Hvid støj maskine

En hvid støj maskine er god lydterapi for mange personer, da de forhindrer tankerne i at løbe løbsk. De beroligende lyde distraherer dine tanker kan reducere hjerneaktivitet.

Filtrér

Læs mere om Hvid støj maskine

Hvid støj maskine - Lydterapi i særklasse

Har du problemer med at sove om natten, fordi du føler du bliver forstyrret af støj udenfor hjemmet?

Så kan det være at du har brug for en hvid støj maskiner, der kan hjælpe dig med at distrahere din hjerne fra den udefrakommende støj og gøre det lettere for dig at slappe af.

En hvid støj maskine afspiller en type for afslappende og distraherende musik, så din hjerne og tankevirksomhed bliver mere afslappet og kan gøre det lettere for dig at kunne falde i søvn om aftenen.

Derudover, så kan hvid støj maskinen fortsætte med at afspille musikken gennem natten, så du får en god og lang nattesøvn uden afbrydelse, så du kan være frisk og udhvilet igen om morgenen.

Hvis du har småbørn, så kan en hvid støj maskine også hjælpe dig med at sikre at dine børn sover lettere gennem natten, så der er mindre risiko for at de vågner og råber efter dig.

Det giver ikke kun børnene mulighed for at kunne sove bedre, men også dig selv, da du ikke pludseligt skal op midt om natten for at få lagt børnene i seng igen.

Du kan her på siden finde et udvalg af forskellige hvid støj maskiner, der kan hjælpe dig med at finde noget sindsro og give dig en mere balanceret og veludhvilet hverdag.

3 Ting du bør overveje når du køber en hvid støj maskine

Hvis du gerne vil have mulighed for at få en god nattesøvn, og få afstresset om aftenen, så kan det være at du har behov for en hvid støj maskiner, der kan hjælpe dig med dette.

Du er dog en del modeller og brands af hvid støj maskiner på markedet, og du bør derfor gøre dig nogle overvejelser så du kan være mere sikker på at få den maskine der passer til dig.

Herunder kan du se et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig, så du er bedre informeret til at kunne vælge den hvid støj maskiner der bedst opfylder dine krav.

#1 - Hvad er “Hvid støj”?

Hvid støj er en betegnelse for en kombination af lyd eller musik, der arbejder på forskellige lydfrekvenser til at dæmpe baggrundsstøjen omkring dig.

Da al lyd bevæger sig gennem luften i bølger, så er hvid støj designet til at modvirke disse lydbølger ved at udsende lydbølger der forstyrre og nedbryder dem.

Det har den effekt at støjen udefra bliver betydeligt nedsænket eller dæmpet, så det er meget svært at høre, hvis du ikke decideret lytter efter det.

Så selvom du måske kun oplever at kunne høre dyrelyde, fuglekvidren og musik, så er lydene blevet mikset på en måde der opbryder lydbølgerne fra den omkringliggende støj, så du har lettere ved at kunne slappe af og sove om natten.

På den måde kan du forbedre nattesøvnen for dig eller dit barn, så du har større mulighed for at kunne være frisk og udhvilet om morgenen.

#2 - Typer af hvid støj maskiner

Du kan finde en række forskellige typer af hvid støj maskiner på markedet og det kan derfor være en fordel for dig at overveje, hvilken type maskine du har brug for, så du kan få en typer der passer til dine behov.

Hvis du f.eks er meget på farten, og du fortsat gerne vil have mulighed for at kunne ordentligt af, så kan det være at du gerne vil have en bærbar hvid støj maskine, som du kan tage med dig rundt.

En bærbar hvid støj maskine har et indbygget batteri, så den kan bruges uden at skulle tilsluttes en strømforbindelse, hvilket gør det muligt at bruge den uanset hvor du befinder dig henne.

Det kan f.eks. være meget brugbart, hvis du gerne vil ud og campere i skoven, men ikke bryder dig om de mange lyde der kan være rundt omkring dig.

Så kan du aktivere din hvid støj maskine, når du går i seng, så du ikke bliver forstyrret af træer og buske der bevæger sig i vinden.

Hvis du hellere vil have en hvid støj maskine til hjemmet, så har du mulighed for at få en maskine der har en indbygget timer, så du kan sætte de tidspunkter hvor den er aktiv.

Det kan være en fordel hvis du primært har problemer med at falde i søvn, men ikke har det store problemer med søvnen, så snart du sover.

Her kan en timer være god, da den så automatisk selv kan slukke for maskinen efter et bestemt antal tid (15 min, 30 min, 45 min eller mere), så den ikke står og spiller musik hele natten lang.

Eksempler på typer af hvid støj maskiner:

  • Bærbar hvid støj maskine
  • Hvid støj maskine med timer
  • Hvid støj maskine til babyer
  • Hvid støj maskine med indbygget lampe

Har du børn i hjemmet, så kan det muligvis være svært at få dem til at sove hele natten igennem, da småbørn ofte har let ved at vågne og svært ved at falde i søvn igen.

Med en hvid støj maskine til babyer, så har du mulighed for at kunne få dit barn til at slappe mere af ved at give barnet en række forskellige afslappende lyde, der kan hjælpe dem med at falde i søvn.

Derudover så blokere lydene også for andre lydbølger, så det formindsker chancen for at dit barn pludseligt vågner om natten fordi der kørte en bil forbi udenfor huset.

På den måde kan både du og dit barn få en ordentlig nattesøvn, der ikke konstant bliver afbrudt fordi, at dit barn pludselig vågner.

#3 - Mulighed for ASMR-musik

ASMR står for Autonomous Sensory Meridian Response og beskriver et fænomen, hvor der opstår en speciel prikken eller kuldegysning igennem din krop.

Dette fænomen kan fremkaldes af forskellige lyd og billeder, alt efter den individuelle person.

Hvis du kender til at høre et godt stykke musik der får dig til at slappe helt af og giver dig kuldegysninger under sangens omkvæd, eller når du får en god følelse af at se på et landskab, så kender du til dette fænomen.

ASMR-musik, lyd og videoer stræber efter at fremkalde denne dejlige fornemmelse du kan få, når du hører et godt stykke musik eller ser et flot naturlandskab.

ASMR kan have en beroligende effekt, hvilket kan muligvis hjælpe dig med at nedsætte din angst og stress i en hård og hurtigløbende hverdag.

Det kan derfor være en fordel for dig der døjer meget med stress og angst, at få en hvid støj maskine der giver dig mulighed for at kunne høre ASMR musik.

På den måde har du mulighed for at kunne få slappet lidt af når du kommer hjem fra arbejdet i dagtimerne, og du kan sikre dig en bedre nattesøvn ved at bruge hvid støj funktionen om natten.

Det kan derfor være en god ide at overveje om du gerne vil have mulighed for at kunne bruge en ASMR funktion med din hvid støj maskine, så du er sikker på at kunne få afstresset.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007