Arctic Cooling

Arctic Cooling tilbyder noget af det bedste når det gælder køling til din computer. Se vores store udvalg af Blæsere til PC fra Arctic Cooling lige her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Arctic Cooling

Arctic F8 Silent PC Køler (1200RPM) 80mm
Arctic F8 Silent PC Køler (1200RPM) 80mm
Arctic F8 Silent PC Køler (1200RPM) 80mm

Til indbygning i computer kabinet
1200 RPM

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 11. april 2023
Arctic P12 Silent PC Køler (1050RPM) 120mm
Arctic P12 Silent PC Køler (1050RPM) 120mm
Arctic P12 Silent PC Køler (1050RPM) 120mm

Super lydsvag
Optimeret til statisk tryk

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 4. april 2023

Arctic Cooling - Kraftfuld og lydsvag køling

Arctic Cooling er en tysk-schweizisk virksomhed som producerer kraftfulde og lydsvage kølekomponenter til køling af eksempelvis CPU og grafikkort.

Arctic Cooling er en virksomhed, der producerer og udvikler forskellige køleelementer til computere og du kan finde et stort udvalg af produkter i deres sortiment.

Hvis du ikke kender virksomheden, så vil du nok komme til det under din søgen efter computerkomponenter, da det er en virksomhed med et fantastisk godt ry, og som laver produkter i en meget høj kvalitet til priser der er til at betale.

Alt hvad Arctic Cooling laver er for at servicere deres kunder og virksomheden arbejder konstant på at udvikle mere effektive og mere støjsvage kølekomponenter, der kan leve op til de stigende krav fra kunderne, i takt med at computerne bliver mere og mere kraftfulde.

Herunder har vi samlet lidt mere viden om Arctic Cooling, samt nogle gode grunde til at vælge køling fra Arctic Cooling, når du skal finde komponenter til din computer.

Arctic Cooling - Kendt for effektiv og støjsvag køling

Arctic Cooling er ikke bare kendt for kølekomponenter i høj kvalitet, men de er kendt for at lave kraftfulde og ekstremt effektive køleprodukter som er lydsvage og udført i en meget høj kvalitet.

Hvis du er gamer har du sikkert allerede hørt om produkterne fra denne virksomhed, da især gamere er utroligt glade for disse produkter.

Især er Arctic Coolings CPU og GPU kølere meget anerkendte og slår standard køling fra større mærker med mange længder.

Men også mere simple produkter som eksempelvis ventilatorer og skærm arme, samt beslag hører ind under virksomhedens produktsortiment.

De støjsvage og effektive kølere til forskellige komponenter i computeren lever i høj grad op til de associationer, der kan poppe op i hovedet, når man hører navnet “Arctic Cooling”.

Arctic Cooling er kendt for at udvikle produkter i samarbejde med professionelle e-sportsudøvere og andre computer entusiaster, som gennemtester produkterne og presser disse til det yderste, for så at give feedback til Arctic Coolings udviklings team.

Hvis ikke du allerede har fået lyst til at kigge nærmere på produkterne fra Arctic Cooling, så læs med herunder og se nogle af de mange gode grunde, der er til at vælge produkter fra Arctic Cooling.

5 gode grunde til at vælge produkter fra Arctic Cooling

Der findes en masse gode grunde til at vælge produkter fra Arctic Cooling, når du er på jagt efter køling til din computer, derfor har vi herunder samlet de bedste grunde til at kigge nærmere på dette velansete mærke.

#1 - Stort produktsortiment fra Arctic Cooling

Arctic Cooling har et meget stort produktsortiment, og uanset om du sværger til væskekøling eller luftkøling, så finder du et stort udvalg af modeller i forskellige størrelser, ydelse og priser.

Du vil heller ikke gå forgæves med Arctic Cooling, hvis du mangler en ventilator til selve kabinettet så luftventilationen i computeren bliver optimal, for også her finder du et stort udvalg af modeller i mange forskellige prisklasser og størrelser.

En af de produkter som Arctic Cooling selv fremhæver som værende helt enestående er deres væskekølere, som er kendt for en helt uovertruffen køleevne og som er virkelig støjsvag, sammenlignet med andre mærker.

Dog er også luftkølerne kommet godt med i popularitetskonkurrencen, for normalt er luftkølere ofte store i forhold til væskekølere, men Arctic Cooling har formået at begrænse størrelsen på køleren, uden at det påvirker effekten og støjniveauet negativt.

Det store produktsortiment omfatter også en del beslag og tilbehør til montering, samt et stort udvalg af gaming udstyr.

Du kan finde kølere til forskellige komponenter i computeren som eksempelvis CPU og grafikkort, hvor kølerne kan hjælpe med at holde effektiviteten for komponenterne i top, selv når både omgivelserne og selve komponenten er varme.

#2 - Arctic Cooling Garanti

Arctic Coolings produkter er udviklet og produceret i en meget høj kvalitet, og de er designet til at have en lang levetid.

På grund af den forventede lange levetid tilbyder Arctic Cooling op til 6 års garanti på deres produkter og samtidig er produkterne mulige at tilpasse, så de kan holde så lang tid som overhovedet muligt.

Ud over garantien tilbyder virksomheden også en helt unik kundeservice, som går langt ud over blot at være en mulighed under og lige efter købet, men som fortsætter gennem hele produktets levetid.

Virksomheden arbejder konstant på at holde dig tilfreds med produktet og støtte dig gennem hele levetiden.

#3 - Mange års erfaring og udvikling

Arctic cooling blev startet i 2001 og har siden starten arbejde på at være den førende leverandør at lydsvage køle produkter til især gamere og computer entusiaster over hele verden.

Passionen for at skabe produkter i en høj kvalitet, som både er effektive og ikke mindst lydsvage, har fået virksomheden frem til deres position i dag, som en af de foretrukne leverandører af køleprodukter til gamere og andre computer entusiaster.

Udviklingen fra starten og til i dag har båret tydeligt præg af at virksomheden ikker er bange for at gøre ting anderledes og for at tænke ud af boksen, i forhold til at udvikle mere effektive og holdbare løsninger på de stigende udfordringer med at holde de moderne stærkere computerkomponenter afkølet.

Der bliver konstant udviklet og forbedret på de eksisterende produkter og dette gøres i stigende grad i samarbejde med professionelle gamere som tester produkterne og giver feedback, som virksomheden kan arbejde videre med, for at gøre deres produkter endnu bedre.

Arctic Cooling har egne udviklings faciliteter og egne specialister, som ikke laver andet end at udvikle og forbedre virksomhedens produkter, disse er placeret i Tyskland, USA og Hong Kong.

Virksomheden klarer selv alt fra idé til færdigt produkt, hvilket betyder at produkterne testes af flere omgange, inden de første modeller sendes afsted til test hos professionelle gamere, og derefter rammer det almene marked.

På denne måde kan den høje kvalitet bibeholdes og kontrolleres i flere led.

#4 - Arctic Coolings Miljøbevidsthed

Arctic Cooling er en miljøbevidst organisation og sætter en stor ære i at tage vare på miljøet.

Siden 2001 har virksomheden været 100% CO2 neutral, og dette er opnået ved at der er lavet investeringer i grøn energi, samt genanvendelse af produkter.

Materialer til forsendelse består af materialer der minimere CO2 udslippet og som tager hensyn til miljøet, både ved forarbejdning og genbrug, yderligere bruges der minimal indpakning, så der er så lidt som muligt, der skal smides væk hos forbrugeren.

Herudover har Arctic Cooling formået at sænke brændstofforbruget i forbindelse med shipping af deres produkter, med 50%.

Og disse miljøtiltag bliver hele tiden optimeret og forbedret, eksempelvis ved at der ikke følger en brugermanual med produkterne, men den kan i stedet hentes ved at skanne en QR kode og findes på mange forskellige sprog, også dansk.

Virksomheden støtter desuden en række miljøtiltag rundt omkring i verden, herunder rensning af spildevand, udvikling af vandkraft i udsatte egne af verden, samt vindmølleprojekter rundt omkring i verden.

#5 - Samarbejde med store producenter

Arctic Cooling med flere af de store grafikkort producenter om udvikling af køling som går skridtet videre fra de almindelige OEM standarder.

Herudover samarbejder Arctic Cooling med en række esports teams, både som sponsor, men også i forhold til udvikling af deres produkter.

Både samarbejdet med grafikkort producenterne og esports teams giver Arctic Cooling en fordel i forhold til hele tiden at udvikle de nyeste og mest fremtidssikrede køle løsninger til de stadigt mere krævende computere og brugere af disse.

Type
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Fragt fra 29 kr
E-mærket
Godkendt siden 2007