Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Tastatur til iPhone

Med dette full size tastatur til iPhone bliver det en leg at skrive lange beskeder, noter eller andre informationer i en fart.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Tastatur til iPhone

Tastatur til iPhone (Lightning stik)
4 Anmeldelser
Tastatur til iPhone (Lightning stik)
4 Anmeldelser

Der medfølger 1m Lightning kabel
MFi certificeret

Læs mere På lager

Skriv hurtigt og effektivt med et tastatur til iPhone

Hvis du ofte har brug for at skulle skrive lange tekster på din iPhone, så kan det være besværligt og tidskrævende at bruge det lille tastatur du har på skærmen.

Med et tastatur til din iPhone, så har du mulighed for at kunne koble et større tastatur til iPhonen, så du har mulighed for at kunne skrive med den i stedet.

Et tastatur til din iPhone kan også være en fordel for dig med store fingre, der har problemer med at ramme det lille tastatur på selve iPhonen, hvilket kan gøre det meget besværligt for dig at skrive bare de mindste tekster.

De problemer ville du kunne undgå ved at investere i et helt tastatur, som du kan tilkoble din iPhone, så det bliver lige så let at skrive på den, som på en almindelig computer.

Det kan også være en fordel for dig der gerne vil have mulighed for at kunne skrive længere noter eller en indkøbsseddel, som du kan have med dig på din iPhone.

Så har du lettere ved at huske på hvad du skal have købt ind, og du skal ikke bekymre dig om du har tabt din indkøbsseddel, da den ligger på din iPhone.

3 Ting du bør overveje når du skal købe et tastatur til iPhone

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne skrive på din iPhone med et tastatur, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få et tastatur der passer til dine behov.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, så du har bedre mulighed for at vurdere hvilken type tastatur der passer bedst til din iPhone.

#1 - Typer af tastaturer til iPhone

Du kan finde flere forskellige typer af tastaturer til din iPhone, og det kan derfor være en god ide at overveje hvilken type du gerne vil have med hjem.

Hvis du ikke vil til at bøvle med at bruge tid på at forbinde din iPhone med tastaturet, så kan et trådløst tastatur være en fordel, da du her bare skal forbinde den via din iPhones Bluetooth forbindelse, hvorefter du kan bruge den til at skrive på.

Det giver dig mulighed for hurtigt at kunne finde tastaturet frem når du skal bruge det, og skal ikke bekymre dig med ledninger og lignende.

Ulempen ved et trådløst tastatur er, at den så vil have sine egne batterier, som du skal huske at oplade regelmæssigt, så tastaturet ikke pludseligt løber tør for strøm, når du skal bruge det.

Du kan også få et tastatur, hvor du skal bruge en ledning for at kunne få forbindelse til iPhonen.

Fordelen ved denne type tastatur er, at du kan spare noget strøm på din iPhone, da du ikke har behov for at have din Bluetooth forbindelse aktiveret, og du kan være sikker på at have en solid og stabil forbindelse mellem iPhone og tastatur.

Eksempler på typer af iPhone tastaturer:

  • Trådløse Tastaturer
  • Tastatur med ledning
  • Multifunktion tastatur

Hvis du har flere forskellige enheder i hjemmet, som f.eks. tablets eller andre computere, hvor det kan være en fordel at have et tastatur til, så kan det være at du gerne vil investere i et multifunktionstastatur.

Det giver dig mulighed for at kunne dele tastaturet mellem flere forskellige enheder, så du kan få mere brug ud af tastaturet, og kan få en behagelig skriveoplevelse, uanset hvilken enhed du bruger derhjemme.

Det kan derfor være en god ide at gøre dig nogle overvejelser omkring hvilken type tastatur du gerne vil have til din iPhone, så du kan få så meget brug ud af det som muligt.

#2 - Er tastaturet kompatibelt med din iPhone?

En af de første ting du bør overveje, når du skal have et tastatur til din iPhone er, hvilken model iPhone du har og om den er kompatibel med det pågældende tastatur som du har kig på.

iPhone smartphones har en tendens til at ændre dig en del fra model til model, og det er derfor ikke alle tastaturer er kompatible med alle iPhone modellers iOS.

For at sikre dig at det tastatur som du er interesseret i er kompatibelt med din iPhone, så bør du først tjekke præcis hvilken version iOS du har på din iPhone, og derefter sammenligne med tastaturets beskrivelse.

Det gør det lettere for dig at sikre at din iPhone og tastaturet kan kommunikere med hinanden, så de kan bruges sammen.

Du bør også være opmærksom på om tastaturet har det rette layout, da det ikke er alle tastaturer der bruger det nordiske layout.

Det nordiske tastatur layout er vigtigt fordi at det giver dig adgang til bogstaverne æ, ø og å, samt at der kan være forskel på placeringen af de forskellige bogstaver alt efter hvilken type layout der er tale om.

Da du nok er mest kendt med det nordiske layout, som vi primært bruger i Danmark, så er det en god ide at være sikker på at tastaturet bruger det samme layout.

#3 - Universal tastatur til din iPhone

Har du mange forskellige enheder derhjemme, hvor det kunne være fint at have et mobilt tastatur til, så kan det være at du bør overveje et universal tastatur.

Det giver dig mulighed for at kunne bruge tastaturet til flere forskellige enheder, uanset om dine enheder bruger Windows, iOS eller Google Chrome.

På den måde kan du bruge tastaturet til alle dine enheder, om det så er tablets, computere eller andre smartphones uden at skulle bekymre dig om producent eller brand.

Det kan især være en fordel, hvis dig og din partner bruger forskellige typer smartphones, eller hvis din tablet og smartphone er af forskellige brands.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007