Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Objektiv til Smartphone

Objektiv til Smartphone for øgede zoom og præcision når du tager billeder eller optager video. Giver din iPhone en følelse af et ægte kamera.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Objektiv til Smartphone

Objektiv til Smartphone - Fokusér og zoom helt tæt på

Her på siden finder du vores udvalg af objektiver til Smartphone, som kan hjælpe dig til at tage mere spændende billeder og fokusere helt tæt på.

Selvom mange nyere smartphones har en fotografisk del, som er blevet forbedret gevaldigt de senere år, så kan mange smartphones stadig have udfordringer med at zoome på lange afstande.

Hvis du vil forbedre din smartphones evne til at zoome helt ind, også når den er tæt på, så er et objektiv til at sætte på smartphone en mulig løsning, til at skabe bedre og mere spændende billeder.

Hvis du gerne vil vide mere om objektiver til din smartphone, så læs med herunder hvor vi har samlet lidt mere information, som kan hjælpe dig i jagten på det rigtige objektiv til dit behov.

4 ting du bør vide om Objektiver til Smartphone

Der findes mange forskellige modeller af objektiver til smartphone og fælles for dem er at de kan hjælpe dig til at tage skarpere og mere kunstneriske billeder, uden at billederne bliver grumset.

Herunder kan du læse mere om hvad objektiver til smartphones og få hjælp til at finde frem til det rigtige objektiv til din smartphone.

#1 - Fastgørelse af et Objektiv til Smartphone

Der findes mange modeller af objektiver til forskellige mærker af smartphones, og generelt fastgøres langt de fleste med en klemme, så du kan tage objektivet af og sætte det på, når du har brug for det.

Klemmen er kraftig nok til at holde objektivet på plads, selv om du vipper og drejer din smartphone, men det kan anbefales at du benytter et stativ til at sætte din smartphone fast på, så du undgår rystelser og uskarpe billeder.

Klemmen er konstrueret således at den holder objektivet tæt ind til din smartphones linse, uden at dække for vitale dele af din smartphone.

#2 - Typer af Objektiver til Smartphone

Der findes 3 typer af objektiver til smartphones, som er de oftest brugte objektiver til at tage billeder med en telefon.

Vidvinkel Objektiv

Vidvinkel objektivet kaldes også for fish-eye objektiv, og dette objektiv kan hjælpe med 2 ting, hvoraf den ene er at give dig en bredere billedvinkel end telefonen kan tilbyde, så du får mere med på dit billede.

Vidvinkel er rigtig god til at tage billeder af landskaber, bygninger og til at have med på rejser.

Fish-eye funktionen er en mulighed for at lægge en forvrængning på billedet, så du stadig har den brede vinkel, men trækker fokuspunktet helt frem, på den måde får du en effekt der minder om den der fås når du kigger igennem en dørspion.

Teleobjektiv

Teleobjektivet kaldes også for en zoomlinse, og har en smallere billedvinkel, men trækker motivet væsentligt tættere på.

Teleobjektivet giver dig et optisk zoom, som kan forbedre din muligheder for zoom i kombination med smartphone digitale zoom.

Digital zoom er fint, men det vil ofte give et mere uroligt billede end hvis du forbedrer zoom funktionen med et optisk zoom objektiv.

Teleobjektivet er praktisk både når du ikke kan komme tæt nok på motivet, men også til simple billeder som eksempelvis portrætter.

Makroobjektiv

Makroobjektivet er et helt særligt objektiv som er ideelt til at tage kunstneriske billeder, hvor der er stort fokus på detaljerne.

Denne type objektiv gør det muligt at zoome ind på et motiv, selv om du er helt tæt på dette, på den måde kan du få alle de små detaljer med i billedet, og disse står knivskarpt.

Med et makroobjektiv til din smartphone, vil du næsten altid have behov for at montere din smartphone i et stativ, da du meget hurtigt vil kunne se på billedkvaliteten, hvis der er den mindste rystelse eller bevægelse.

#3 - Hvad skal du bruge objektiv til smartphones til?

Det er i høj grad det du gerne vil tage billeder af, der kan have betydning for hvilket objektiv til smartphone du bør vælge.

Samtidig er det værd at bemærke at det ikke er alle smartphones, som kan bruges sammen med et objektiv, derfor bør du undersøge om din smartphone model, understøtter brugen af en ekstern linse eller objektiv.

Skal du have et godt all-round objektiv, som du kan tage med i naturen, på ferien og kan bruge til lidt af det hele, så kan et vidvinkel objektiv være løsningen for dig, men vil du derimod tage billeder på klods hold og have alle detaljer med, så er det måske mere ideelt med et makroobjektiv til formålet.

Du bør derfor overveje i hvilke situationer, du kan finde på at finde det ekstra objektiv frem og bruge mobilen til at tage billeder med, og vælge dit nye objektiv efter dette.

#4 - Egenskaber for Objektiv til Smartphone

De forskellige objektiver til smartphones, kan have meget forskellige egenskaber, ud over selvfølgelig det specifikke objektivs primære egenskab.

Her tænkes på størrelser, vægt og lignende, hvilket er vigtige faktorer at overveje, når du skal finde et objektiv, som du har lyst til at tage med dig, når du skal på tur.

En stor og klodset linse er ikke behagelig at arbejde med, når den skal bruges på en mobiltelefon, og det er måske heller ikke så rart at have objektivet i lommen og være bange for at det bliver skadet.

Du kan derfor med fordel overveje at vælge et objektiv, der som minimum har en opbevarings pose, som beskytter objektivet, når det ikke sidder fast på din smartphone, men overvej eventuelt også størrelsen, vægten og om du har andre krav og ønsker til dit nye objektiv til din smartphone.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007