Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Gorilla Glue

Gorilla Glue er kendt for deres tape- og lim/klæbemasse løsninger, som gør det nemt for dig at fixe og samle diverse ting.

Læs mere om Gorilla Glue

Gorilla Glue - Lim og tape i høj kvalitet

Hvis du skal bruge lim eller tape til at fikse dine ødelagte genstande i hjemmet, så kan det være vigtigt at du bruger lim og tape der er i god kvalitet.

Gorilla Glue er kendt for at producere næsten alt inden for lim og tape, der kan blive brugt til en lang række formål både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Det kan være at du gerne vil have limet en ødelagt vase eller keramik sammen, så kan det være godt at bruge en god og solid lim der tørrer hurtigt. 

På den måde kan du være mere sikker på at reparationen holder og at du ikke skal holde stykkerne sammen alt for længe.

Det kan også være at du skal sikre dig at en ny dørklokke eller lampe hænger godt fast udendørs, så kan det være at du skal bruge noget godt dobbeltklæbende monteringstape, der kan holde til vind og vejr.

Med Gorilla Glues lim og tape produkter, så kan du føle dig mere sikker i at påklæbningen kan holde, og at det ikke hurtigt kommer fra hinanden igen.

Så hvis du vil være sikker på at få klæbemidler i god kvalitet, så er Gorilla Glue et godt valg.

4 kendte produkter fra Gorilla Glue

Gorilla Glue har et bredt udvalg af forskellige lim, tape og andre klæbemidler i deres sortiment, hvor det kan være svært at vide hvilken der passer bedst til dig.

Herunder får du et kort overblik over de forskellige produkter du kan få hos Gorilla Glue, så du bedre kan vælge hvilket produkt du skal bruge.

#1 - Gorilla Glue Lim

Du har et stor udvalg af lim at vælge mellem i Gorilla Glues sortiment, hvor du kan finde forskellige typer af lim der passer lige til dine projekter og opgaver.

Lim er et meget brugbart produkt at have i hjemmet, da det kan bruges til mange forskellige opgaver.

Det kan f.eks. være at du er ved at samle et nyt skab, hvor du gerne vil være sikker på at delene holder sammen.

Så kan det være en ekstra sikkerhed for dig at påføre et lag superlim, så skabet ikke har så let ved at gå fra hinanden igen, når du har sat det op.

Det kunne specielt være en god ide at gøre ved skabet til børneværelset, da det potentielt kan komme ud for en del mere hærværk end skabet i stuen.

Her har du et kort overblik over de forskellige typer af lim som du kan få hos Gorilla Glue:

  • Almindelig Lim
  • Super Lim
  • Epoxylim
  • Trælim

Hvis du vil være sikker på at limen ikke bliver opløst af vind og vand, så kan det være en god ide at gøre brug af en epoxylim, da det er langt mere modstandsdygtigt overfor både opløsningsmidler og vand.

Det gode ved epoxy er at det også kan klæbe til mere eller mindre alle overflader, så du kan bruge det til keramik, plastik, træ og metaloverflader uden at gå på kompromis med limens styrke.

#2 - Gorilla Glue Klæbemidler

Ud over almindelig lim, så tilbyder Gorilla Glue også mange andre former for klæbemidler som du kan bruge til dine reparations- og byggeprojekter.

Du kan bl.a. få limstænger du kan bruge i en limpistol der virker ved både høj og lav temperatur, hvilket giver dig større mulighed for at kunne påføre en stor mængde lim på kort tid.

Derudover kan få også på gellim, hvor du får en lim der ikke drypper eller løber, så du bedre kan påføre den på en flad overflade.

Gellimen er også resistent overfor slag og stød, så de sammenlimede træbrædder stadig hænger sammen, når du slår søm i dem.

#3 - Gorilla Glue Tape

Hvis du skal bruge noget ordentligt kvalitetstape, så kan du finde det hos Gorilla Glue, hvor du kan finde flere forskellige typer af tape.

Den almindelige tape du kan få er kendt som en af de bedste tapeprodukter på markedet, og har en meget stærk binding til de genstande den bliver påført.

De kan bruges på mere eller mindre alle overflade inklusiv træ, metal, gips og mursten, så du kan være sikker på at tapen passer til mange forskellige opgaver.

De fås også i forskellige farver, så hvis du gerne vil have en mere diskret reparation på f.eks. din teltdug, så kan du købe en hvid tape der ikke står særlig meget ud.

Hvis du til gengæld skal være sikker på at vide hvor skaden er sket, så kan du også få high-visibility tape, der har en klar orange farve, så du kan finde reparationen igen.

Hos Gorilla Glue kan du bl.a. finde følgende typer af tape:

  • Almen tape
  • Monteringstape
  • Pakningstape
  • Tætningstape

Ud over almindelig tape, så tilbyder Gorilla Glue også mere specialiserede former for tape, bl.a. pakningstape, som du let kan bruge til at forsegle dine pakker og kasser.

På den måde kan du sikre dig at du ikke får støv og skidt ned til dine samlekasser, så de holder meget bedre, når de står på loftet, i kælderen eller på depot.

Så skal du have noget kvalitetstape liggende, der er fleksibelt nok til at kunne bruges til mange forskellige hjemmeopgaver, så kan en taperulle fra Gorilla Glue være et godt valg.

#4 - Gorilla Glue Tætningsmidler

Hvis du har haft vandskade eller et utæt tag, så kan det være meget vigtigt at få et ordentligt tætningsmiddel, så du er sikker på at vandet holdes ude at hjemmet.

Hos Gorilla Glue kan du få forskellige tætningsmidler der passer til dine behov.

Bl.a. kan du få noget godt silikonelim som du kan bruge til at tætne huller og fuge til ved VVS arbejde, så du er sikker på at der ikke kommer vand igennem.

Silikonelim bliver oftest brugt til vinduer, døre og i køkkenet eller på badeværelset.

Gorilla Glues silikonelim er designet til at være resistent overfor skimmelsvamp og sprækker og krakelerer heller ikke med tiden.

Hvis du har båd eller skal på camping og du pludseligt får et hul, så kan det også være godt at have en Gorilla Glue vandfast plaster med, så du hurtigt og let kan reparerer dine huller.

Det vandfaste plaster kan bruges både over og under vandet, så selv hvis du får et hul i din båd, kan du hurtigt lappe det indtil at du kan få en mere permanent reparation på plads.

Plasteret har en bredde på hele 10cm, hvilket giver dig mulighed for at kunne få dækket de fleste type huller, revner og flænger som du kunne få.

Så hvis du gerne vil være sikker på at holde dit hjem, båd og campingvogn fri for vand, så kan det være godt at have ekstra tætningsmidler liggende til en nødsituation.

Gorilla Glue - Lidt om virksomheden

Gorilla Glue selskabet har base i Cincinnati, Ohio og har produceret produkter indenfor lim og klæbemidler i mere end et årti.

Originalt blev deres lim designet til brug i teakmøbler, men mange af forbrugerne synes at limet også virkede godt til mange andre opgaver, hvorfor efterspørgslen efter Gorilla Glue løbende steg.

Gorilla Glue sætter stor fokus på at de leverer et kvalitetsprodukt, og har derfor meget høje standarder for produktionen og sætter kun deres mærkat på produkter der kan leve op til deres krav.

Gorilla Glue selskabet har også stort fokus på naturen og støtter bl.a. Gorilla Organisationen, som arbejder med forskellige gorillareservater i Uganda og Rwanda, der hjælper den lokale gorillabestand med at beskytte dem mod krybskytteri.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007