Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Micro USB til USB-C Kabel

Her finder du kabler fra det nye USB-C til det velkendte Micro USB stik, der bruges i de fleste mobiltelefoner og i meget andet udstyr.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Micro USB til USB-C Kabel

Micro USB-C kabler til alle formål

USB-C kabler kaldes også USB 3.1 speedpower+, fordi de har en hidtil uset dataoverførselshastighed. Denne type USB kabel vil blive fremtidens standard indenfor USB teknologi og er så energieffektiv, at vi fremover vil kunne oplade tablets og bærbare computere via USB 3.1 speedpower+ indgangen i vores enheder. Hos avXperten fører vi en lang række forskellige Micro USB-C kabler, og det er dem, vi bruger i de nyeste telefoner og tablets. Med et micro USB-C kabel kan du sende op mod 100 W, og da avXperten fører et stort udvalg af adaptere er det muligt for dig, at skabe forbindelse mellem dine gamle og nye USB enheder. Noget helt unikt med USB-C micro kabler er også, at overførslen foregår dupleks - og altså går begge veje samtidig. På den måde kan du overføre musik fra din telefon til din tablet, mens du overfører fotos fra din tablet til din telefon.

Dette udstyr bruger micro USB-C

I dag benytter man micro USB-C med de nyeste MacBooks og i en række forskellige Apples produkter, som eksempelvis iPads. Der er også en stigende tendens til, at micro USB-C bliver brugt i smartphones. Flere og flere computerfirmaer begynder også at indføre USB 3.1 standarden, som spås til at blive fremtidens universelle standard til alle enheder. Der er utallige muligheder med micro USB-C, og især når det bliver en fast standard. Når du er ude at rejse vil du ikke behøve at have strømconvertere med, fordi du via enhver Micro USB-C kilde kan oplade dine enheder. Det vil eksempelvis fremover blive muligt, at oplade sin bærbare computer med en USB-C micro indgang i bilen eller i offentlige transportmidler. Fremover kan du benytte USB-C micro med din eksterne harddisk, tastatur, mus, printer, telefon og stort set alt andet elektronik.

Hastighed og fordele ved USB-C

USB-C er vanvittigt energieffektive. Selve kablet er fladere end tidligere typer af USB kabler og det er ens i begge ender og på begge sider. Det betyder, at du ikke kan vende dit micro USB-C kabel forkert. USB 3.1 er oppe på en teoretisk maks hastighed på 1.150 MB/s og det er en 100 % stigning siden den seneste USB standard, der i forvejen var kvantespring foran dens forgængere. Hastigheden varierer naturligvis efter hvilke enheder, du benytter sammen med kablet, men hastigheden vil i alle tilfælde være mærkbar. Denne type af USB kabel har kan levere 100 watt ved 5 ampere og 20 volt og derfor er micro USB-C langt foran de andre kabler på markedet. Dine enheder kan blive opladet utroligt hurtigt ved hjælp af USB 3.1 micro, fordi det sender så meget strøm igennem og samtidig sparer det faktisk energi, at effektiviteten er så høj.

Serieforbindelser med Micro USB-C kabler

Noget af det helt store, som fremtiden vil byde på, er serielle forbindelse ved hjælp af micro USB-C kabler. I dag kan du forbinde to enheder ved hjælp af USB kabler, men i fremtiden kan du forbinde et utal af enheder ved hjælp af USB-C kabler. Du vil altså kunne sætte din computer sammen med din telefon, der er forbundet til dit kamera, som er forbundet med din eksterne harddisk osv. Alt dette uden at du skal tænke på, at sætte ekstra strømforsyninger til de forskellige enheder, fordi kablet kan føre så meget strøm igennem sig. Det er utroligt spændende at følge med i, hvad disse kabler kommer til at kunne i fremtiden. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne, når vi ser udviklingen af så komplicerede teknologier.

Beskrivelse af USB micro C

USB-C micro ser lidt anderledes ud end sine forgængere. En af grundene til, at det kan overføre data ved så ekstreme hastigheder er, at der er hele 24 ben inde i det lille stik. Stikket er 8,4 mm bredt og 2,6 mm højt. Det er supersmart, at du ikke kan vende USB-C kablet forkert, og altså ikke længere skal bekymre dig om, hvorvidt du har brug for han eller hun kabler. Med andre ord kan du sætte en hvilken som helst ende af stikket i en hvilken som helst enhed, og du skal heller ikke tænke på, hvilken side der skal vende opad. Det er naturligvis kun, når du bruger to enheder, der begge har en micro USB-C indgang. Vi fører også kabler som eksempelvis micro USB-C til micro USB b, så du kan forbinde din nyeste Macbook med en telefon af lidt ældre dato. Du kan naturligvis også benytte andre adaptere, så du kan kombinere dine forskellige enheder, med forskellige USB standarder allerede i dag. Vi fører naturligvis også et stort udvalg af disse.

Se vores store udvalg af micro USB-C kabler

Hos avXperten er vi altid på forkant med udviklingen og gør alt hvad vi kan for, at vores kunder også er det. Der er derfor, vi stolt præsenterer vores store og flotte udvalg af micro USB-C kabler. Vi ved allerede nu, at de førende firmaer indenfor IT teknologi arbejder på, at gøre USB-C til fremtidens standard. - Så der er ingen grund til ikke at springe med på vognen. Du kan se vores store udvalg her på siden og altid kontakte vores engagerede personale, hvis du har spørgsmål. Vi står til rådighed med gode råd og vejledning, og når du bestiller, sørger vi for at levere varen derhen hvor du ønsker.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007