Energizers alkaline batterier har altså en lang levetid, især hvis de bliver til de elektroniske produkter der ikke er voldsomme strømslugere.

Alkaline batterier bliver tit brugt til mange elektroniske produkter som fx digitalkamera, radio, computermus, tastatur, fjernbetjening, fjernstyret legetøj og meget mere.

Energizer har gjort det nemt for forbrugere som dig med pakningerne af deres batterier, så du visuelt kan se forskel på hvad der er alkaline batterier eller lithium batterier.

Dem der har røde pakninger er med alkaline batterier, mens de blå pakninger er med lithium batterier.

Det kan være at du ønsker at gå efter Energizers lithium batterier, som er kendt for at have en længere levetid og som faktisk er gode at tåle de lave temperaturer.

Det vil sige at deres lithium batterier kan være gode at bruge til de elektroniske enheder du måtte bruge udenfor som fx alarmer eller bilnøgler, som der ikke er brug for at blive skiftet ud med batterier på sammen måde som med indendørs enheder.

En anden nyttig ting ved Energizer-batterier er at du kan se på deres indpakninger, hvilke apparater de kan bruges til, så du kan se med det samme og dermed være sikker på at du får købt de rigtige batterier, du skal bruge.

Energizer laver store mængder af batterier hvert år, og du har muligheden for at købe dem i det antal pr. pakke du har brug for..

Her er eksempler på de mange batterityper der findes i Energizers store sortiment af batterier:

 • 9V
 • A23
 • CR1220
 • CR123A
 • CR1620
 • CR2
 • CR2016
 • CR2025
 • CR2032
 • D
 • LR1
 • LR14
 • LR44
 • PR41
 • PR48
 • PR70
 • AA
 • AAA

På vores side kan du finde mange Energizer-batterier, og du kan undersøge dem hver især ved at klikke på dem og se nærmere på deres egenskaber og om hvilke elektroniske produkter du kan bruge dem til.

#2 - Energizer genopladelige batterier og opladere

Energizer gør naturligvis sig også gældende på markedet for genopladelige batterier og opladere til dem, og dermed er de med til at have fokus på at undgå belastning af miljøet.

Deres genopladelige batterier er nemmere at spotte takket være deres grønne pakninger, så du aldrig bliver i tvivl.

De genopladelige batterier er lavet i NiMh (Nikkel Metal Hydrid), og det er tit det materiale der bliver brugt til at skabe batterier af denne her type.

Du kan som forbruger købe Energizers genopladelige batterier i varierende pakkestørrelser, og der findes de udgaver hvor det er med en tilhørende oplader, hvor du kan lave indtil flere batterier op på samme tid.

Vi kan anbefale dig at se på hvor meget tid Energizers genopladelige batterier kræver af tid for at blive ladt helt op.

For hvis du ønsker at det kan gå stærkt med opladningen af genopladelige batterier til brug af fx din lommelygte, så bør du gå efter at købe dem der ikke tager meget tid med deres opladning.

Energizers genopladelige batterier findes i flere forskellige typer som deres engangsbatterier.

Her er fx nogle af de genopladelige batterier du kan købe fra Energizer:

 • AA
 • AAA
 • C
 • D
 • 9V

Det kan være en god idé at tjekke op på Energizers genopladelige batterier der findes i vores udvalg af Energizer-batterier og ser på deres specifikationer som fx kapaciteter (mAh), spændinger (V) og hvor meget tid der skal bruges på opladning.

#3 - Energizer lygter

Energizer har også en god position i det omfattende marked indenfor alle mulige lygter.

De har de traditionelle lommelygter der er med et kraftigt LED lys der lyser godt op i mørket, og de findes i mange kompakte størrelser.

Er du glad for at bruge en pandelampe hvis du fx arbejder med i din bil i garagen, så kan en Energizer-pandelampe være god at bruge til det formål, da de ligesom deres lommelygter er med det gode LED-lys, der gør det nemmere for at se ordentligt hvad du kigger på.

Gør du meget i camping eller fisketure med din familie, så kunne det være sagen med Energizers lygter der egner sig perfekt til den slags oplevelser, hvis I laver noget spændende i de sene aftentimer.

Historien om Energizer

Energizer er et amerikansk brand og hører til en af verdens førende leverandører af batterier i mange forskellige størrelser og typer.

Energizer hører ind under det store firma Energizer Holdings, Inc., og de råder andre brands som Ray-O-Vac, Varta og Eveready.

Energizer har deres hovedkvarter i St. Louis, Missouri, USA, og de har stadig en førendende position på det store batteri-marked med deres mange batterityper og opladere til genopladelige batterier.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007