Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Ansigtsrensebørste

Ansigtsrensebørster til grundig rengøring af ansigtet. Vi har et stort udvalg med mange forskellige løsninger, børstehoveder og funktioner.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ansigtsrensebørste

Adler AD 2939 Lady Trimmer Ansigtsepilator
1 Anmeldelser
Adler AD 2939 Lady Trimmer Ansigtsepilator
1 Anmeldelser

Fanger selv de fineste og korteste hår
Med indbygget LED-lys

Læs mere På lager
Beper P302VIS003 Eksfolierende Ansigtsmaskine (500mAh) Hvid
Beper P302VIS003 Eksfolierende Ansigtsmaskine (500mAh) Hvid

Renser effektivt huden via ultralyd
Genopladeligt batteri

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 16. august 2024

Ansigtsrensebørste - For en blød og strålende hud

Her på siden finder du vores udvalg af ansigtsrensebørster, som ved regelmæssig brug kan hjælpe til med at give dig en strålende og blød hud i ansigtet.

Der findes mange forskellige modeller af rensebørster til ansigtet, og med en lang række forskellige børstehoveder.

Uanset om du leder efter en manuel, en sonisk eller en roterende ansigtsrensebørste, så er der nogle ting der er gode at vide, inden du køber, så du kan finde en børste der passer til din hud.

4 ting du bør vide før du køber en ansigtsrensebørste

Hvis du går og længes efter en blød og strålende hud, så kan en ansigtsrensebørste være et værktøj til at opnå dette.

Men din hud er helt speciel, og ikke nødvendigvis den samme type, som de hudtyper diverse test er lavet på, så hvis du er i tvivl om hvordan du kan finde frem til den helt rigtige ansigtsrensebørste, så kan du herunder finde lidt gode råd til hvad du kan kigge efter.

#1 - Manuel eller roterende Ansigtsrensebørste?

Der findes mange ansigtsrensebørster på markedet og disse fordeler sig typisk i to hovedkategorier, og så måske en tredje gruppe.

De oftest brugte og også mest kendte typer er de manuelle og de roterende ansigtsrensebørster, men der findes også en tredje gruppe af rensebørster til ansigtet, som består af soniske rensebørster, denne gruppe er dog ikke så populær endnu, men er på vej frem.

Når du skal beslutte dig for om du har brug for en manuel eller en roterende rensebørste til ansigtet, skal du overveje hvor sart din hud er.

Hvis din hud er sart kan en roterende ansigtsrensebørste ofte være blidere, da der typisk ikke trykkes så hårdt, som du kan risikere at komme til med en manuel børste.

En manuel rensebørste til ansigtet, fås oftest i silikone, men kan også fås med hår eller fibre og en manuel børste er ofte den billigste form for ansigtsbørste.

Både mænd og kvinder kan bruge ansigsrensebørster og mange manuelle rensebørster egner sig også til brug på resten af kroppen, men det er vigtigt at rengøre og opbevare denne type børste grundigt og ordentligt.

En roterende ansigtsbørste er en maskine med et roterende hoved, og her kan du vælge mellem forskellige typer af børstehoveder.

Du kan eksempelvis finde både eksfolierende børstehoveder og børstehoveder til rensning af ansigtet med et renseprodukt.

Fordelen ved maskinen med roterende ansigtsrensebørste er at du ofte kan indstille hastigheden og udskifte børstehovedet, og da maskinen gør det meste af arbejdet, skal du blot føre den over ansigtet, hvilket mindsker risikoen for at komme til at trykke for hårdt mod huden.

Om du skal vælge en manuel eller en ansigtsrensebørste med roterende hovede er ofte mest et spørgsmål om smag og behag, har du sart hud kan du dog overveje en maskine, hvor du kan indstille hastigheden i flere trin.

#2 - Typer af børstehoveder på Ansigtsrensebørste

Der findes flere typer af børstehoveder på rensebørster til ansigtet, og de har alle forskellige fordele.

Nogle børstehover har bløde fibre, som blidt eksfolierer din hud, hvor andre har mere stive hår, som går mere i dybden og er bedre til at rense porer.

Andre børstehoveder er lavet i silikone, og er meget nænsomme mod eksempelvis følsom og sensitiv hud.

Når du skal vælge hvilken type børstehovede du har brug for på din rensebørste til ansigtet, så bør du tage udgangspunkt i din hudtype.

Har du sensitiv hud bør du prioritere bløde børster eller silikonebørster, med en fin overflade, men hvis din hud er mere fedtet, kan du med fordel vælge en børste med lidt stivere hår og en let grovere overflade.

#3 - Ansigtsrensebørste til særlige behov

Uanset hvilken ansigtsrensebørste du vælger til din hudtype, vil denne børste kunne rense din hud i dybden, og vælger du en maskine med et roterende børstehoved, får du ofte flere programmer for eksempelvis:

  • Peeling
  • Øget blodgennemstrømning
  • Foryngelse
  • Lifting

Derudover kan du også finde forskellige børster der er særlig velegnet til eksempelvis halsen og dekolletagen.

Du kan finde børster til langt de fleste behov, og hvis du ikke allerede er klar over om din hud har nogle særlige behov, kan du ofte finde hjælp ved en dermatolog.

#4 - Ansigtsrensebørste til brug med renseprodukt

Nogle ansigtsrensebørster egner sig bedre til brug med eksempelvis rensegels eller ansigtssæber, og hvis du bruger et renseprodukt sammen med din rensebørste, kan det anbefales at bruge et produkt der skummer op.

Ansigtsrensebørster kan også bruges med varmt vand alene og det er ofte det producenterne anbefaler, men har du brugt makeup og lignede, er det ikke sikkert varmt vand alene kan få dette renset af.

Har du akne skal du være opmærksom på at brug uden et akne produkt, kan forværre din akne, når du bruger en rensebørste.

Derfor bør du altid forsøge med et mindre område af ansigtet og se hvordan din hud reagerer, samtidig bør du ikke rense i dybden flere gange om dagen.

Dybdegående rensning bør ikke være en del af den daglige rutine, da din hud stadig har brug for fedtet, for at kunne holde sig spændstig og glat, det er rigeligt at rense med en ansigtsrensebørste hver anden eller tredje dag, og så bruge en mindre dybdegående vask de andre dage.

Husk altid at pleje din hud med en god tonic og en ansigtscreme der passer til din hud, når du har brugt din ansigtsrensebørste.

Hvis din hud føles stram og tør efter brug af en rensebørste, bør du skifte til en blødere børste, da dette er tegn på at børsten er for hård, eller at du har trykket for hårdt mod huden.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Genopladelig
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007