Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

KitchenAid

Her finder du vores udvalg af køkkenting fra det populære KitchenAid brand. KitchenAid er et verdenskendt mærke, som tilbyder alt lige fra blendere, håndmixere, røremaskiner til alle andre køkkenmaskiner du kan forestille dig.

Filtrér
Sortering

Læs mere om KitchenAid

Historien om KitchenAid

KitchenAid blev opfundet i 1919 af Herbert Johnson fra Ohio i USA.

Herbert Johnson var ingeniør og på en idé fra en kok, gik han igang med at udvikle et elektrisk piskeris.

Det blev til en maskine, med et piskeris, der snurrede rundt i en stor skål, og med succes kunne piske en flødeskum ud af fløden.

Herberts kone var den første der fik lov at prøve denne nye maskine, inden den blev sat i produktion og hun blev så begejstret at hun efter sigende udbrød at det var den bedste køkkenhjælp hun havde oplevet.

Af konens udtalelse var navnet cementeret til KitchenAid og den første røremaskine til husholdningsbrug var født.

KitchenAid blev fortsat inspireret af kokke og har i alle år siden opfindelse, blevet ved med at forbedre og opfinde nyskabende løsninger til det moderne køkken.

Da modellen skulle opdateres i 1927, blev den nye maskine øjeblikkeligt populær.

Den nye model blev betegnet som stjernernes mixer, da kendte navne som for eksempel Marion Davies, Henry Ford og Ginger Rogers, alle købte og brugte mixeren, og samtidig anerkendte den offentligt.

Modellen solgte mere end 20.000 enheder i løbet af de første 3 år på markedet.

I 1936 havde KitchenAid ændret lidt på designet i samarbejde med Egmont Arens, hvis designs stadig bruges den dag i dag, og den nye model kaldtes model K.

I 1949 designer KitchenAid en opvaskemaskine bygget på et patent fra Josephine Garis Cochrane.

Opvaskemaskinen kaldes KD-10 og har en forbedret ydelse, som var på niveau med det vi kender fra maskiner i dag.

Maskinen blev lanceret i lyserød og hvid og der findes stadig KD-10’ere der fungerer og bruges i dag.

Indtil KitchenAid i 1955 lancerede røremaskinen i farver som for eksempel lyserød, grøn og antik kobber, var alle husholdningsmaskiner hvide.

I 1994 bliver denne farvepalette udbygget til at omfatte endnu flere strålende farver og det glæder både private husholdninger og kokke.

Først i 2007 bliver KitchenAid introduceret i Europa, og den præsenteres først til Frankrig og Italien, hvorefter den udbredes i resten af Europa.

Det var ikke bare en røremaskine der landede i Europa, men et komplet udvalg af produkter, såvel fritstående som indbyggede, der landede i et marked med passionerede gourmetkokke.

I 2010 introducerede KitchenAid den første sous vide ovn, der gjorde det muligt for alle at tilberede maden ved lave temperaturer i en dampovn, modellen hed Chef Touch.

I 2012 kom den nye og forbedrede Artisan mixer, som blandt andet var mere støjsvag, solid og effektiv end sine forgængere.

Maskinen var dog holdt i samme design og kunne fås i samme farver som tidligere.

I årene frem til 2019 udviklede KitchenAid efterhånden et komplet program af køkken og husholdningsmaskiner fra brødristere til blendere, alt holdt inden for design og farvepaletten af det oprindelige.

I 2016 lanceres et nyt koncept, der kaldes “serious about food”, som bestod i at sætte maden i front.

Konceptet skulle forene og gøre inspirationen fra passionerede kokke tydelig for forbrugerne, så det fungerede som et kvalitetsstempel.

Professionelle kokke fra hele verden samlede inspiration fra hele verden og denne inspiration blev givet fri i et online magasin.

KitchenAid - kendt for sit ikoniske design

Der er ingen tvivl om at KitchenAid er kendt for sit ikoniske design, som har været kendt og næsten uændret gennem mere end 100 år.

Men maskinen har også en enestående håndværksmæssig udførelse og en robusthed, der betyder at maskinerne holder i mange år.

KitchenAid model K er nærmest et kult objekt og er meget velkendt i husholdninger over hele verden.

De fleste i Danmark kender måske KitchenAid for deres Artisan mixer, som blev meget populær, fordi den også var mulig at komme til for penge, samtidig med at den videreførte robustheden og ydelsen fra dens forgængere.

Du kender måske maskinen for dens flotte, tidløse og enkle design, og for dens robuste ydre, de lækre materialer den klassiske metalskål.

En af grundene til at det er mixeren eller røremaskinen der er mest kendt, kan være at den har været brugt i et hav af madlavningsprogrammer, siden den blev introduceret til det Europæiske marked i 2007.

KitchenAid er kendt for mange andre produkter som for eksempel:

  • Blendere
  • Elkedler
  • Brødristere
  • Kaffemaskiner
  • Stavblendere
  • og mange andre

5 gode grunde til at vælge KitchenAid

Der er mange rigtig gode grunde til at vælge KitchenAid, herunder finde du de 5 vigtigste grunde.

#1 - Professionel ydelse

KitchenAid er kendt for sine kraftfulde maskiner, som kan klare selv de hårdeste opgaver.

Særligt mixeren er kendt for både at kunne ælte, røre, hakke og rive, selv de hårdeste deje, grøntsager og andet godt.

Det samme kendetegner de andre produkter i mærket, en helt særlig robusthed, som betyder at man sjældent vil møde en opgave som det pågældende produkt ikke kan klare, hvis selvfølgelig at opgaven ligger inden for det som maskinen er bygget til.

#2 - Flot og robust design

Der er ikke mange husholdningsapparater, der som KitchenAid, vil være pæne at have stående fremme.

Men det tidløse enkle design, der fås i et utal af farver, kan pynte på ethvert køkkenbord.

Samtidig er KitchenAid blevet et brand, som dine gæster kan beundre at du har stående på køkkenbordet.

Designet er robust og materialerne der er brugt er lækre at røre ved, så du er ikke i tvivl om at det er en kraftfuld maskine.

#3 - Mange års udvikling

KitchenAid har brugt mere end 100 år på at udvikle og fintune deres maskiner, materialer og design.

Brandet fortsætter til stadighed med at videreudvikle deres produkter og kvaliteten af produkterne.

Når du registrerer dine produkter på KitchenAids hjemmeside får du adgang til specifik vejledning og hjælp til dit produkt, samt forslag til spændende opskrifter og andet bonusmateriale.

De mange års erfaring og udvikling giver en enestående forståelse af produktet og det kan komme dig til gode i forbindelse med eventuelle spørgsmål eller udfordringer med maskinen.

#4 - Kendt for kvalitet

Når du anskaffer dig et produkt fra KitchenAid, anskaffer du ikke bare et hvilket som helst produkt.

KitchenAid er kendt for kvaliteten og slidstyrken i deres produkter og det betyder at du anskaffer dig et produkt, som du kan have i rigtig mange år, som det er nemt at skaffe reservedele til og som det kan betale sig at reparere, hvis noget mod forventning skulle gå i stykker.

Det er produkter som er fremstillet i de bedste materialer og i et tidløst design, som også kan bruges om mange år.

#5 - Tilbehør i alle afskygninger

KitchenAid har udviklet rigtig meget forskelligt tilbehør, som kan bruges til at supplere mange af deres maskiner med.

Så uanset om du skal bruge en kødhakker eller en blender, så kan du finde en, der måske oven i købet kan monteres på din mixer.

Der findes skåle i forskellige størrelser, som du kan supplere din mixer med, eller hvad med en pastamaskine, en grøntsagssnitter eller en slowjuicer.

Til mixeren fås utallige tilbehørsdele og det er kun din fantasi der sætter grænser og til de øvrige maskiner findes også en masse ekstraudstyr, så du sjældent vil føle dig begrænset af din maskine.

Ved at kunne supplere eksisterende køkkenmaskiner med ekstraudstyr, kan du også spare lidt plads i køkkenskabene, fordi du ikke behøver at have en særskilt maskine til enhver opgave i køkkenet.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007