avXperten

USB forlænger

Med et USB forlængerkabel kan du forbinde dine USB enheder på større afstande. Vi har et kæmpe udvalg af USB forlængerkabler i en række forskellige farver og længder. Du kan også forlænge ved hjælp af de Cat5 internetkabler, som vi også fører. Hos avXperten har vi også en aktiv USB forlænger, der forstærker signalet, så kablet kan blive endnu længere. Normalt kan et USB kabel højst række 5 meter, hvis du ikke vil risikere langsomme overførsler eller at miste data. Med et aktivt USB kabel kan du forlænge dit USB kabel med yderligere 5 meter, uden at miste signalkvalitet.

USB forlængerkabel - stort udvalg hos avXperten

Når du vil forlænge dit USB kabel skal du have et kabel, der er han i den ene ende og hun i den anden ende. Du kan kende dem på, at du sætter hanstikket ind i hunstikket. Det er relativt let at huske. Det er det samme som gælder med strøm-kabler, jack-kabler, phono og meget mere. Hvis stikket er det samme i begge ender, f.eks. han-han eller hun-hun, kan du ikke bruge det til at forlænge dit USB kabel.

Et aktivt USB kabel er et forlængerkabel, der kan forlænge dit USB kabel uden at du mister signalhastighed eller data. Der kan være flere problemer forbundet med, at forlænge dit USB kabel med et standardkabel, da USB standarden lige præcis kan række 5 meter. Det aktive USB kabel består af aktiv elektronik, der forstærker USB signalet, så det kan række over længere afstande.

USB forlængerkabel hjemme og på kontoret

Du kan bruge et USB forlængerkabel både i hjemmet og på arbejdspladsen. Der er mange forskellige enheder på et kontor, der har USB indgange. Her kan være tale om printere, eksterne harddiske, telefoner, tablets og meget andet. Vi fører naturligvis de nødvendige adaptere for at dit USB forlængerkabel kan benyttes sammen med samtlige USB enheder.

I hjemmet kan du bruge USB forlængerkabel til mange af de samme ting som du kan på kontoret. Det kan også være, at du gerne vil se film på din projektor, men at afstanden mellem din computer og projekterne er for lang til det normale USB kabel på 5 meter. Her er et USB forlængerkabel den perfekte løsning. Det kan også være, at du har en printer i et andet rum, end du har din computer. Også her er et USB forlængerkabel løsningen for dig. Husk at benytte et aktivt kabel, så du ikke mister data på vejen.

Forskel på USB 2.0 og USB 3.0

Hvis du sammenligner USB 2.0 og USB 3.0 er der en række store forskelle. Først og fremmest overfører USB 3.0 data med en hastighed, der er 10 gange højere, end USB 2. USB 2 kan overføre data med hele 480 Mbps, men USB 3.0 kan overføre med op til 4,8 Gbps. Hastigheden er selvfølgelig afhængig af, hvilke enheder du forbinder med hinanden. Udover at du kan overføre data 10 gange hurtigere med USB 3.0 kabel, kan du oplade dine eksterne enheder meget hurtigere.

Med et USB 3.0 forlængerkabel kan du både spare tid og strøm, når du oplader dine enheder. Endelig kan du med et USB 3.0 kabel lave duplex overførsler, hvilket vil sige, at du både kan sende og modtage data samtidig. Du kan altså både tage en backup af din eksterne harddisk og modtage data fra den samme harddisk på en og samme gang.

USB er verdens førende standard

Grunden til at vi fører så mange forskellige typer af USB kabler hos avXperten er, at USB er verdens førende standard inden for dataoverførsel. Der findes ikke nogen teknologier, der er den overlegen. De forskellige generationer af USB kabler og stik kan samarbejde ved hjælp af adaptere.

På den måde skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din computer har en USB 2.0 udgang, din telefon har en USB 3.0 indgang og din tablet har den USB 3.1 indgang. I alle disse tilfælde kan du benytte et USB forlængerkabel til at øge afstanden mellem dine enheder. Hvis du husker at bruge et aktivt USB kabel, risikerer du ikke at miste data eller sinke processen.

Køb USB forlængerkabler hos avXperten

Vi har altid et stort og varieret udvalg af USB forlængerkabler, og vi sikrer den absolut højeste kvalitet. Vores priser er endda konkurrencedygtige og vi har et stærkt team af medarbejdere. De medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, når du skal finde det rette USB forlængerkabel

Du sparer både strøm og tid på dataoverførsler og opladninger, hvis du går efter aktive USB forlængerkabler. Hvis du vil helt op i gear, skal du gå efter de nyeste standarder indenfor USB kabler som eksempelvis USB 3.0. Du kan bestille dit USB forlængerkabel her på siden og få det sendt lige derhen hvor du ønsker - posthuset, arbejdspladsen, hjemmet - eller et helt fjerde sted.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg