Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Ring Automotive

Ring Automotive laver en lang række enheder, især målrettet til bilen. Derudover er de også kendte for deres store produktion af lommelygter i alle typer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ring Automotive

Ring Automotive RMS7 Multistik Billader (2x12V)
Ring Automotive RMS7 Multistik Billader (2x12V)

Features: Kommer med to 12V stik, og et USB-C stik
Features: Praktisk og nemt at tilslutte

Læs mere På lager
Ring Automotive RMS2 Multistik Billader (2x12V)
Ring Automotive RMS2 Multistik Billader (2x12V)

Features: Med 2 12V stik
Features: Nem at bruge

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024

Ring Automotive - Smarte lommelygter og udstyr til bilen

Leder du efter forskelligt ekstra tilbehør og reservedele til din bil eller motorcykel, så du kan få øget komforten, når du skal ud at køre?

Så kan du hos Ring Automotive finde et stort udvalg af tilbehør og reservedele i høj kvalitet, så du kan få klargjort bilen til din bilferie eller lange køreture.

Ring Automotive er en af Europas største forhandlere af forskellige udstyr til bilen, lige fra almindelige billygter og tilbehør til dækpleje, til moderne ladekabler til elbiler og meget mere.

De har mange års erfaring med at forhandle og producere deres produkter til bilen, og har dermed mulighed for at kunne lave produkter i højere kvalitet der passer til dine behov for forskelligt tilbehør til bilen.

Så hvis du skal klargøre bilen til en lang bilferie, så kan det være en god ide at overveje om du har brug for noget tilbehør fra Ring Automotive.

4 udvalgte produkttyper fra Ring Automotive

Hvis du leder efter noget bestemt tilbehør eller reservedele til din bil, så kan det være at du kan finde det i Ring Automotives store sortiment.

Du kan herunder finde et overblik over et par udvalgte produkttyper, som Ring Automotive forhandler med, så du har mulighed for at skabe dig et bedre overblik over hvilke produkter du kan få hos dem.

#1 - Ring Automotive Lommelygter

Hos Ring Automotive kan du bl.a. finde forskellige typer af lommelygter, som du kan have liggende i bilen på de lange køreture, eller hvis du bare skal kunne lave småreparationer på bilen inden du skal afsted.

Det kan nogle gange være svært at komme til at lave reparationer under motorhjelmen, da der ofte ikke kommer direkte lys ned i de forskellige hjørner, hvilket kan gøre det svært at se hvad du laver.

Her kan en lommelygte hjælpe rigtig meget, da du kan få mulighed for at kunne lyse ned i hjørnerne, så du kan se hvad du laver, og ikke skal bøvle nær så meget rundt og gætte dig frem.

Eksempler på Lommelygter fra Ring Automotive:

 • Pandelampe
 • Almindelige lommelygte
 • LED lommelygte
 • Spotlights

Her kan en pandelampe også hjælpe meget, da den kan monteres på et pandebånd, som du kan tage på, hvilket betyder at lyset vil lyse de steder, som du kigger på, og du kan have begge hænder fri til at arbejde med dem.

Det kan også være en fordel bare at have en lommelygte liggende i handskerummet i bilen, da der kan være mange tilfælde, hvor det kan være en fordel at have hurtig adgang til en lygte, så du kan se noget efter solnedgang, hvis du f.eks. skal til at campere ude i naturen.

#2 - Ring Automotive Billygter

Der findes et stort udvalg af forskellige billygter på markedet, alt efter hvilken bil du har, hvor meget lygterne skal lyse, og hvor længe du gerne vil have dem til at holde.

Du bør derfor nøje se på udvalget af de forskellige typer af billygter, så du kan finde den type lygter der passer til din bil.

Langt de fleste billygter har en effekt på 12 V, da det er en god standard at bruge, da det betyder at næste alle billygter passer til de fleste bilmærker, og at de kan bruges uden kompatibilitetsproblemer.

Eksempler på Billygter fra Ring Automotive:

 • 12 V billygter
 • 12 V LED billygter
 • HID forlygter
 • Høj performance forlygter

Fordelen ved at bruge LED billygter er at de holder ca. 10 gange længere tid end almindelige billygter, og du kan på den måde undgå at skulle udskifte dine billygter nær så ofte, som ellers.

Det kan potentielt spare dig en del penge, både på billygter, og på mekanikeren, hvis du ikke selv er bekvemt ved at skifte dem selv.

Det kan hurtigt komme til at løbe op i mange penge, og det kan derfor være en god ide at gøre dig nogle overvejelser omkring hvilken type billygter du gerne vil have til bilen, så du kan finde et sæt der passer til dine behov.

#3 - Ring Automotive dækpleje

Når du skal klargøre bilen til en af de lange bilture, så kan det være en god ide at overveje om du har brug for nogle produkter til at kunne pleje dine dæk, så de holder i længere tid.

Det kunne f.eks. være at du gerne vil have mulighed for at kunne tjekke dit dæktryk derhjemme, så du kan se om der er nok luft i dækkene.

Der skal gerne være et hvis lufttryk i dækkene, da det ellers kan betyder at dækket bliver mere slidt af at køre, og dermed hurtigere skal skiftes.

Her kan en automatisk dæktryksmåler hjælpe dig, da du blot skal sætte den til strøm, samt tilslutte den til dækket, hvorefter den vil hurtigt og let kunne læse, hvilket niveau lufttrykket ligger på.

Du kan også du få forskellige typer af dæktrykspumper, enten automatiske eller manuelle, der kan hjælpe dig med at øge lufttrykket i dine dæk, så de kan komme op på det optimale tryk igen.

Nogle dæktrykspumper har også en stopventil, hvor overskydende luft bliver lukket ud, så du formindsker chancen for at pumpe for meget luft i dækkene, hvilket kan være lige så dårligt for dine dæk, som at hvis de ikke har nok luft.

Eksempler på dækpleje fra Ring Automotive:

 • Automatisk dæktryksmåler
 • Automatisk dæktrykspumpe
 • Manuel dæktrykspumpe
 • Luftkompressor
 • Reparationspakke

Hvis du bruger meget tid på farten, så kan der være en risiko for at du muligvis punktere på et dårligt tidspunkt, hvor du måske har svært ved at blive samlet op.

Med en nødreparationspakke fra Ring Automotive har du mulighed for at kunne få en kompakt pakke, der passer enten i handskerummet eller bagagerummet, hvor du får de materialer du skal bruge for at kunne hurtigt lappe mindre punkteringer sammen.

Så kan du hurtigt komme videre uden at skulle have fat i vejhjælpen, hvilket kan spare dig en del penge på at få bugseret bilen til det nærmeste værksted.

Du skal dog være opmærksom på at det ikke er en permanent løsning, og du skal derfor stadig have skiftet dæk så snart som muligt.

#4 - Ring Automotive bilkamera

Det er blevet moderne at få et bilkamera installeret i bilen, da det kan hjælpe dig hvis du kommer ud for en ulykke, hvor forsikringen bliver involveret.

Her kan et bilkamera hjælpe dig, da den optager dit udsyn, så du let kan dokumentere overfor dit forsikringsselskab at skylden for ulykken ikke ligger hos dig, hvilket kan få stor betydning for om din forsikring dækker for ulykken eller ej.

Eksempler på bilkameraer fra Ring Automotive:

 • 720p Bilkamera
 • 1080p Bilkamera
 • 1440p Bilkamera

Bilkameraerne kan fås i forskellig kvalitet, så det kan være en god ide at overveje, hvilken opløsning de skal optage med.

Med en større opløsning, så kan det blive betydeligt lettere at se alle detaljerne på optagelserne, hvilket kan gøre det lettere at se hvad der præcists er sket.

Du bør derfor overveje hvilken type kamera der passer bedst til dine behov, så du har bedre mulighed for at finde det rette kamera til din bil.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007