Fujitsu

Fujitsu er et brand fra Japan, som fremstiller alverdens elektronik. Fujitsu har et stort udvalg af computere, samt tilbehør til computere som fx computerskærme, printere og meget mere. Se hele vores udvalg af Fujitsu varer her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fujitsu

Fujitsu Optisk Diskdrev (DVD Brænder)
Fujitsu Optisk Diskdrev (DVD Brænder)

Optisk DVD brænder
Forbindes via USB-A

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024
Fujitsu Strømforsyning t/Fujitsu (90W)
Fujitsu Strømforsyning t/Fujitsu (90W)

Praktisk oplader til din Fujitsu computer
Perfekt som erstatningsoplader

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 4. juni 2024

Fujitsu - Kendt for effektive IT løsninger

Leder du efter IT løsninger til erhverv eller privat, så er du sikkert stødt på Fujitsus produkter og løsninger.

Fujitsu er et Japansk mærke inden for computer hardware og IT løsninger til både erhverv og private, og virksomheden har i en lang årrække udviklet effektive IT løsninger, som omfatter en lang række elektroniske teknologier og services.

Siden årtusindskiftet har Fujitsu vundet stor indpas på det private marked for computere og tilbehør, men er samtidig en stor samarbejdspartner i den offentlige sektor.

I Danmark er Fujitsu nok bedst kendt under navnet Fujitsu-Siemens, som var et samarbejde mellem de to virksomheder Fujitsu og Siemens, som især blev kendt for stationære computere til helt almindelige husholdninger, men som også producerede en lang række andre produkter.

Fujitsu er kendt for en bred vifte af produkter til mange forskellige brancher og som eksempler på produkter du måske kender, kan nævnes:

  • Computerskærme
  • Bærbare computere
  • Stationære computere
  • Varmepumper
  • Printere
  • Vindmøller
  • Servere
  • Tablets
  • IoT enheder

5 Produkter som Fujitsu er særlig kendte for

Fujitsu er kendt for en lang række produkter til både private, erhverv og den offentlige sektor, og du kan derfor let være stødt på virksomhedens produkter tidligere.

Herunder har vi samlet lidt mere information om nogle af de produkter som virksomheden er særlig kendt for.

#1 - Computerskærm fra Fujitsu

Fujitsu udvikler og producerer en lang række modeller af computerskærme, som er kendt for en meget høj kvalitet.

Fujitsu computerskærme fås i forskellige størrelser og udformninger og kan således fås i både kurvede modeller og mere standard modeller, i størrelser der varierer fra 16” til 30”.

Designet på computerskærme er oftest minimalistisk og dog robust, så skærmene kan passe ind på næsten ethvert kontor eller skrivebord.

Computerskærmene er primært LED skærme med en høj opløsning og flimmerfri teknologi, der er behagelige for øjnene at se på, hvilket betyder at de er særlig velegnet, når du bruger mange timer foran skærmen.

Sikkerheden og ergonomien er i top, og du kan ofte indstille skærmen på flere led og kanter, for at få den optimale ergonomiske indstilling for din skærm.

Bluelight filter sørger for at effekten af det skadelige blå lys minimeres og samtidig ikke trætter øjet og hovedet, når du sidder foran skærmen.

Computerskærme fra Fujitsu kan fås med forskellige egenskaber i form af eksempelvis indbyggede højttalere i forskellige styrke, forskellige former for stikindgange, eksempelvis USB, HDMI, AUX, DVI og VGA, og Displayporte.

Med disse mange muligheder kan du næsten være sikker på at kunne finde en PC skærm, der matcher dine behov.

#2 - Fujitsu printer og Scanner

Fujitsu printere og scannere er effektive og hurtige, samtidig med at resultatet har en høj kvalitet.

Printere fra Fujitsu er især kendt for at være rigtig gode til store opgaver, hvor det kræver en stærk printer, eksempelvis udskrifter med meget tung og tæt grafik, eller brochureudskrifter, som kræver meget af printeren, samtidig med at det gerne skal foregå med en vis hastighed.

Scannere fra Fujitsu er ikke begrænset til at scanne dokumenter, men er også i så høj en kvalitet at de ofte kan scanne billeder af forskellige størrelser, og gengive disse til perfection på computeren.

Du kan også finde scannere fra Fujitsu, som kan scanne adgangskort, QR koder og meget andet.

Både scannere og printere fra Fujitsu er lavet i høj kvalitet og har en lang levetid, samtidig med at du kan finde modeller til langt de fleste behov fra både private og erhverv.

#3 - Fujitsu Computer tilbehør

Du kan finde mange forskellige tilbehørsdele til din computer fra Fujitsu, af eksempler kan nævnes:

Tilbehørs programmet er bredt og det er muligt at finde alt det du har brug for til indretning af din arbejdsstation i produkter fra Fujitsu.

Tastaturer og mus er ergonomisk designet, så du mindsker de negative påvirkninger af arme og skuldre, og dermed kan holde til at arbejde med værktøjerne hver dag i flere timer ad gangen.

Arbejder du på store kontorer, eller steder hvor der ikke er så meget privatliv, tilbyder Fujitsu nogle løsninger som kan forhindre andre fra at se hvad du laver på din skærm, med mindre de står lige bag dig og i samme vinkel som dig.

Disse løsninger består ofte i et privacyfilter som gør det svært at se hvad der sker på skærmen, for alle andre end dig.

Forskellige adaptere, hubs og docks kan gøre det lettere for dig at tilslutte udstyr som ikke umiddelbart passer i nogle af de porte som eksempelvis din skærm eller computer har, eller når du har brug for at slutte flere enheder til skærmen, end der er stik til.

#4 - Fujitsu varmepumpe og aircondition

Fujitsu varmepumper og airconditions lever ofte op til alt det du måtte forvente af en varmepumpe eller aircondition, flot design, støjsvag og god effekt.

Uanset om du måtte vælge luft-til-vand eller luft-til-luft varmepumper finder du varmepumper med en lang levetid og en støjsvag drift, som er brugervenlige og lette at indstille.

Aircondition fra Fujitsu kan levere en effektiv køling, med mulighed for flere forskellige funktioner, eksempelvis affugtning eller ventilation, og præcis temperatur indstillinger.

Samtidig fungerer både aircondition og varmepumper energieffektivt og kan indstilles så gener minimeres, eksempelvis luft tørhed, der giver tørre slimhinder.

Fujitsu producerer både varmepumper og aircondition anlæg i forskellige størrelser, hvilket betyder at du kan finde en løsning til forskellige størrelser af bolig eller erhverv.

#5 - Computer fra Fujitsu

Fujitsu udvikler og producerer komplette computere i både stationære og bærbare varianter, enkeltstående hardware til opbygning af computere og batterier til bærbare computere.

Så hvis du er på jagt efter en effektiv og kraftfuld computer, så er der mange muligheder fra Fujitsu, og virksomhedens computere er kendt for at være holdbare, samtidig med at mange af modellerne er kompakte.

Især de stationære computer modeller fra Fujitsu er populære, fordi de er kraftfulde, selvom designet er kompakt og ikke fylder ret meget på skrivebordet eller i skabet.

Alle modellerne af computere fra Fujitsu er bygget i en høj kvalitet, har masser af kraft og fungerer energieffektivt og pålideligt.

3 gode grunde til at vælge produkter fra Fujitsu

Der findes mange gode grunde til at vælge produkter fra Fujitsu, men herunder har vi samlet de 3 vigtigste grunde til at du trygt kan vælge produkter og teknologi fra Fujitsu.

#1 - Pålidelighed og lang levetid

Fujitsu udvikler udstyr og computere med en høj grad af pålidelighed, så du ikke skal blive begrænset af fejl eller udfald på din computer eller dit værktøj.

Herudover betyder kvaliteten af Fujitsus produkter at levetiden er lang, hvilket er et fokusområde i udviklingen af produkter, da dette kan medvirke til at mindske miljøbelastningen.

Når produkter har en lang levetid, skal de ikke udskiftes så tit og dermed skal der ikke udvindes så mange råvarer og bruges ressourcer på produktion.

Samtidig giver pålideligheden af produkterne en loyalitet fra brugerne, der kommer igen efter nye produkter.

#2 - Udvidelsesmuligheder i særklasse

Fujitsu computere og skærme kan udvides med mange ekstra enheder, både andre enheder eller flere af samme enhed, eksempelvis flere skærme, højttalere eller harddiske.

Dette giver mange forskellige muligheder for at udvide din arbejdsstation til lige det der passer til dig og dine opgaver.

#3 - Kraftfuld kvalitet fra Fujitsu

Kvaliteten fra Fujitsu er høj og der bruges råvarer af høj kvalitet til fremstillingen af virksomhedens produkter.

Computere såvel som varmepumper, airconditions og andre produkter er effektiv og kraftfuld, og med den høje kvalitet følger også en lang levetid.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007