Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Ladyshaver

Her finder du Ladyshavers og epilatorer til at fjerne hår fra følsom hud. Med en ladyshaver får du en bedre og mere tæt barbering, der holder i længere tid.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ladyshaver

Philips ladyshaver (epilator) Satinelle BRE225
Philips ladyshaver (epilator) Satinelle BRE225

River hår ud med roden
Med 2 hastigheder

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Braun Silk-epil LS 5560 Lady Shaver m/tilbehør
2 Anmeldelser
Braun Silk-epil LS 5560 Lady Shaver m/tilbehør
2 Anmeldelser

Tilpasset kvindelige former
Dobbeltplejeteknologi

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024
Tvins Flawless NuRazor Ladyshaver (Trådløs)
Tvins Flawless NuRazor Ladyshaver (Trådløs)

Med 18 karat forgyldt barberhoved
Ingen sæbe eller barbergel kræves

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Remington BKT4000 Bikinitrimmer (60 minutter)
Remington BKT4000 Bikinitrimmer (60 minutter)

Med en batterilevetid på op til 60 minutter på én opladning
Designet med effektivitet og præcision i tankerne

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024
Beper 40969 Voksvarmer t/Voksruller (40W) Pink
Beper 40969 Voksvarmer t/Voksruller (40W) Pink

Opnå glat og silkeblød hud derhjemme
Hurtig opvarmning af voksen

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 16. august 2024

Ladyshavers til barbering af følsom hud

Her på siden finder du vores udvalg af ladyshavers til en skånsom barbering af følsom hud.

Ladyshaveren er en slags mellemting mellem en barbermaskine og en skraber, og er særlig velegnet hvis du har følsom hud.

En ladyshaver skærer håret over på samme måde som et barberblad, men har ofte et dobbelt blad, som sikrer en tættere barbering.

Ladyshaveren kører oftest på batterier og bruges først og fremmest til at fjerne hår på ben og under armene, men du kan også bruge den andre steder på kroppen, hvor du oplever uønsket hårvækst. 

Hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter når du skal finde din nye ladyshaver, så læs med herunder og bliv bedre rustet til at vælge den rigtige for dig og din hud.

6 ting du skal vide når du kigger efter ny ladyshaver

Der findes næsten lige så mange modeller af ladyshavere som der findes modeller af barbermaskiner, så det kan være svært at finde frem til den der er rigtig for din hud.

Derfor er der herunder samlet nogle ting du kan kigge efter, når du skal finde en ny ladyshaver.

#1 - Ladyshaver til brusebadet eller på tør hud

En ladyshaver giver, til forskel fra skraberen, en unik mulighed for en tæt og skånsom barbering på tør hud, en opgave der for en skraber kan være en smertefuld opgaver.

Ladyshaveren giver en tæt og skånsom barbering på tør hud og du er derfor ikke afhængig af at du skal have været i bad eller stå og plaske med vand i håndvasken. 

Evnen til at barbere på tør hud er en klar fordel, hvis du for eksempel har svært ved at holde balancen på ét ben i badet eller ved håndvasken.

Nu kan du blot sætte dig ned i en stol og give dig den tid du skal bruge for at få flotte og glatte ben.

Hvis du stadig gerne vil have dine ben barberet mens du er i bad, så er mange modeller af ladyshaver vandtætte, så de kan bruges både i badet og på tør hud.

Skal du bruge ladyshaveren i badet er det dog vigtigt at du sikrer dig at ladyshaveren med sikkerhed er vandtæt og beregnet til barbering i badet. 

Du behøver ikke bruge barberskum, da ladyshaveren er designet så den let glider hen over både våd og tør hud.

#2 - Bevægeligt eller fast shaverhoved

Shaverhovedet er den del af ladyshaveren der indeholder skæredelen og denne er ofte bevægelig på langt de fleste modeller, men der findes også modeller hvor shaverhovedet er fast.

At shaverhovedet er bevægeligt betyder at du lettere opnår en tæt barbering, også i kurver, som for eksempel armhuler, bikinilinje og rundt om led.

Et fast shaverhoved vil ofte være rundet, som stadig sikrer dig en tæt barbering rundt omkring på kroppen, også i kurver, men med et bevægeligt shaverhoved er det bare lidt lettere at få en glidende bevægelse, da hovedet selv bevæger sig efter kroppens kurver.

Det betyder at du ikke skal vrikke, vende og vride armene for at få alle hårene med. 

#3 - Batteri eller ladestation?

De fleste ladyshavere kører på batteri, men om du skal udskifte batteri jævnligt eller maskinen har et genopladeligt batteri, kan variere meget fra model til model.

I valget om hvorvidt batteriet skal udskiftes eller lades op i din nye maskine, er det nok mest en smagssag, hvad du skal vælge.

En maskine hvor du skal udskifte batterierne når de er løbet tør for strøm, kan være en fordel, hvis du ofte er på farten og ikke altid kan få ladet en ladyshaver op.

Udskiftelige batterier kræver dog også at du har ekstra batterier liggende, så du ikke risikerer at gå i gange med barberingen uden at kunne blive færdig, fordi der ikke er mere strøm på maskinen og du er løbet tør for batterier.

Med en maskine med en ladestation, har du fordelen af blot at kunne placere ladyshaveren i ladestationen, når du er færdig med din barbering, og så er den klar til næste gang. 

Det kræver så, at du faktisk får maskinen sat til opladning, når du ikke bruger den, for at være sikker på der er strøm på når du skal bruge den næste gang.

Hvis ikke der er strøm på en maskine med genopladeligt batteri, må du pænt vente indtil maskinen er ladet op, hvor du med et udskifteligt batteri, blot kan sætte nye batterier i og gå i gang med barberingen.

#4 - Opladningstid for en ladyshaver

Har du besluttet dig for at du har brug for en ladyshaver med genopladeligt batteri, så bør du kigge på hvor lang tid det tager at oplade ladyshaveren, samt hvor lang tid du kan bruge ladyshaveren på en opladning.

Hvis du har tendens til at glemme at få ladyshaveren sat til opladning, kan en lang opladningstid være mere end irriterende, og det kan derfor være en fordel at vælge en maskine der har en kort opladningstid.

Opladningstiden for en ladyshaver kan variere fra model til model og ligger normalt mellem 1 time og op til et døgn.

En typisk barbering af ben og armhuler kan tage op til ca. 30 minutter hvis du giver dig god tid. 

Derfor bør du kigge efter en ladyshaver, der har en brugstid pr. opladning på minimum 30 minutter, men der er sjældent grund til at vælge en maskine der kan bruges flere timer ad gangen.

Du bør ikke følge tanken om at en lang brugstid betyder at du kan bruge maskinen flere gange med en uges mellemrum, for maskinen kan aflade mellem opladningerne. 

Ofte vil en meget lang brugstid pr. opladning også betyde at opladningstiden er noget længere. 

#5 - Ladyshaver med lys

Hvis du ikke har det skarpeste lys i det rum hvor du barberer dine ben, kan det være en fordel med et klart LED lys indbygget i din nye ladyshaver.

En ladyshaver med indbygget LED lys, gør det lettere at se om du får alle hår med, og dette gør sig især gældende, hvis du bruger din ladyshaver til intimbarbering.

LED lyset betyder at du kan se hvad du laver og selv med et godt lys på badeværelset, kan det af og til være svært at se alle de stedet, hvor du fjerner hår.

Det er ikke alle modeller af ladyshavere der har indbygget lys, så hvis du ønsker at din nye LED shaver skal have denne funktion, bør du orientere dig i maskinens specifikationer.

#6 - Vedligeholdelse af din ladyshaver

En ladyshaver kræver generelt ikke meget vedligehold, men for at sikre at du får en problemfri barbering, uden røde knopper og irriteret hud, kan du med fordel gøre nogle simple ting.

  • Børst shaverhovedet rent efter brug, hver gang
  • Er shaveren vandtæt, så skyl shaver hovedet under vandhanen
  • Sprit evt. shaver hovedet af med almindelig husholdningssprit på en vatrondel
  • Sørg for at få opladet maskinen efter hver brug
  • Skift shaverhovedet ca. en gang om året
Produkttype
0
0
0
Vælg alle
Våd & tør
Hårfjernelsesteknologi
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007