Kabel-fastgørelse

Ordentlig kabel-fastgørelse er noget af det vigtigste i et rack skab. Her finder du et stort udvalg af kabelrender og paneler til at holde styr på kablerne.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kabel-fastgørelse

Logilink Rack Kabelmanagement m/5 Håndtag (19tm)
Logilink Rack Kabelmanagement m/5 Håndtag (19tm)
Logilink Rack Kabelmanagement m/5 Håndtag (19tm)

Styr på kablerne i et rackskab
Passer til et 19tm rackskab

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. oktober 2023

Kabelfastgørelse - Få styr på dine ledninger og kabler

Vil du gerne have bedre styr på dine ledninger og kabler?

Så kan det være at du har brug for noget kabelfastgørelse, så du hurtigt og let kan få styr på dine mange ledninger og kabler du kan have derhjemme eller på kontoret.

Hvis du har et eller flere rackskabe på kontoret, så kan du hurtigt få pladsproblemer, da hver server som du installere kan have mange kabler og ledninger tilkoblet.

Har du bare har et par ekstra servere i rackskabet, så kan der hurtigt være tale om flere dusin ledninger, som du skal have fået filtreret ind i skabet.

Samtidig, så kan det være svært at holde overblikket over, hvilket kabler der tilhøre den pågældende enhed, hvilket kan gøre det meget besværligt at udføre vedligeholdelse på serverne.

Med kabelfastgørelsesmoduler, så har du mulighed for at kunne lettere samle dine kabler, så de sidder på en måde der både frigør plads og gør det lettere for dig at kunne finde ud af, hvad de forskellige kabler bliver brugt til.

Det kan gøre det lettere at vedligeholde serverne, da du ikke skal gætte dig frem til hvad de individuelle kabler er tilkoblet, så du hurtigere og lettere kan finde fejl i systemet.

Derudover, så kan det pynte meget på dit rackskab, da du ikke længere har ledninger og kabler ud over det hele, men at det er opsat på en professionel og ordentlig måde.

Vil du gerne have mulighed for at kunne forbedre dit serversystem, så kan noget kabelfastgørelse være det næste skridt du bør overveje.

3 Ting du bør overveje inden du køber kabelfastgørelse

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne få mere styr på dine ledninger i dine rackskabe, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du kan finde det rette kabelfastgørelse til formålet.

På den måde kan du få bedre styr på ledningerne og gøre vedligeholdelsen af dine servere lettere og hurtigere.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig for at sikre at du kan finde lige de kabelfastgørelsesprodukter, som du skal bruge til dine rackskabe.

#1 - Typer af kabelfastgørelse

Der findes flere forskellige typer af kabelfastgørelse på markedet til dine rackskabe, så du kan få hurtigt og enkelt styr på dine kabler og ledninger.

Du kan bl.a. få en række forskellige typer af beslag til dine rackskabe, som du kan montere indvendigt, så du kan løbe dine kabler gennem dem.

Det giver dig mulighed for at kunne holde kablerne oppe, så de ikke bare ligger i en stor stak i bunden af rackskabet, og gør dine ledninger og kabler mindre belastet, så du formindsker chancen for at de bliver beskadiget.

Eksempler på Kabelfastgørelser:

  • Beslag til rackskabet
  • Kabelkrog

Du kan også finde forskellige kabelkroge, som du kan montere rundt omkring for derefter at løbe kablerne gennem den, så den har en bærende effekt.

Så har du ikke en helt masse kabler liggende på gulvet, som du muligvis kan falde over, men kan have dem hængende under bordene, hvor chancen for at komme til at trække i den bliver betydeligt formindsket.

På den måde får du både mere styr og organisering i dine ledninger, og du kan forlænge deres levetid, da ledningerne ikke bliver nær så udsat som tidligere.

#2 - Kabelfastgørelsens materialer

Hvis du har et stort rackskab, så har du nok et stort antal servere deri, som alle skal bruge flere ledninger for at kunne fungere ordentligt.

Her kan det være en fordel at overveje, hvilket materiale du gerne vil have at din kabelfastgørelse er i, da nogle materialer er mere skrøbelige end andre.

De to primære materialer, som du kan finde kabelfastgørelse i er metal og plast.

Hvis du ved at du har et stort antal ledninger, som du skal bruge kabelfastgørelsen til, så vil det sikkert veje godt til, hvilket muligvis kunne få et mere skrøbeligt materiale til at knække under en stor vægt.

Her kan det så være at du gerne vil bruge noget kabelfastgørelse i metal, da det generelt er et mere holdbart materiale, og kan holde til en større vægt i forhold til plast.

Eksempler på materialer:

  • Metal
  • Plast

Hvis du til gengæld ikke har det store serverbehov, så har du nok ikke helt fyldt ud i rackskabet.

Så kan det være at du er okay med at bruge kabelfastgørelse i plast, da det ikke skal bære den samme vægt, som de ellers skulle, hvis du havde et stort antal servere i skabet.

På den måde kan du sikre dig god orden i kablerne, så du har lettere ved at holde styr på dem i dit rackskab.

#3 - Størrelsen af kabelfastgørelse

Når du skal købe kabelfastgørelse, så bør du også overveje, hvilken størrelse du skal bruge, så du kan være sikker på at det passer til dine rackskabe på kontoret.

De fleste rackskabe på markedet bruger standardmål på 19 tm, men du kan også komme ud for at have rackskabe, der bruger andre mål end standarden.

Det kan derfor være en god ide at tjekke om det kabelfastgørelse, som du er interesseret i passer til dit rackskab, så du kan være sikker på at der ikke opstår problemer under monteringen af kabelfastgørelsen.

Der kan også være forskellige størrelser af kabelfastgørelse, hvor nogle har huller til flere ledninger end andre.

Hvis du har et stort antal servere, så kan det være en fordel at dit kabelfastgørelse har flere huller, da du får mere plads til at kunne få fordelt dine kabler rundt omkring.

På den måde kan du være sikker på at kabelfastgørelsen er stor nok til alle dine ledninger, så du ikke oplever at have et par ekstra ledninger hængende uden for kabelfastgørelsen.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007